January 7, 20196 yr Jbg, ne znam kako se to gleda u stručnim krugivima, ali po meni posle qb, kicker je odmah po važnosti... To je čovek koji donosi poene direktno...Steelersi, da imaju biljeg kickera, bili bi u PO, Chicago bi sinoć prošao, svašta bi bilo drugačije... Zato je jedan Vinatieri... [emoji4]Jeste da je ogranicen broj igraca u timu i da se verovatno vrednuje vise da imas rezerve na pozicijama koje zahtevaju vece fizicke napore i imaju veci rizik od povreda ali ni meni nije jasno kako timovi nemaju rezervne kickere.
January 7, 20196 yr ma kicker je pozicija za moneyball. San Francisco imao najbolji FG% a najgori skor u ligi. Tucker je najbolji kicker poslednjih 5 godina i na dobrom je putu da bude najbolji kicker svih vremena, a onda juče promaši i Ravensi izgube zbog toga taj iz Steelersa nije mogao vola da ubode a ne mogu da ga menjaju jer su ga letos potpisali na 5 godina i jedan od najplaćenijih kickera u ligi. Istovremeno neće da daju pare Bellu. Sa druge straane, kicker Giantsa, Jetsa, Texansa i još dosta njih su imali odlične sezone igrajući za minimalac. dream scenario je da nađeš takvog da ti odigra par sezona, a kad mu istekne ugovor onda tražiš sledećeg latino/euro socceraša i menjaš ih tako svakih par godina.
January 8, 20196 yr Kako je Clemson oduvao Bamu, jbt. Lawrence pokidao, Ross (isto true freshman, iz Alabame) neverovatan. Dabo skockao malu dinastiju u SC, a kakva rupa je ACC, cini se da ce biti u playoffu svake godine.
January 8, 20196 yr Qb je najbitnija pozicija, pa vrišti koliko je malo vrhunskih u ligi, a većina vrhunskih je blizu penzije. Kod većine qb-ova se vidi da nema trika da dobiju plej-of utakmicu. Kod kickera je još gora situacija, veća je šansa da promaše šut za pobedu, nego da pogode.
January 8, 20196 yr 27 minutes ago, omiljeni said: Nisi u pravu. Ustvari nikad u ligi nije bilo ovoliko dobrih QBs. Kad se bolje pogleda, i nije... E sad kakvi su im timovi...
January 8, 20196 yr Kliff Kingsbury u Arizoni. Jbt, verovatno ni on ne zna kako se ovo desilo. Covek je otpusten od Texas Tech-a, trebao je biti OC USC-a sledece godine - zavrsio kao head coach u NFL-u. Valjda zbog QB-a... Videcemo kako ce se Rosen razvijati.
January 9, 20196 yr Arians kod freaka u Tampi. Veljov ex coach navodno zeli samo u Jetse. Cestitke omiljenom I venomu.