Venom Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 35 minutes ago, freakns said: Saleh jeste ocajan u smislu da je los. Covek nije DC vec je HC. i Wilson i OC su njegova odgovornost. onaj nesretnik u Clevelandu je jos gori od Wilsona, ali svima je to jasno, pa je covek celu tekmu bacao under. po 4-5 yds, nema dugih lopti, nema drzanja lopte. celo prvo poluvreme covek nije drzao loptu duze od 2 sekunde. u drugom je napravio jednu gresku, popasao INT, i to ih je kostalo 3 poena. i to je bilo sasvim dovoljno za pobedu jer je Pickett opusteno najgori QB u ligi. razlika izmedju Pittsburgha i Clevelanda na jednoj strani i Djetsa na drugoj je sto Cleveland i Pittsburgh znaju ko im je QB dok Wilson ima vise sackova nego kompletiranih pasova jer je neko u toj organizaciji umislio da imaju prosecan NFL napad. Možda je loš ali to je nevezano za onu situaciju. Hteo sam samo reći da je čovek bio na ivici već u prvom poluvremenu, tj. očajan.
Jean-Luc Picard Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 (edited) ža dlaku šinko..ža dlaku Edited November 21, 2023 by Jean-Luc Picard
Krangovo telo Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 (edited) Zach Wilson vise nije starter. Pomozimo drugu omiljenom da prebrodi ovaj težak period. Edit: Nikad ruznije nismo pobedili, ali neka smo 9:1. Edited November 21, 2023 by Prlapan
Venom Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Hvaljen Isus. Možda Saleh nije hteo da ga menja jer mu je ovo sad novi QB . 1
Krangovo telo Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Kako je ovaj čovek zavrsio u NFL-u? 2
Venom Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Ni meni nije jasno iskreno. Nije da ih nema stotine. Ne jebe lep nego uporan?
Venom Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Ponad'o se i on posle Billsa, ali prc, ne igraju ove nedelje protiv Jetsa.
Krangovo telo Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 44 minutes ago, Venom said: Ne jebe lep nego uporan? Mora da je to, a znamo da je Zach Wilson lep, zato i ne jebe, mislim baca. 1
ducca Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Ovi slepci sa Arane ladno se napravili ludi za 3. tekmu sinoć, ne vidim da su prenosili ni na jednom kanalu
freakns Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 On 21. 11. 2023. at 15:52, Prlapan said: Mora da je to, a znamo da je Zach Wilson lep, zato i ne jebe, mislim baca. mozda Zach ne jebe, ali Antonio Brown trpa Giselle sada mi se nesto cini da mozda i nije Brady bio taj koji je insistirao da bude kod njega u kuci dok je bio u Tampi 1
Venom Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Saleh sjebo NFL-u koncept, mislili su da je baš dobra marketinška fora da stave Zach Wilsona na crni petak, ali jbg.
freakns Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Djetsi imaju najlosiji procenat pretvorenih 3rd downa u poslednjih 50 godina u NFL-u Na stranu Wilsonjara, kako bre Hackett i dalje ima posao?
Recommended Posts