Venom Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Jel može neko da mi objasni ovaj debilizam Jaguarsa sa konverzijama za 2 poena? Išli su i na 28-20, ali su imali flag, pa su ipak šutnuli. Kaže komentator, moraju da budu agresivni u gostima. Pa ako moraju, mogu da sačekaju naredni touchdown ako bi uspeli da smanje na 28-27 i onda idu na 2. Ako ne uspeju prvi put onda moraju i drugi put da idu na 2 samo da izbore nerešeno. Ako je veća verovatnoća da daju 2 nego ekstra poen, onda verovatno treba da idu na 2 i na 28-28 što niko normalan ne bi radio. Na kraju su postigli TD bez TO na minut i nešto i opet išli na 2, valjda da pobede FG-om. To je još i bilo logično ako neće da igraju produžetak.
Grandilof Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 7 hours ago, simeon_lupus said: Kakav horor dan za kickere Ne i za ovog iz Dallasa, puca sa 60, deluje da bi upadalo i sa 70. Edited December 11, 2023 by Grandilof
freakns Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 9 hours ago, Miljenko said: Ja gledam dvadesetak godina i ove sezone mi se napadi cine najlosijim. Ne moze uvek biti neka kanonada, no precesto su to neke mrljave utakmice za moj ukus. Kad se setim kako su zatrpavali Tomica i Peyton. to kad nisi gledao duel titana, Dobbs vs O'Connell utakmica odlicucena FG na 2 minute warning, i to nakon sto je neki Mullens zamenio Dobbsa, te doneo pobedu Minesoti 3-0, na iznenadjenje nikoga 1
Jean-Luc Picard Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 10 hours ago, Venom said: Jel može neko da mi objasni ovaj debilizam Jaguarsa sa konverzijama za 2 poena? Išli su i na 28-20, ali su imali flag, pa su ipak šutnuli. Kaže komentator, moraju da budu agresivni u gostima. Pa ako moraju, mogu da sačekaju naredni touchdown ako bi uspeli da smanje na 28-27 i onda idu na 2. Ako ne uspeju prvi put onda moraju i drugi put da idu na 2 samo da izbore nerešeno. Ako je veća verovatnoća da daju 2 nego ekstra poen, onda verovatno treba da idu na 2 i na 28-28 što niko normalan ne bi radio. Na kraju su postigli TD bez TO na minut i nešto i opet išli na 2, valjda da pobede FG-om. To je još i bilo logično ako neće da igraju produžetak. To je kao neka analitika. Gubiš 14, postignešt TD, navodno su veće šanse za pobedu ako ideš na dva nego ako šutneš XP. Manje više svi to rade u toj situaciji. Za ovaj drugi slučaj pred kraj mi nije jasno. Treba biti pošten i reći da je Mali Zak juče pokidao, bar ono što se dalo videti na RZ. Valjda mu laknulo kad su mu najavili da će biti trejdovan kad završi sezona.
Venom Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 OK, ima logike, povlačim reč da je debilizam . Ako čekaš drugi TD da ideš na dva poena onda si izgubio ako ne uspeš. Ako ne uspeš na prvom, možeš još da se vadiš na drugom. Baš mu hvala što je pokidao sad kad su ispali.
Frank Pembleton Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 A Mahomije koji kmeči za jedinu stvar u kojoj su sudije zapravo u pravu. Prolazilo im je evo već 2/3 sezone i sad kme kme kme ...shiit has hit the fan.....
Jean-Luc Picard Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 17 hours ago, Venom said: OK, ima logike, povlačim reč da je debilizam . Ako čekaš drugi TD da ideš na dva poena onda si izgubio ako ne uspeš. Ako ne uspeš na prvom, možeš još da se vadiš na drugom. Evo, sinoć je Tenesi upravo to uradio. Gubio dva TD pet minuta pred kraj. Postigao TD, išao na konverziju za dva, uspeo, isforsirao 3 and out, postigao drugi TD i dobio utakmicu. 1
Engineer Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 Ja se probudio, video 27-13 i 4,5 minuta do kraja i rekoh -gotovo je ovo, da ne ustajem za džabe
omiljeni Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 On 11. 12. 2023. at 14:50, Venom said: Baš mu hvala što je pokidao sad kad su ispali. ispali smo jer je igrao Boyle. a igrao je Boyle jer si ti i taki ko ti kmčeli nonstop. i kad pobedimo u denveru i kad nadbijemo chiefse i kad pobedimo eaglese i kad smo imali 4-3 skor nakon giants utakmice. pa ovo ne valja pa što nismo trejdovali za dobbsa ili minshewa pa gubimo vreeeme. bolest. prošle godine ste kmečali i kad smo bili usred borbe se za #1 seed, sa 6-3 skorom. ali sad ti ne valja ni kad odigra kao najbolji Qb cele lige jer eto ispali smo. ali nismo ispali. run the table za 9-8 i backdoor umuljavanje u wild card. 2
Venom Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nije te bilo dugo, vidim da te prošla acceptance faza, sad si opet u denial fazi 1
Frank Pembleton Posted December 15, 2023 Posted December 15, 2023 43 minutes ago, Venom said: Staley je dead man walking Ma da... Sećam se kad je McCarthy dobio pedalu u GB 4 utakmice pre kraja sezone, mnogi su govorili "zašto se nije sačekao kraj sezone, red je da mu se toliko učini". Zanimljiv "odgovor" FO je bio "baš zato što ga poštujemo nećemo da ga mrcvarimo do kraja sezone, kad bukvalno svi znaju već sad da je gotov. A i ovo mu daje kakvu-takvu prednost ako hoće da nastavi negde drugde" BTW, Stejli je zaslužio da ga "mrcvare" ...shiit has hit the fan.....
Recommended Posts