arheolog1981 Posted January 7 Posted January 7 (edited) 6 minutes ago, *edited by mod said: Jok, treba im ipak Jos jedan rezultat da se poklopi. Nope, u PO su definitivno bez obzira na večerašnje rezultate. Sad sam gledao slavlje iz svlačionice https://twitter.com/IndepthTexans/status/1743874833350562101?t=KUKHoj1ecmXnbulYUQrCcA&s=19 Kakvu ručerdu ima Edited January 7 by arheolog1981
radisa Posted January 7 Posted January 7 3 minutes ago, *edited by mod said: Idi bre ja pričam za PIT Za pit ili da buffalo izgubi ili da Jaguarsi izgube... 2
freakns Posted January 7 Posted January 7 ne znam kako smo pobedili, ali smo pobedili zapravo, vise je Carolina sama sebe pobedila, but who counts sada Phila da nam dodje, pa spektakl sledeci vikend! ijao kad bi ih izbacili, pa picu krv Grandiju na slamcicu nego, sukim Djetsi igraju u playoffu?
Ros Posted January 7 Posted January 7 6 minutes ago, simeon_lupus said: Ispadose Jaguarsi, Bilsi ako dobiju drugi pregazio ih henri
Frank Pembleton Posted January 7 Posted January 7 Drago mi je da je za GB "win and you are in" da se ne mudruje
Miljenko Posted January 7 Posted January 7 Meni je i dalje neverovatno, da smo mi uspeli da udjemo u playoff. Posebno nakon onog glupavog poraza od Patriotsa (kako ovo cudno zvuci, nakon onoliko duge njihove dominacije).
arheolog1981 Posted January 7 Posted January 7 3 hours ago, freakns said: ne znam kako smo pobedili, ali smo pobedili zapravo, vise je Carolina sama sebe pobedila, but who counts sada Phila da nam dodje, pa spektakl sledeci vikend! ijao kad bi ih izbacili, pa picu krv Grandiju na slamcicu nego, sukim Djetsi igraju u playoffu? Kako beše, kao pobednik divizije imate prednost domaćeg terena u prvom kolu bez obzira na skor?
Venom Posted January 8 Posted January 8 9 hours ago, arheolog1981 said: Kako beše, kao pobednik divizije imate prednost domaćeg terena u prvom kolu bez obzira na skor? Da... vrlo jadna divizija. Ove godine su makar imali više pobeda nego poraza. 1
arheolog1981 Posted January 8 Posted January 8 17 minutes ago, radisa said: Jebo ih termin za KC i MIA :( 3 utakmice su u 2 ujutru, pola :( Ajd ova je barem subota na nedelju pa da kažem da ima šanse da bar malo pogledam 1
Venom Posted January 8 Posted January 8 Inače što je najluđe ne bi me čudilo da Tampa dobije Eaglese. Mislim da Mayfield makar ima mentalitet da se ne plaši nikoga, a Eaglesi se očigledno raspadaju. Bucsi 5-1 u poslednjih 6 utakmica, a Eaglesi 1-5, lol. Dobili Dallas, KC i Buffalo i onda se raspali na parčiće.
radisa Posted January 8 Posted January 8 2 minutes ago, Venom said: Inače što je najluđe ne bi me čudilo da Tampa dobije Eaglese. Mislim da Mayfield makar ima mentalitet da se ne plaši nikoga, a Eaglesi se očigledno raspadaju. Bucsi 5-1 u poslednjih 6 utakmica, a Eaglesi 1-5, lol. Dobili Dallas, KC i Buffalo i onda se raspali na parčiće. Ovo podseća na Steelerse od pre par sezona... Naravno da je bilo "one and done"...
Recommended Posts