omiljeni Posted January 12 Posted January 12 znam da sam loš čovek zato što se radujem kad neko ostane bez posla u ovoj ekonomiji, ali jbg meni baš uvek super kad Jetsi uruče otkaz protivničkim trenerima. a ovo mi je baš posebno prijalo. jebate, u jednom danu odoše Hrvatine Carroll, Saban i Belicheat. 1
Engineer Posted January 12 Posted January 12 (edited) Poslednje kolo i poraz od Džetsa je verovatno poslednja stvar koja je imala uticaj na odluku Krafta i Beličika. Prethodne dve sezone su se malo batrgali, pa je možda izgledalo da mogu nešto da pokrenu, ali ove je bilo jasno da ovako više ne ide i da moraju da menjaju sve. Evo već imaju novog trenera, sad da vidimo za igrače šta planiraju Edited January 12 by Engineer 2
Frank Pembleton Posted January 12 Posted January 12 Ma najbolje da je poraz od NYJ uticao. Jedino ako je ovaj njiho "GM u senci" imao i Krafta i BB-a na onom spisku koji spominje u puntershow-u... 1
Venom Posted January 12 Posted January 12 Novi ugovor do 2038 je maltene već bio potpisan, ali onda su Jetsi došli u grad...
omiljeni Posted January 12 Posted January 12 Inače treneri dobiju otkaze zbog 1 poraza, samo je ovaj otkaz poseban i prouzrokovan čitavim konglomeratom znanih i neznanih razloga. Lepi moji dečaci, kako su mi samo pametni. Jetsi su ga pečatirali, zabiberili i uručili. Poslednja stvar, što bi reko kolega @Engineer, ali baš bukvalno poslednja i to je ono što meni čini plezir. Ta neka 1 poetska pravda da baš mi pribijamo čaval 1
3opge Posted January 13 Posted January 13 Analysis: Patriots Name Jerod Mayo as Franchise's 15th Head Coach The Patriots will introduce new head coach Jerod Mayo in a press conference next week, the team announced on Friday.
freakns Posted January 13 Posted January 13 u Kansasu je trenutno -17, ocekuje se -18 za tekmu i vetar od preko 50km/h... mislim da su vece sanse da se je porodim nego da Tua dobije ovu tekmu veliki derbi su zato strpali u MNF, jebo ih prime time za Eaglese. pre bi se ubili nego stavili Eaglese u normalan termin gde ljudi u jevropi mogu gledati. a ne znaju sta se sve resava! ne samo da cu moci da podjebavam Grandija do pocetka sledece sezone, vec porazeni placa rostilj za divisional round. a vec znamo da Omiljeni jede za cetvoricu kad on ne placa, znaci nekom ce plata da ode... 2
Frank Pembleton Posted January 13 Posted January 13 24 minutes ago, freakns said: u Kansasu je trenutno -17, ocekuje se -18 za tekmu i vetar od preko 50km/h... mislim da su vece sanse da se je porodim nego da Tua dobije ovu tekmu veliki derbi su zato strpali u MNF, jebo ih prime time za Eaglese. pre bi se ubili nego stavili Eaglese u normalan termin gde ljudi u jevropi mogu gledati. a ne znaju sta se sve resava! ne samo da cu moci da podjebavam Grandija do pocetka sledece sezone, vec porazeni placa rostilj za divisional round. a vec znamo da Omiljeni jede za cetvoricu kad on ne placa, znaci nekom ce plata da ode... Mislim da će vreme da utiče i PIT@BUF tekmu samo što su Bilsi navikli da igraju po takvom vremenu... Moraće Alen malo više da zapne kad baca....
Bogotac Posted January 13 Posted January 13 (edited) Tamo isto stiže pakao,RB u obe tekme,pun gas Edited January 13 by Bogotac
Engineer Posted January 13 Posted January 13 Pomerena utakmica Bilsa za ponedeljak uveče. A jedina bila u normalnom terminu :|
Zverilla Posted January 13 Posted January 13 (edited) 20 hours ago, omiljeni said: Inače treneri dobiju otkaze zbog 1 poraza, samo je ovaj otkaz poseban i prouzrokovan čitavim konglomeratom znanih i neznanih razloga. Lepi moji dečaci, kako su mi samo pametni. Jetsi su ga pečatirali, zabiberili i uručili. Poslednja stvar, što bi reko kolega @Engineer, ali baš bukvalno poslednja i to je ono što meni čini plezir. Ta neka 1 poetska pravda da baš mi pribijamo čaval Ne samo da su ga omnipotentni Jetsi otpustili, nego su ga oni i održali na toj poziciji u 15 prethodnih medjusobnih utakmica Edited January 13 by Zverilla 1
Recommended Posts