Venom Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 2 hours ago, omiljeni said: Svaki qb superstar u ligi kad ima all-pro sezonu sa 35-40 i više tuddies, ima barem 10 takvih TDs. neki i mnogo više. ali ajmo Wilsonu da popisujemo i oduzimamo mu ih. nije problem, oduzmemo mu tih par TDs, ali onda bi bilo pošteno da mu dodamo sve što su trebali uhvatiti, a nisu. i mi bi imali 10-15 passing TDs i skor bi bio 7-1 Kad nadigra Mahomesa onda je "a jebeš statse, izgubio je utakmicu". pa pobedi tri utakmice, a posle prve bude "a jebeš pobedu malen mu je completion %". pa na drugoj pobedi ima 75%, pa bude "ali nije dobar u red zone". u trećoj nije dobro nešto peto. sad bude bolji od Herberta, ali je izgubio. jer se ne rešavaTM lopte. a zaključak je da omuljeni cherry pickuje. a omunjeni sve vreme hoće da se priča sa tog filozofskog nivoa spusti na nivo gde se priča o konkretnom playu, konkretnom passu, konkretnom bilo čemu. da vidimo šta je to tačno toliko loše. krš kvoterbek kojem nije mesto u NFL kad igra u NFL, onda mora da ima gomilu krš playeva. ako je tačno sve ovo što Venom tvrdi, onda se Wilsonu može naći milion očajnih passova. Mene zanima da to pročitam ovde. A sve ostalo mi je baljezganje na nivou @freak_ns. Normalno da je cherry picking ako kažeš "evo vidi imao je 66% kompletiranih padova, a a a" a ne kažeš da je to bilo protiv najgore odbrane u ligi, da je ispod 60% za sezonu i na toj utakmici opet nije bacio nijedan td. Kao što jedva nešto jeste cele sezone. Jeste svi su krivi, ol, wr, kiša, mokra lopta, sudije, visoka trava (ispravi me ako sam nešto zaboravio od onog što si pominjao). To je taj filozofski nivo, čist Schoppenhauer.
ObiW Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Kad poraste Zach Wilson ce biti Kyle Orton. Mozda.
omiljeni Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 2 hours ago, Jean-Luc Picard said: Ja mislim da ti nas troluješ svo ovo vreme, ali za slučaj da to ipak nije slučaj...završiću svoje učešće u priči oko malog Zaka. Lik će kad završi karijeru biti poznatiji po tome što je kresao drugarice svoje majke nego po uspesima na terenu. To ti kažem ja koji ne krijem da nemam pojma o NFL-u, a ti možeš da se ljutiš ili ne slažeš koliko hoćeš. brt to će se pamtiti kao dobra zajebancija, meme, štagod. Wilson kad se razjebao sa devojkom, ona to nije baš najbolje podnjela, pa je odmah otrčala da se spetlja sa Dax Milne-om, Wilsonovim saigračem sa BYU koji mu je bio cimer i najbolji WR. Milne je u Commandersima. Njih dvojica su odrasli zajedno. A ta riba je, između ostalog, pustila i tu priču za kevinu drugaricu. Zach je verovatno trebao biti pažljiviji kad je raskidao sa njom, treba joj je reći its not you its me ili tako nešto. a kako će se pamtiti njegova karijera, to ćemo još da vidimo. mene su tako ubeđivali i da će se Geno Smith pamtiti po meme situacijama, a izgleda ćemo ga ipak pamtiti kao odličnog igrača. Wilson je na poslednje 4 tekme je bacio skoro 150 pasova. ako je toliki problem naći 10 ili 15 passova za koje misliš da su baš očajni, onda ne znam šta da vam kažem. Možemo svi da se spustimo na taj freak/venom nivo i baljezgamo utaman i uprazno. ja možda nisam bio baš neki wide receiver (osim kad sam isprštao protiv ETF-a), ali imam dovoljno socijalne inteligencije da se prilagodim ostatku sobe. imam i dobrih 20 godina staža u slušanju tih sranja, pa ću moći i da uzmem protagonizma u takvom forumašenju.
omiljeni Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 4 minutes ago, ObiW said: Kad poraste Zach Wilson ce biti Kyle Orton. Mozda. a George Paton kad poraste biće Matt Millen. Možda.
ObiW Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 GP je odlucio da potrosi silne pare i draft pikove na prosecnog kvorterbeka i dobrog trenera. Matt Millen nikada nije uspeo da pokupi ni prosecnog kvorterbeka ni dobrog trenera, a nije da nije pokusavao. Sedi, 1.
ObiW Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Mislim, kad vec moram da crtam... Kyle Orton je bio car nabijanja jardi kada je utakmica vec odlucena. Gubimo sa 21 razlike? 10 minuta do kraja? Odbrana otisla u prevent defense? KO to the rescue. Bum tras Kyle baci 2 TD za 5 minuta, i sada je -7 na 3 minuta do kraja. I tada se uvek desi isto: odbrana stisne i Kyle baci INT ili fumbluje ili 4 and out. Wilson ni to ne ume. Protiv Chargersa je bacao te beskorisne jarde kada su Chargersi otisli u prevent D, stigao je do Red Zone i... nista. Ni u toj situaciji nije umeo da baci TD u RZ. E sad zasto ja poredim Wilsona bas sa Ortonom a ne nekim drugim. Zato sto su obijica imali identicno ponasanje kada je 3rd down. Ako ti trebaju 3 jarde, uvek mozes da racunas na njih da ce da bace za 2 jarde i nijednu jardu vise, pa ako WR ili RB uspeju da iskamce jos jednu jardu, super. To su bre alibi kvorterbekovi koji bacaju alibi pasove u momentu kada se od njih ocekuju Velike i Bitne stvari, a to je 3rd down ili Red Zone. KO je definicija backup quorterbeka. Wilson ce, uz mnogo truda, jednog dana mozda biti backup quorterback.
Venom Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Mogao bih da ga podnesem da je makar zabavan čovek iz naroda kao Gardner Minshew. Možda je loš, ali zajebancija je dobra i narod ga voli. Ovako imamo skoro savršenog čoveka, lepotana, vole ga i mlade i stare i ... 5 TD, 5 INT na 8 utakmica i svaki put kad ga snima kamera izgleda kao da je ugazio u govno. 2
Venom Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Hot off the press, još jedan čovek koji ne gleda utakmice Jetsa, te ima pogrešan stav o QB-u Jetsa. Aaron Rodgers Was Supposed to Define the Jets’ Season. Instead, the Decision Not to Replace Him Has. Uvod je brutalan, a opet nekako neutralan. At the midpoint of the 2023 NFL season, the New York Jets rank among the bottom three in nearly every important offensive category: They’re 31st in yards per game, 32nd in offensive touchdowns, 31st in offensive points per game, 31st in offensive expected points added, 30th in passing yards per game, and dead last in total first downs. They’ve put forth a truly miserable offensive performance, and it’s made even worse by the fact that this was entirely predictable. When Aaron Rodgers went down with a torn Achilles tendon just four plays into his Jets debut in early September, the team’s brain trust was left with a choice: bring in an outside replacement to fill the Rodgers-sized hole at quarterback, or run back the experiment that fizzled in 2022. They chose the latter, entrusting Zach Wilson to maximize the potential of an otherwise playoff-ready roster.
freakns Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 On 9. 11. 2023. at 14:46, Jean-Luc Picard said: Ja mislim da ti nas troluješ svo ovo vreme, ali za slučaj da to ipak nije slučaj...završiću svoje učešće u priči oko malog Zaka. Lik će kad završi karijeru biti poznatiji po tome što je kresao drugarice svoje majke nego po uspesima na terenu. To ti kažem ja koji ne krijem da nemam pojma o NFL-u, a ti možeš da se ljutiš ili ne slažeš koliko hoćeš. ma niko od nas nema pojma o NFL-u, ukljucujuci i Omiljenog. samo volimo da gledamo i komentarisemo. Omiljeni je polu troll polu napast. vise manje gledamo tekme zajedno svake nedelje, i ako Djetsi vode, atmosfera je ko na severu kad Zvezda dobije penal protiv Javora u 97. minutu pri rezultatu 1-1. ako Djetsi pak gube, na sahranama je veselije. ako ti kazem da Grandija i mene zabole za uspehe/neuspehe Djetsa, onda ti je jasno ko je prevaga za atmosferu. a svako ko je pogledao jednu tekmu NFL je razumeo dve stvari. niti je QB za sve zasluzan, niti je za sve kriv. npr, Omiljeni je lepo istakao kako je OL busna i Wilson jednostavno nema vremena da se razmase. on bi lagano bio bolji od Manninga, samo da ima Manningovu OL. npr, Manning nikada nije bio sackovan 30 puta u sezoni. zapravo, posle prvih 5 godina, samo jednom je imao sezonu sa 21 sackom, sve ostalo je bilo ispod 20. dodje covek u Denver, i oma u prvoj sezoni dobije OL sa dva pro bowlera. to je cisto stvar srece. nema veze sto su ti igraci smrdeli i pre i posle Manninga(osim Cladyja), ovog ukenjalo da igra za Denver bas kad su oni bili dobri. ili Brady, najmanje pass attempts i najvese sackova u ruki sezoni. svako sledecu sezonu je vise bacao i manje puta bio sackova. seronja, jeli. ili mozda, ali samo mozda i sasvim slucajno, ima nesto i do pocket awareness i pre snap read, a ne samo do OL?! verovatno nema, ali eto, razmisljam naglas... 1
omiljeni Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 ja reko evo ga konačno neko ko zapravo gleda utakmice i mogao bi nabrojati 10-15 Wilsonovih najgorih passova na poslednje 4 tekme. kad ono freak. došo i on da razmišlja naglas.
Engineer Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Zak Vilson je Tom Brejdi za Meka Džonsa. Kakav raspad Patriotsa, ono je muka gledati 1
arheolog1981 Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Kakvi su Rejvensi carevi. Šta rade ljudi da izgube utakmicu i na najboljem putu su... Hjuston još jedna junačka pobeda
pojmaš Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Odličan RedZone večeras, nekoliko ludilo utakmica sa dosta preokreta. Houston vodio, zamalo prodao i na kraju pobijedio. Cleveland oteo pobjedu Baltimoreu, u minut su ispeglali minus od dva posjeda i na kraju pobijedili FG-om u posljednjoj sekundi.
Venom Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Dosta dobrih utakmica u 7 (nebitno da li su na kraju bile dobre utakmice), i sad u 10 nema šta da se gleda. Lions - Chargers jedino.
Engineer Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 A i tu će izgleda Detroit rešiti sve u prvom poluvremenu
Recommended Posts