Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

znam da sam loš čovek zato što se radujem kad neko ostane bez posla u ovoj ekonomiji, ali jbg meni baš uvek super kad Jetsi uruče otkaz protivničkim trenerima. a ovo mi je baš posebno prijalo.

jebate, u jednom danu odoše Hrvatine Carroll, Saban i Belicheat.

• Wub 1
Posted (edited)

Poslednje kolo i poraz od Džetsa je verovatno poslednja stvar koja je imala uticaj na odluku Krafta i Beličika. Prethodne dve sezone su se malo batrgali, pa je možda izgledalo da mogu nešto da pokrenu, ali ove je bilo jasno da ovako više ne ide i da moraju da menjaju sve. Evo već imaju novog trenera, sad da vidimo za igrače šta planiraju :D

Edited by Engineer
  • +1 2
Posted

Ma najbolje da je poraz od NYJ uticao.

Jedino ako je ovaj njiho "GM u senci" imao i Krafta i BB-a na onom spisku koji spominje u puntershow-u...

• +1 1
Posted

Novi ugovor do 2038 je maltene već bio potpisan, ali onda su Jetsi došli u grad...

Posted

Inače treneri dobiju otkaze zbog 1 poraza, samo je ovaj otkaz poseban i prouzrokovan čitavim konglomeratom znanih i neznanih razloga. Lepi moji dečaci, kako su mi samo pametni.

Jetsi su ga pečatirali, zabiberili i uručili. Poslednja stvar, što bi reko kolega @Engineer, ali baš bukvalno poslednja i to je ono što meni čini plezir. Ta neka 1 poetska pravda da baš mi pribijamo čaval

• Wub 1
Posted

Analysis: Patriots Name Jerod Mayo as Franchise's 15th Head Coach

The Patriots will introduce new head coach Jerod Mayo in a press conference next week, the team announced on Friday.

Posted

u Kansasu je trenutno -17, ocekuje se -18 za tekmu i vetar od preko 50km/h... mislim da su vece sanse da se je porodim nego da Tua dobije ovu tekmu

veliki derbi su zato strpali u MNF, jebo ih prime time za Eaglese. pre bi se ubili nego stavili Eaglese u normalan termin gde ljudi u jevropi mogu gledati. a ne znaju sta se sve resava! ne samo da cu moci da podjebavam Grandija do pocetka sledece sezone, vec porazeni placa rostilj za divisional round. a vec znamo da Omiljeni jede za cetvoricu kad on ne placa, znaci nekom ce plata da ode...

• Haha 2
Posted
24 minutes ago, freakns said:

u Kansasu je trenutno -17, ocekuje se -18 za tekmu i vetar od preko 50km/h... mislim da su vece sanse da se je porodim nego da Tua dobije ovu tekmu

veliki derbi su zato strpali u MNF, jebo ih prime time za Eaglese. pre bi se ubili nego stavili Eaglese u normalan termin gde ljudi u jevropi mogu gledati. a ne znaju sta se sve resava! ne samo da cu moci da podjebavam Grandija do pocetka sledece sezone, vec porazeni placa rostilj za divisional round. a vec znamo da Omiljeni jede za cetvoricu kad on ne placa, znaci nekom ce plata da ode...

Mislim da će vreme da utiče i PIT@BUF tekmu samo što su Bilsi navikli da igraju po takvom vremenu...

Moraće Alen malo više da zapne kad baca....

Posted (edited)

Tamo isto stiže pakao,RB u obe tekme,pun gas

Edited by Bogotac
Posted

Kad su mecevi po nasem vremenu? 

Posted

Jbt,prazan stadion će biti u KS

Posted

Pomerena utakmica Bilsa za ponedeljak uveče. A jedina bila u normalnom terminu :|

Posted (edited)
20 hours ago, omiljeni said:

Inače treneri dobiju otkaze zbog 1 poraza, samo je ovaj otkaz poseban i prouzrokovan čitavim konglomeratom znanih i neznanih razloga. Lepi moji dečaci, kako su mi samo pametni.

Jetsi su ga pečatirali, zabiberili i uručili. Poslednja stvar, što bi reko kolega @Engineer, ali baš bukvalno poslednja i to je ono što meni čini plezir. Ta neka 1 poetska pravda da baš mi pribijamo čaval

Ne samo da su ga omnipotentni Jetsi otpustili, nego su ga oni i održali na toj poziciji u 15 prethodnih medjusobnih utakmica 

Edited by Zverilla
  • Haha 1