*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 Ubiše ih. Pri tom napad Dalas Aj i đene, đene. Odbrana ne postoji. Da ne vidim semafor pomislio bi da GB juri rezultat, a da Dalas razvlači i troši vreme.
James Marshall Posted January 15 Posted January 15 Daka mi je donekle i žao, nešto mi je gotivan, doduše manje mi ga je žao nego što mi je drago zbog one kuvane žabe Džerija Džonsa, kakva antipatična njuška.
freakns Posted January 15 Posted January 15 17 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja ne verujem cuti tum joooooj. uvalio pokvarenog Rodgersa Omiljenom, i sada ovo... pa kako ocekujes da Omiljeni ovo prezivi?! 2
Frank Pembleton Posted January 15 Posted January 15 41 minutes ago, freakns said: cuti tum joooooj. uvalio pokvarenog Rodgersa Omiljenom, i sada ovo... pa kako ocekujes da Omiljeni ovo prezivi?! On gleda koledz i tihuje 1
Jean-Luc Picard Posted January 15 Posted January 15 Veliko je zadovoljstvo gledati Strouda i Love-a kako igraju na ovako elitnom nivou. A onda se setim na šta je osuđena ekipa za koju navijam na toj poziciji, pa mu to dođe kao lik koji u sitne sate gleda švedske akcione na Playboy ili Private TV sa najboljim ribama koje ta industrija može da ponudi dok ga u krevetu čeka debela, neizdepilirana žena sa ogromnom bradavicom na nosu.
*edited by mod Posted January 15 Posted January 15 A u Jetsima gledaju GB i već trljaju zadovoljno ruke dok misle kako će Love da pokida za 15ak godina u njihovom dresu. 4
Venom Posted January 15 Posted January 15 30 minutes ago, *edited by mod said: A u Jetsima gledaju GB i već trljaju zadovoljno ruke dok misle kako će Love da pokida za 15ak godina u njihovom dresu. pokida ahilovu tetivu 2
arheolog1981 Posted January 15 Posted January 15 Prva PO pobeda za Detroit posle 32 godine ako sam dobro skontao. Al da su se nudili, nudili su se. 21 poen za 22 minuta i onda za sledećih 38 samo 3...
Tsai Posted January 15 Posted January 15 u Pitsburgu u baru. Lokalci gledaju a ja ne znam ni pravila 1
Recommended Posts