Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Ja ne verujem

Posted

Ubiše ih. Pri tom napad Dalas Aj i đene, đene. Odbrana ne postoji. Da ne vidim semafor pomislio bi da GB juri rezultat, a da Dalas razvlači i troši vreme.

Posted

Daka mi je donekle i žao, nešto mi je gotivan, doduše manje mi ga je žao nego što mi je drago zbog one kuvane žabe Džerija Džonsa, kakva antipatična njuška. 

Posted

Hoće li do kraja biti preko 50?

Ili će stati :(

Posted
17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja ne verujem

cuti tum joooooj.

uvalio pokvarenog Rodgersa Omiljenom, i sada ovo... pa kako ocekujes da Omiljeni ovo prezivi?!

• Haha 2
Posted

šta je s odbranama, kakav je ovo plejof fudbal

Posted
41 minutes ago, freakns said:

cuti tum joooooj.

uvalio pokvarenog Rodgersa Omiljenom, i sada ovo... pa kako ocekujes da Omiljeni ovo prezivi?!

On gleda koledz i tihuje

• Haha 1
Posted

Veliko je zadovoljstvo gledati Strouda i Love-a kako igraju na ovako elitnom nivou. A onda se setim na šta je osuđena ekipa za koju navijam na toj poziciji, pa mu to dođe kao lik koji u sitne sate gleda švedske akcione na Playboy ili Private TV sa najboljim ribama koje ta industrija može da ponudi dok ga u krevetu čeka debela, neizdepilirana žena sa ogromnom bradavicom na nosu. 

Posted

A u Jetsima gledaju GB i već trljaju zadovoljno ruke dok misle kako će Love da pokida za 15ak godina u njihovom dresu.

• Haha 4
Posted

Da su samo znali kod Arona da izaberu :)

Posted
30 minutes ago, *edited by mod said:

A u Jetsima gledaju GB i već trljaju zadovoljno ruke dok misle kako će Love da pokida za 15ak godina u njihovom dresu.

pokida ahilovu tetivu

• Haha 2
Posted

Prva PO pobeda za Detroit posle 32 godine ako sam dobro skontao. Al da su se nudili, nudili su se. 21 poen za 22 minuta i onda za sledećih 38 samo 3...

Posted

Mene zanima da li će JJ da pedalira MM-a, i kad?

Posted

Kakav cirkus u Bafalu na stadionu

• Haha 1
Posted

u Pitsburgu u baru. Lokalci gledaju a ja ne znam ni pravila :lolol:

• Hvala 1