Engineer Posted January 1 Posted January 1 Ja malo pratio Bafalo-NE, ali posle onoliko grešaka prešao na Baltimor-Majami. Cenim da će Baltimor osvojiti na kraju, niko im ništa ne može.
Frank Pembleton Posted January 1 Posted January 1 BAL zaista deluje najozbiljnije trenutno. Gledao ove moje kako karaju MIN. Realno ishod ni u jednom trenutku nije dolazio u pitanje. Jbga džaba JJ kad nemaš krštenog QB....
omiljeni Posted January 1 Posted January 1 a najkršteniji Qb proljetos bio dostupan, ali svi su bili dovoljno pametni i promućurni pa nisu zagrizli kedera. nisu pobudalili davati 2 picka i preko 250 garantovanih miliona. kad daješ samo 220 garantovanih miliona onda je to skroz druga priča.
Jean-Luc Picard Posted January 2 Posted January 2 Ma u pravu si. Ovi HC-ovi i GM-ovi nemaju blagog pojma. Eno ga jedan QB koji igra na elitnom nivou, odveo svoj tim pravo u PO i ko zna gde će stati, a sezonu počeo na kauču i bio dostupan za kikiriki i kriglu piva.
Zverilla Posted January 3 Posted January 3 Prva asocijacija: (Jako mi je pogrešno kad strateški bombarder leti iznad gomile ljudi) 2
omiljeni Posted January 3 Posted January 3 baš htede pitati dal može da oneshotuje cjeli stadion a onda se sjetio da se na ovom topiću okuplja samo freak i venom aka minken bojna i vulinovi klasići iz doma starih, a ovi što fapuju na oružje ne zalaze ovamo. btw znaš li buraz da bi tom avionu virila krila na oba sajdlajna ako ga parkiraš na teren?
Frank Pembleton Posted January 5 Posted January 5 7 minutes ago, arheolog1981 said: Dalvin Cook u Baltimoru... Pun gas do SB...
*edited by mod Posted January 7 Posted January 7 Izvukoše se Stilersi, i to u meču gde ni jednom nije išla lopta na Pickensa. Sad prvo da vide da li je saigrač uspeo da ozbiljnije povredi TJ, jer ako jeste onda im je džabe i da odu u PO.
arheolog1981 Posted January 7 Posted January 7 U direktnom duelu Colts vs Texans pobedi Hjuston... mislim da su i matematički u PO bez obzira kako Jaguari odigraju večeras
*edited by mod Posted January 7 Posted January 7 53 minutes ago, arheolog1981 said: U direktnom duelu Colts vs Texans pobedi Hjuston... mislim da su i matematički u PO bez obzira kako Jaguari odigraju večeras Jok, treba im ipak Jos jedan rezultat da se poklopi.
Recommended Posts