ObiW Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Ne sad da ga otpuste pa da bude dead cat bounce sledeće nedelje protiv Denvera. Posle te tekme mogu i da ga obese što se mene tiče. A mogli su Raidersi da uture još jedan TD, što samo mi da primimo 70 u ovoj sezoni.
Venom Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Samo da podsetim da Zach Wilson ovima nije uterao nijedan touchdown. Ali Jetsi su ispali jer smo kmečali da nema pojma.
Frank Pembleton Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 hour ago, Venom said: Samo da podsetim da Zach Wilson ovima nije uterao nijedan touchdown. Ali Jetsi su ispali jer smo kmečali da nema pojma. Sad kad se vrati ovaj što leči tetivu slušajući delfine...
omiljeni Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 Veljo baš mnogo pati što Rodžika toliko upire da se vrati što pre, što toliko želi da igra za Jetse i što toliko uživa da bude deo Jetsa. i da im je poklonio 35 miliona dolara. i da je mrzeo da igra za Packerse i da ih je cedio za svaki cent. opušti se brt. pušti čoveka da uživa. R-E-L-A-X
Frank Pembleton Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 1 hour ago, omiljeni said: Veljo baš mnogo pati što Rodžika toliko upire da se vrati što pre, što toliko želi da igra za Jetse i što toliko uživa da bude deo Jetsa. i da im je poklonio 35 miliona dolara. i da je mrzeo da igra za Packerse i da ih je cedio za svaki cent. opušti se brt. pušti čoveka da uživa. R-E-L-A-X Pa slušaj, on je vas iscedio za mnogo više, zbog novog QB/GM ste potpisali: OC, 1 WR koji je često "healthy scratch", 1 WR koji je realno u penziji al eto ubode TD, jednog S, i backup QB. Dobro Amosa ste pedalirali, ali sa ovim ostalim ne znate šta da radite... ...shiit has hit the fan..... 1
omiljeni Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 lol ti Veljo kao sa kruške da si pao, a i mi svi zajedno sa tobom. Kad bi nfl navijači zezali jedni druge na te "imate naša 2-3-4 bivša igrača" fore, svet bi bio 1 mnogo duhovitije mesto. Svaki od 32 tima ima barem nekoliko bivših igrača u svakom od ostalih 31 timova. dan bi morao imati barem 26 sati da postignemo sve to šaljenje. Mi smo sad igrali sa Texansima, oni imaju Cashmana, Rankinsa, Hewitta, Fanta, Amendolu, a i legendu Jetsa Amosa. Humoristični content se sam nameće! ili sutra igramo sa ribicama, a tamo su Mike Fucking White, Berrios, Kroft, Feeney, Mostert je pre isto bio kod nas nešto kratko, pa u odbrani imaju naše Elijah Campbella i Nickersona i ne znam dal sam još koga zaboravio. Jets South!! Houston će uvek voleti igrače koje vole i Jetsi. Posebno defanzivce. Njihov heacd coach je igrao fudbal pre 5-6 godina i naš head coach ga je napravio u head coacha u tom rekordnom vremenu. Prirodno je da njih dvojica vole iste igrače. Naš head coach kad se ženio kum mu je bio head coach Packersa. Kad je postao head coach prvi offanzivni koordinator mu je bio rođeni brat head coacha Packersa. Head coach Dolphinsa im je ortak, između ostalih. Pola lige je u tom klanu. Hackett je u tom klanu. Prirodno je da oni vole iste igrače. Mi smo Hacketta zaposlili u januaru dok je trejd Rodgersa u Jetse bio na veooooma dugačkom štapu. To što smo potpisali Lazarda da nam bude #3 receiver i što smo doveli Cobba da nam bude #6 je stvarno spektakularno zanimljiva činjenica. Barem u tvom mikrokosmosu. U ovoj realnosti u kojem svi mi ostali živimo, Jets zapravo imaju malo ex-Packers igrača. Manje nego što bi se moglo očekivati. Imali smo i Billy Turnera. On je igrao za Packerse, pa je bio i u Broncosima kod Hacketta i mi ga potpisali da nam bude 3rd string tackle i to je to. Koga smo mi to trebali potpisati umesto Lazarda? JuJu Smith Schustera? Adama Thielena? WRs ne postaju free agenti. Ko ima superstar igrača, a ne može da ga potpiše taj ga onda trejduje za 1st round pickove. Diggs, Tyreek Hill, AJ Brown, Davante Adams, DJ Moore. I po pravilu se ispostavi da ovi što su trejdovali igrača posle zažale zbog toga. A sve dobre WRs koji nisu baš toliko dobri da budu baš mnogo skupi, njih timovi potpisuju dosta pre nego što mu istekne ugovor. WR je premium pozicija i niko neće da gubi talenat. Lazard je bio najbolji free agent u klasi. Pritom je igrao za našeg koordinatora i sa našim startnim Qb, a uopšte nije ni skup. No brainer potpis. Jedini WR u toj FA klasi ko je mogao da se poredi sa Lazardom je Meyers. On je drugačiji tip igrača od Lazarda, ali su dobili identične ugovore. Njega je potpisao Glavanjoti u Raiderse. Koji je potpisao i Garappola. Sigurno neki domoljub fanovi provaljuju humoristiku kako je Džimigula u Raidersima i QB i GM i sve i svja. i da je doveo i Hoyera i Boldena i Jacka Jonesa i Wilkersona i Butlera i ko zna koliko još ima ex-domoljuba u Raidersima. Tu ima možda i 10+ igrača, pa i da kažeš nešto i našališ se every once in a while, ali ovo što ti radiš je drugačije prirode. ti patiš zbog Rodžike. A ono što je Rodžika uradio nije uobičajeno. Čovek rekao timu ma smanjite vi meni ugovor za 35 miliona. To ne da nije ubičajeno, nego to bukvalno niko nikad nije uradio. Za te pare koje je on poklonio timu smo mogli potpisati otprilike trideset osam Amosa, Cobbova i Turnera. ili 2-3 Lazarda. Ovo kako upire da se vrati nakon sjebane ahilove, kako je trenirao dok se nije sjebao, blejao u facilities 24/7 i saletao udfa rookies da malo treniraju sa njim i hvataju mu passove, kako je upirao da igra preseason utakmice. Iz kosmosa se vidi da uživa da bude Jet
Frank Pembleton Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Samo ti zatrpavaj... Možda uveriš samog sebe u to što pišeš...
omiljeni Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 jok nego ćeš me ti uveriti u te teorije koje verovatno pokupiš u nekim cheesehead budžacima nfl interneta, od nekih salty likova. koji pišu takve gluposti za sektaški fanbase i usput se upucavaju agilnoj upravi. ajde bježi bre. predugo i previše ja pratim ovu Ligu da bi neko mogao prodavati takve nebuloze. ista stvar je i kod tebe, samo što su tebi ipak uspeli to da prodaju jer ti genuine patiš za Rodžikom, pa si podložan. patiću i ja jednog dana kad više ne bude igrao za Jetse. Kako i ne bih. GOAT level igrača, natural police passer, inteligentan, duhovit, glumio u The Office i Game of Thrones, uživa u tome što igra za Jetse, gay.
Krangovo telo Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 2 hours ago, omiljeni said: patiću i ja jednog dana kad više ne bude igrao za Jetse. Pa i ne igra hihihihi 3
Engineer Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 I dalje ne očekujem ništa od Patriotsa u ovoj utakmici, ali je lepo videti trenutni rezultat. Tanki su mi KC i Mahoms, teško će oni do SB-a ove sezone
Frank Pembleton Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Jos jedan QB kome smo poklonili perfektan QB rejting
arheolog1981 Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Bilsi gaze Kauboje, defanzivna klinika. Lud je tim Buffalo, mogu da ne uđu u playoff a lako mogu i do samog kraja
Engineer Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 Pa to - ako se provuku u PO, eto šampiona. Nije da nismo gledali takve situacije, još tu u komšiluku
Recommended Posts