Jean-Luc Picard Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Gde je onaj Mike White što je prošle godine delovao ko Montana pored Vilsona. Žalibože ovakve odbrane što propada uz ovakav napad.
Venom Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Otišao je u Miami. Valjda su hteli da zadrže Wilsona, a ovaj verovatno nije hteo da bude treći (niti su realno mogli da plate toliko trećeg).
Engineer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 I dalje imaju odlične šanse za 3. mesto u diviziji pored ovakvog NE-a
omiljeni Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 6 hours ago, Venom said: Treba mi neko ko je trenirao football da mi objasni. nemoj tako, nije ni Venom šaka pirinča koju pozoba svaka vrana. Ako ćemo je napit po solid football backgroundu, napićemo je 1 Venomu! koliko puta je samo pretabanao mučenu Srbijicu uzduž i popreko, da izveštava o utakmicama za savezotvorna glasila. koliko je samo pogledao duela grofova vidri bedema mamuta pastuva bođoša i ostalih pički materini. ako je neko voleo fudbal i da piše o fudbalu, to je bio Venom. to što o fudbalu nikad nije imao blage veze je drugi par opanaka, ali jebeš to. To se lako nauči. omunjeni ga za par meseci može naučiti da fudbal zna kao da je jebeni Parcells. ali koja je poenta toga? što bi rekla Živanina kolegica, lako je kad znaš, ajde da te vidim kad ne znaš. jebente robijo. al aj sve to na stranu, ja bih sad najviše volio znati đe je nestala ona ljudina, ona gromada što je bila u stanju da se danima nadjebava sa šupicma i da im dokazuje da je Justin McCareins bolji igrač o Edwarda Reeda. Od nakog junaka da nastane ovakav garib!? I'm speechless, speechless. I have no speech. btw što se tiče utakmice, dobro smo prošli. minus 3 turnover margin. 8 sackova. 4 presnap penalties. Hall ne uhvati pitch, Lazard jebani visok 6-5 hvata jump ball kao da hvata punt i dozvoli 5-10 kepici da mu izbije loptu. da smo opet igrali protiv Devita verovatno bi izvukli pobedu, ali u Ligi nekad moraš igrati i protiv high powered napada. Videlo se kako njihov fancy pro bowl qb vredan poput osrednje S&P 500 kompanije, delje . valjda ćemo i mi jednog dana imati profilic passera koji uvek može da zabudži bogami i preko 120 yarda. Pa da i Venoma sunce ogrije. izvući pouke i nastaviti dalje. biće bolje. nije sramota imati 13-4 sezonu. 1
Venom Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Baš te pogađa što svaki igrač kojeg obožavaš ispadne kanta. Možda sledeći put kad budeš radio scouting baci novčić, pa ako bude pismo onda je dobar, u suprotnom ne valja. Imam utisak da bi ti skočila kvota pogodaka. A što se tiče ličnih podataka, pa sam si ovde pričao da si veliki znalac koji je čak trenirao. Samo sam tražio znalca. Nisam čak ni pominjao da ti je statistika u karijeri 0 hvatanja za -12 jardi.
Venom Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Bivšem NFL QB-u je žao ofanzivne linije Jetsa... što moraju da poginu svaki play dok se ovaj oslobodi lopte.
Jean-Luc Picard Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Kakav rant . Inače lik sa Tikijem je sportski novinar na radiju u NY i navijač Jetsa.
Venom Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 A dobro, to je taj klasični NY stil, preterivanje i patos. Velik je to grad, moraš da budeš ekstreman da bi te neko uočio. Meni ne smeta ni da izgube sve do kraja, ni to što Zach Wilson nije NFL igrač, smeta mi što gube vreme.
omiljeni Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 znači ako baci brže od 2.5 sekunde neće ga sackovati? brilijantan podatak. znaš koliko sackova bude ispod 2.5 sekunde? takvi sackovi se mere u promilima. nikog ne sackuju ako baci brže od 2.5 sekunde, pa ni Zacha Wilsona. sack na 2nd down u prvom posedu u 2. poluvremenu. na njihovih 10 yarda. na tom playu blokira 7 ljudi, samo Garrett i Conk trče rute i još i Hall gleda da li ima koga da blockira i onda istrči outlet ruticu. A Chargers rushuju sa četvoricom. Trojicu blokiraju po dva naša i samo je Turner 1v1. Turnerov čovek zamalo sackuje, ali sackuje drugi end kog su blokirala dvojica naših. Šta Wilson tu treba da uradi? Dve rute imamo. Pokriva ih 7 njihovih. Ne može tu da se baci quick pass već im moraš dati malo vremena. Ali ne možeš im dati vremena jer njihov end sackuje kroz double team. pa sack kad njihov 3-tech sackuje iako ga blokiraju i guard i centar. Tj centar ga ne blokira jer je Mitchell pustio lika da mu prođe kroz B gap iako zna da ima pomoć centra. Ili sack kad Tomlinson ne preuzme na T-E stuntu. Ajde uzmite štopericu RG3 i ti, pa merite koliko je prošlo vremena od snapa do Bosine ruke u Wilsonovoj kragni. pogledaj nekad utakmicu, a ne samo crtice, press konferencije i okrugle stolove i druge emisije na telki. btw dosuđen je čak i 1 roughing the passer nad Wilsonom. Prvi RTP flag u korist Jetsa još od week 15 sezone 2021 najduži niz u istoriji lige koji garant nikad neće biti oboren. i nemoj da izmišljaš da sam imao nula hvatanja. imao sam nekoliko hvatanja, mislim da sam protiv ETF-a imao i dva hvatanja. za njih sam bio streptomicin. ETF killer!
Venom Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Rekao je da mora brže da se otarasi lopte. Čudi me da si postao takav stručnjak, a nećeš da slušaš šta NFL QB ima da kaže o tome kako NFL QB treba da igra.
omiljeni Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 taj nfl qb verovatno nije ni gledao utakmicu, kao što nisi ni ti. Zach Wilson je imao gomilu quick passova. kompletirao je 33 passa. skoro 70%. da uračunaš i dropove, taj procenat bi išao i preko 80%. šta misliš kako se došlo do toga?
Venom Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Možda ima neke veze što je igrao protiv najgore odbrane u ligi. Gledao sam i previše. Ima ispod 60% za sezonu, možeš da cherry pickuješ do prekosutra. 5 TD-a na 8 utakmica.
Jean-Luc Picard Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 (edited) Ako ćeš mu, u svrhu ove diskusije, pas na liniju skrimidža koju Hall posle svojom magijom, uz pomoć par blokova, odnese pedeset jardi dalje u EZ računati kao TD pass, onda jeste pet TD-a.... edit: bio je jedan isti takav za Vilsona protiv Dalasa, ako se ne varam. Edited November 9, 2023 by Jean-Luc Picard
omiljeni Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Svaki qb superstar u ligi kad ima all-pro sezonu sa 35-40 i više tuddies, ima barem 10 takvih TDs. neki i mnogo više. ali ajmo Wilsonu da popisujemo i oduzimamo mu ih. nije problem, oduzmemo mu tih par TDs, ali onda bi bilo pošteno da mu dodamo sve što su trebali uhvatiti, a nisu. i mi bi imali 10-15 passing TDs i skor bi bio 7-1 Kad nadigra Mahomesa onda je "a jebeš statse, izgubio je utakmicu". pa pobedi tri utakmice, a posle prve bude "a jebeš pobedu malen mu je completion %". pa na drugoj pobedi ima 75%, pa bude "ali nije dobar u red zone". u trećoj nije dobro nešto peto. sad bude bolji od Herberta, ali je izgubio. jer se ne rešavaTM lopte. a zaključak je da omuljeni cherry pickuje. a omunjeni sve vreme hoće da se priča sa tog filozofskog nivoa spusti na nivo gde se priča o konkretnom playu, konkretnom passu, konkretnom bilo čemu. da vidimo šta je to tačno toliko loše. krš kvoterbek kojem nije mesto u NFL kad igra u NFL, onda mora da ima gomilu krš playeva. ako je tačno sve ovo što Venom tvrdi, onda se Wilsonu može naći milion očajnih passova. Mene zanima da to pročitam ovde. A sve ostalo mi je baljezganje na nivou @freak_ns.
Jean-Luc Picard Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ja mislim da ti nas troluješ svo ovo vreme, ali za slučaj da to ipak nije slučaj...završiću svoje učešće u priči oko malog Zaka. Lik će kad završi karijeru biti poznatiji po tome što je kresao drugarice svoje majke nego po uspesima na terenu. To ti kažem ja koji ne krijem da nemam pojma o NFL-u, a ti možeš da se ljutiš ili ne slažeš koliko hoćeš. 2
Recommended Posts