arheolog1981 Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, radisa said: Zašto nije fumble? Kao ovaj što je uhvatio loptu nije bilo u terenu kad je imao kontrolu? Nisu imali dovoljno dokaza da promene prvobitnu odluku... meni se činilo da je čist fambl. Jedino ako igrač PIT nije kacigom dirao loptu dok je bio van terena Link to comment
*edited by mod Posted January 15 Share Posted January 15 1 minute ago, radisa said: Zašto nije fumble? Kao ovaj što je uhvatio loptu nije bilo u terenu kad je imao kontrolu? Sudije rešile da ne bude baš skroz dosadno od samog starta. Inače mi je ovo veći fambl nego onaj prvi. 1 Link to comment
radisa Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, arheolog1981 said: Nisu imali dovoljno dokaza da promene prvobitnu odluku... meni se činilo da je čist fambl. Jedino ako igrač PIT nije kacigom dirao loptu dok je bio van terena Pa da, i meni je čist fumble, mnogo čistije nego onaj koji su pre toga dali Billsima... Ono je bilo diskutabilno, ovo je 1/1... Link to comment
James Marshall Posted January 15 Share Posted January 15 jedino ako je ovaj što je zgrabio loptu kačio aut nekako prije nego što je po mišljenju sudija imao punu kontrolu nad loptom. 2 Link to comment
Frank Pembleton Posted January 15 Share Posted January 15 Mislim da je "ideja" da ovaj što je "pokupio" fambl nije imao kontrolu nad loptom pre nego što je zajedno sa njom otklizao van terena. Mislim da je praktično situacija kao da je fambl bio i lopta se otkotrljala u aut... Link to comment
Frank Pembleton Posted January 15 Share Posted January 15 Inače ova dvojica što komentarišu na AS su debili... 1 1 Link to comment
radisa Posted January 15 Share Posted January 15 Just now, Frank Pembleton said: Inače ova dvojica što komentarišu na AS su debili... Ne prate šta se dešava na terenu, navijaju uvek za nekog i logoreični su kao čurke... Link to comment
*edited by mod Posted January 15 Share Posted January 15 Da li ćemo ipak videti Picketa? Link to comment
cedo Posted January 15 Share Posted January 15 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Inače ova dvojica što komentarišu na AS su debili... 5 minutes ago, radisa said: Ne prate šta se dešava na terenu, navijaju uvek za nekog i logoreični su kao čurke... teski debili, da se ne ponavljam Link to comment
James Marshall Posted January 15 Share Posted January 15 Brt istrča im Alen ko da je Majk Vik Link to comment
arheolog1981 Posted January 15 Share Posted January 15 Ju ju šta uradi čovek. 52 jarda trčanjem TD Link to comment
Recommended Posts