Frank Pembleton Posted January 8 Posted January 8 Ja zadovoljan plasmanom u PO. Drago mi je zbog mladog napada, biće im super iskustvo. Da li će DAL da nas "otrese"? Moguće. Ali moguće o da nas potcene pa da bude svašta. Playoff baby!
Jean-Luc Picard Posted January 8 Posted January 8 Tampa dobija Eaglese rutinski. Mislim ono, 27-10 od Giantsa, još su pri tom postigli da Giantsi izgledaju kao ozbiljan tim. Ne može to svako.
Jean-Luc Picard Posted January 8 Posted January 8 ajmo sad neki trejd up, da se uzme ozbiljan QB i kaže ćao ovom Gettlemanovom neuspelom pokušaju da se bude franšizni QB.
omiljeni Posted January 8 Posted January 8 lol Getllemana nema već par godina, a kad je Pokušaj dobio ugovorčinu? prekosutra će biti treći dan. 70-80 miliona dead money, to je trećina capa. svaka čast agilnoj upravi.
Jean-Luc Picard Posted January 8 Posted January 8 2024. je na rosteru...posle možemo komotno da ga nogobuljiramo.
freakns Posted January 8 Posted January 8 dovede Stepha za QB, Draymonda za DE, tamo ce makar moci da bije ljude a da ne dobija kazne 2
arheolog1981 Posted January 8 Posted January 8 7 hours ago, Jean-Luc Picard said: Tampa dobija Eaglese rutinski. Mislim ono, 27-10 od Giantsa, još su pri tom postigli da Giantsi izgledaju kao ozbiljan tim. Ne može to svako. A i Tampa se pokazala, junačka pobeda protiv moćne Karoline kojoj nisu mogli uterati ni jedan TD. Dobija Fila, dobar je to tim i dalje...
Frank Pembleton Posted January 10 Posted January 10 https://www.espn.com/nfl/story/_/id/39272784/sources-titans-fire-coach-mike-vrabel-6-seasons Ode Vrabel. Da neće u NE?
Frank Pembleton Posted January 11 Posted January 11 Bill Belichick and the New England Patriots are expected to part ways today after a remarkable 24 seasons together, ending an unmatched run in NFL history that included six Super Bowl titles, league sources tell me and @MikeReiss.
Engineer Posted January 11 Posted January 11 Ne verujem dok ne vidim zvaničnu objavu. Mada i dalje ne znam da li je za NE bolje da BIl ode ili da ostane
Frank Pembleton Posted January 11 Posted January 11 3 hours ago, Engineer said: Ne verujem dok ne vidim zvaničnu objavu. Mada i dalje ne znam da li je za NE bolje da BIl ode ili da ostane Ako je on odlučio da ode, svaka mu čast.... 1
Recommended Posts