freakns Posted October 6 Posted October 6 6 hours ago, mandingo said: Vandy!!! sretan si jer je meksikanac QB pobedio crnog?! ijao kad te Omiljeni baci na ignore...
mandingo Posted October 6 Posted October 6 6 minutes ago, freakns said: sretan si jer je meksikanac QB pobedio crnog?! ijao kad te Omiljeni baci na ignore... Vidi stvarno, to nisam uzeo u obzir. Jbg, uvek protiv Alabame. Svakako se izvinjavam omiljenom. 1
mandingo Posted October 6 Posted October 6 Coltsima pola tima ne igra. Jagsi imaju, mislim 9 pobeda za redom kod kuce protiv njih. Ako ih Flacco dobije, Dougie P moze da popije pedalu.
Engineer Posted October 6 Posted October 6 Nisam znao da se igra u Londonu, propustih skoro celu utakmicu :( Ali ide Minesota na 5-0, nema od ovog luzera ništa, bolje da se penzionisao pre 3 godine
Zizou Posted October 6 Posted October 6 Šteta, lepo su im prodali double move ali je Rodžers debelo prebacio Vilsona. Kapiram da ne želi ni pola sekunde više da drži loptu jer ga ubiše celu tekmu.
James Marshall Posted October 6 Posted October 6 Kakva gomila luzerčina su ovi Bengalsi. A nekad su mi bili simpatični. 1
*edited by mod Posted October 6 Posted October 6 2 hours ago, James Marshall said: Kakva gomila luzerčina su ovi Bengalsi. A nekad su mi bili simpatični. Odlična utakmica, nažalost pobegoše im Ravensi sa lopte i to više puta u ovom meču.
James Marshall Posted October 6 Posted October 6 4 minutes ago, *edited by mod said: Odlična utakmica, nažalost pobegoše im Ravensi sa lopte i to više puta u ovom meču. Kakav ziheraški playcalling nakon što im je utakmica bukvalno upala u krilo, i dalje ne mogu da dođem sebi. 1
*edited by mod Posted October 7 Posted October 7 Loš dan za PIT, izvukao se BAL a sada su uspeli i da izgube od Dalasa. Posebno se odabrana raspala u zadnjem drajvu kada su trebali da najviše stisnu. Praktično im dali livadu do jarde pred golom, a onda odbranili 3 pokušaja, jednom čak nisu stigli da uhvate fambl da bi pali u poslednjem pokušaju, i spucali gotovo svi preostalo vreme.
mandingo Posted October 7 Posted October 7 @omiljeni Moram da te pitam dali Solak prenosi samo ESPN/ABC utakmice? Mislim, za college nije problem, 70% utakmica se strimuju na YouTube. Pitam zbog Oregon vs Ohio State.
Recommended Posts