Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Ja malo pratio Bafalo-NE, ali posle onoliko grešaka prešao na Baltimor-Majami. Cenim da će Baltimor osvojiti na kraju, niko im ništa ne može.

Posted

BAL zaista deluje najozbiljnije trenutno.

Gledao ove moje kako karaju MIN. Realno ishod ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje. Jbga džaba JJ kad nemaš krštenog QB....

Posted

a najkršteniji Qb proljetos bio dostupan, ali svi su bili dovoljno pametni i promućurni pa nisu zagrizli kedera. nisu pobudalili davati 2 picka i preko 250 garantovanih miliona. kad daješ samo 220 garantovanih miliona onda je to skroz druga priča.

Posted

Ma u pravu si. Ovi HC-ovi i GM-ovi nemaju blagog pojma. Eno ga jedan QB koji igra na elitnom nivou, odveo svoj tim pravo u PO i ko zna gde će stati, a sezonu počeo na kauču i bio dostupan za kikiriki i kriglu piva. 

Posted

Prva asocijacija:

image.png.2b27a329f5b5c067c4b002ea70475c9c.png

(Jako mi je pogrešno kad strateški bombarder leti iznad gomile ljudi)

• +1 2
Posted
5 hours ago, arheolog1981 said:

Screenshot_2024-01-03-10-08-13-58_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

European mind 

sbnk9kqTURBXy8wMTI4ODRlYTBiNGVjZThiNGUxN

• +1 1
  • Haha 2
Posted

baš htede pitati dal može da oneshotuje cjeli stadion a onda se sjetio da se na ovom topiću okuplja samo freak i venom aka minken bojna i vulinovi klasići iz doma starih, a ovi što fapuju na oružje ne zalaze ovamo.

btw znaš li buraz da bi tom avionu virila krila na oba sajdlajna ako ga parkiraš na teren?

Posted

zasto bi parkirao avion na teren?

Posted

Dalvin Cook u Baltimoru... 

Posted
7 minutes ago, arheolog1981 said:

Dalvin Cook u Baltimoru... 

Pun gas do SB...

Posted

Tačno će uzet prsten ko Melvin Gordon onomad. 

Posted

Izvukoše se Stilersi, i to u meču gde ni jednom nije išla lopta na Pickensa. Sad prvo da vide da li je saigrač uspeo da ozbiljnije povredi TJ, jer ako jeste onda im je džabe i da odu u PO.

Posted

U direktnom duelu Colts vs Texans pobedi Hjuston... mislim da su i matematički u PO bez obzira kako Jaguari odigraju večeras 

Posted
53 minutes ago, arheolog1981 said:

U direktnom duelu Colts vs Texans pobedi Hjuston... mislim da su i matematički u PO bez obzira kako Jaguari odigraju večeras 

Jok, treba im ipak Jos jedan rezultat da se poklopi.