Jump to content

Featured Replies

Pre tog pokušaja im je propalo 8 od prethodnih 10, bilo je čudo što su i postigli TD. Meni nije izgledalo optimistično ta odluka

A i vidim da se dosta priča o toj akciji ali iz ugla da su sudije opet nešto zajebale.

6 hours ago, *edited by mod said:

A i vidim da se dosta priča o toj akciji ali iz ugla da su sudije opet nešto zajebale.

Nista strasno. Samo roughing the passer (Burrow udaren u kacigu) i defensive holding. 

Šta ja gledam predhodnih sat vremena... :isuse:

Koliko je neslušljiv ovaj koji radi Red Zone sa Džimijem. 

7 minutes ago, Malvo said:

Koliko je neslušljiv ovaj koji radi Red Zone sa Džimijem. 

Jbga Mixa je u Minhenu...

Ma znam, ali nula hemije. A ovog sam se sad setio, na isti način prenosi Championship, NFL i šta mu još daju.

Mislim vidi se da kao prati, ali svaka rečenica mu je parola, smisaono i eksklamativno.

Edited by Malvo

Ma par puta je bilo neprijatno kad je lupio pada Jimmy ispravljao...

Denver promasi FG u zadnjoj sekundi za pobedu nad Kanzasom. 

Bezveze. 

Kanzas je jebeno neuništiv, nerealno. 

8 minutes ago, ducca said:

Kanzas je jebeno neuništiv, nerealno. 

Vratiće im se, kad im bude najviše trebalo...  U playoffu...

33 minutes ago, radnik said:

Denver promasi FG u zadnjoj sekundi za pobedu nad Kanzasom. 

Bezveze. 

nisu promasili, blokirali ovi, i to sa 35yds

a Baker radi carolije, drzi nas u tekmi bez WRs i bez LT... ali sve dzabe kad zaseremo... poslednje tri tekme

poraz od Atlante tako sto lik uhvati hail mary van end zone

poraz od Chiefsa u produzetku

poraz od Ninersa tako sto nam za 40 sekundi i 1 time out prodju 40 yds i sutni FG (da ne kazem da je lik ispustio TD pa smo sutnuli za izjednacenje umesto da povedemo sa 4)

pre toga smo imali poraz od Atlante u produzetku

inace covek igra za sicu kad se poredi sa drugima... 100M za 3 sezone je potpisao. poredjenja radi, Dak je potpisao 240M za 4 sezone

trey mcbride, kakva igračina, prvo strgne sa sebe jednog defanzivca, pa onda preskoči sledećeg, sve za prvi down.

još bolji ugao: