Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, mandingo said:

Vandy!!!

sretan si jer je meksikanac QB pobedio crnog?! ijao kad te Omiljeni baci na ignore... 

Posted
6 minutes ago, freakns said:

sretan si jer je meksikanac QB pobedio crnog?! ijao kad te Omiljeni baci na ignore... 

Vidi stvarno, to nisam uzeo u obzir. Jbg, uvek protiv Alabame.  

Svakako se izvinjavam omiljenom. 

• Wub 1
Posted

Coltsima pola tima ne igra. Jagsi imaju, mislim 9 pobeda za redom kod kuce protiv njih. Ako ih Flacco dobije, Dougie P moze da popije pedalu.

Posted

Darnold napokon počeo da dodaje igračima Jetsa.

Posted

Nisam znao da se igra u Londonu, propustih skoro celu utakmicu :( Ali ide Minesota na 5-0, nema od ovog luzera ništa, bolje da se penzionisao pre 3 godine

Posted

Šteta, lepo su im prodali double move ali je Rodžers debelo prebacio Vilsona. Kapiram da ne želi ni pola sekunde više da drži loptu jer ga ubiše celu tekmu.

Posted

Kakva gomila luzerčina su ovi Bengalsi. A nekad su mi bili simpatični. 

• +1 1
Posted

A sta su Billsi radili na zadnjom drivu, samo Bog zna. 

Posted
2 hours ago, James Marshall said:

Kakva gomila luzerčina su ovi Bengalsi. A nekad su mi bili simpatični. 

Odlična utakmica, nažalost pobegoše im Ravensi sa lopte i to više puta u ovom meču.

Posted
4 minutes ago, *edited by mod said:

Odlična utakmica, nažalost pobegoše im Ravensi sa lopte i to više puta u ovom meču.

Kakav ziheraški playcalling nakon što im je utakmica bukvalno upala u krilo, i dalje ne mogu da dođem sebi. 

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Blokiran FG za TD.:ziga:

Posted

Loš dan za PIT, izvukao se BAL a sada su uspeli i da izgube od Dalasa. Posebno se odabrana raspala u zadnjem drajvu kada su trebali da najviše stisnu. Praktično im dali livadu do jarde pred golom, a onda odbranili 3 pokušaja, jednom čak nisu stigli da uhvate fambl da bi pali u poslednjem pokušaju, i spucali gotovo svi preostalo vreme.

Posted

@omiljeni   

Moram da te pitam dali :ziga:Solak:ziga: prenosi samo ESPN/ABC utakmice? Mislim, za college nije problem, 70% utakmica se strimuju na YouTube. Pitam zbog Oregon vs Ohio State.