*edited by mod Posted October 29 Posted October 29 50 minutes ago, Miljenko said: Meni je uvek fascinantno, kada napad ima prvi za gol na 1yds i postigne FG Ili jos gore napravi neku glupost). Tolike godine pratim i i dalje ne kapiram kako je to moguce odbraniti (par sezona unazad se desava da odbrana izdrzi relativno cesto). Broj igrača/m2 i generalno manji broj akcija koje mogu da se odigraju u odnosu na to kada si na pola terena. @pojmaš ne bi Giantsi dobili da se još tri dana igralo. Zanimljiva statistika je da Stilersi od početka sezone u 3/4 imaju 53-0
Jean-Luc Picard Posted October 29 Posted October 29 Naprotiv....vrlo moguće da bi dobili da je sviran očigledan DPI Portera nad Nabersom i da je sviran evidentan "running into the kicker" kod onog punt return TD-a.
ObiW Posted October 29 Posted October 29 2 hours ago, Miljenko said: Meni je uvek fascinantno, kada napad ima prvi za gol na 1yds i postigne FG Ili jos gore napravi neku glupost). Tolike godine pratim i i dalje ne kapiram kako je to moguce odbraniti (par sezona unazad se desava da odbrana izdrzi relativno cesto). False start, i eto ti 1st and goal na 6 yards. 1
*edited by mod Posted October 29 Posted October 29 12 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Naprotiv....vrlo moguće da bi dobili da je sviran očigledan DPI Portera nad Nabersom i da je sviran evidentan "running into the kicker" kod onog punt return TD-a. Meni je delovalo da Stilersi u napadu dosta lako prolaze, a morala je i odbrana da se u nekom trenutku pojavi + domaći teren. Još onaj ceo flag fest u prvom poluvremenu koji su Stilersi bolje iskontrolisali u drugom poluvremenu. A running in to kicker je bio kao vrata, čudno mi je bilo da to nisu poništili a jesu npr ono hvatanje Pickensa za TD što je bilo tezeyza videti.
Jean-Luc Picard Posted October 29 Posted October 29 Dva puta jedna noga nije isto što i dve noge. Zato je poništen TD Pikensa. 1
mandingo Posted October 30 Posted October 30 AR 15 benchovan. Flacco starter za Coltse kod Vikinga. Prica se da je zbog toga sto se "zamenio" protiv Texansa, mada je i sa procentom kompletiranih pasova zasluzio hladjenje.
Jean-Luc Picard Posted November 1 Posted November 1 On 30. 10. 2024. at 10:19, mandingo said: AR 15 benchovan. Flacco starter za Coltse kod Vikinga. Prica se da je zbog toga sto se "zamenio" protiv Texansa, mada je i sa procentom kompletiranih pasova zasluzio hladjenje. Da je to, bila bi jedna vaspitno popravna utakmica. Ovo kažu da je "foreseeable future" Čitao sam neke komentare da je to zbog toga što je teško veteranima u svlačionici prodati priču o razvoju mladog QB koji gubi utakmice kad imaš dokazanog veterana koji je još uvek bolji i daje bolju šansu da se utakmice pobeđuju. Inače, pogledajte TNF hajlajte. Geret Vilson
mandingo Posted November 1 Posted November 1 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Da je to, bila bi jedna vaspitno popravna utakmica. Ovo kažu da je "foreseeable future" Čitao sam neke komentare da je to zbog toga što je teško veteranima u svlačionici prodati priču o razvoju mladog QB koji gubi utakmice kad imaš dokazanog veterana koji je još uvek bolji i daje bolju šansu da se utakmice pobeđuju. Inače, pogledajte TNF hajlajte. Geret Vilson Video sam. Mislim, znao je Ballard koga je birao i otprilike kako ce tranzicija u NFLu ici. Richardson je drugi najmladji QB starter ove godine, samo Maye iz Patriotsa je mladji. Caleb je stariji 7 meseci, Nix i Daniels po 2 godine. Upside koji ima AR jeste generational. To sto ti kazes oko svlacionice drzi vodu. Sigurno ne zanima njih razvoj QBa na dugacke staze, ako imaju sanse za playoff. Iz team building perspektive, cini mi se da bi bila greska ostaviti ga na klupi do kraja godine. Plus je moguce da ce to kostati GMa i HCa, zato sumljam da ce se desiti. Utakmicu - dve, pa onda opet startuje. Osim ako Joe ne poludi - onda je sve moguce.
mandingo Posted November 2 Posted November 2 Evo I kazne. https://x.com/TomPelissero/status/1852803182705127876?t=PAShVyhhuphCqovLFPZUlw&s=19
Jean-Luc Picard Posted November 4 Posted November 4 Tuga. Kao kad te ostavi ženska zbog lika kog ne podnosiš , i onda se još paradira kao najbolja riba na promenadi, 1
Engineer Posted November 8 Posted November 8 Kakav poraz Bengalsa, postigli TD na 40s do kraja, i umesto +1 za produžetak išli na +2 za pobedu i naravno pukli.
*edited by mod Posted Friday at 09:09 Posted Friday at 09:09 4 hours ago, Engineer said: Kakav poraz Bengalsa, postigli TD na 40s do kraja, i umesto +1 za produžetak išli na +2 za pobedu i naravno pukli. Nije toliko strašna odluka, posebno jer su već kod kuće izgubili u produžetku od njih.
Jean-Luc Picard Posted Friday at 10:00 Posted Friday at 10:00 Pogotovo nije strašna odluka ako se uzme u obzir da u drugom poluvremenu odbrane bukvalno ništa nisu uspevale da zaustave, tako da onaj koji dobije bacanje novčića verovatno dobija i utakmicu. Ovako je Zak Tejlor hteo da zavisi od Džoa i Čejsa a ne od novčića. Ono što meni smeta je egzekucija, bukvalno su odigrali taj plej kao da je najobičniji second for 2 na sredini terena početkom druge četvrtine. Moraš uvek imati spremne neke fore i fazone za ovakve slučajeve.
Recommended Posts