Frank Pembleton Posted January 15 Posted January 15 Just now, Tsai said: u Pitsburgu u baru. Lokalci gledaju a ja ne znam ni pravila Pazi samo da ne skočiš na pogrešne poene...
radisa Posted January 15 Posted January 15 2 minutes ago, Tsai said: Nije dobro pocelo po Pitsburzane Na moju veliku žalost, biće ovo jedno teško kranje, bez vazelina... :(
Frank Pembleton Posted January 15 Posted January 15 1 minute ago, radisa said: Na moju veliku žalost, biće ovo jedno teško kranje, bez vazelina... :( Pa realno, morali bi Billsi baš loše da odigraju da bi ste imali šansu...
radisa Posted January 15 Posted January 15 1 minute ago, Frank Pembleton said: Pa realno, morali bi Billsi baš loše da odigraju da bi ste imali šansu... Realno, u trenutku kad se TJ povredio prošle nedelje, bilo je gotovo... Billsi su realno jedna od top 3 ekipe u ligi, to što su imali loš start i skoro visli do kraja za playoff, ništa ne znači, oni su predobri... Ovo što Tomlin cedi iz PIT je nadrealno, napad je katastrofa, bukvalno samo odbrana drži ekipu, a bez TJ-a, to više nije ta odbrana... 1
*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 Masakr u najavi. Sa TJ i uz one Alenove INT i ima neke nade. Ovako deluje da će biti baš ružno.
arheolog1981 Posted January 15 Posted January 15 1 hour ago, Frank Pembleton said: Kakav cirkus u Bafalu na stadionu Metar snega palo a teren kao da nije ni padao... svaka im čast Allen sabija. Kad je on ovako raspoložen Buffalo može protiv bilo koga
James Marshall Posted January 15 Posted January 15 Ovdje Pit baš izgleda kao da je zalutao na utakmicu. Šteta, radovao sam se zanimljivijem ogledu, ako ništa drugo, uslovi su super
arheolog1981 Posted January 15 Posted January 15 Kakvi carevi, ovo će sad vratiti nakon review-a... druga izgubljena se smeši
radisa Posted January 15 Posted January 15 Zašto nije fumble? Kao ovaj što je uhvatio loptu nije bilo u terenu kad je imao kontrolu?
Recommended Posts