Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

:ziga:  Kakav zadnji drajv za pobedu sa samo 1 tajmautom, za manje od minut. Rekord bačenih jardi za rukuja.

Posted

Još Teksansi koji celo drugo poluvreme igraju bez kikera. Neverovatno

Posted

RB pogodio FG koji se ispostavlja ključnim za pobedu. Spektakl

Posted

Dobbs trejdovan iz Cardinalsa u Vikingse pre 4-5 dana i danas odigra skoro celu utakmicu i pobedi Falconse

on je diplomirao rocket sciense na Tennessee, u offseasonu radi za NASA, a playbook izgleda nauči za po sata

• Haha 1
Posted
53 minutes ago, ducca said:

RB pogodio FG koji se ispostavlja ključnim za pobedu. Spektakl

Bio sam na utakmici. CJ Stroud je bio sjajan u drugom poluvremenu. Biće od njega top 10 QB.

• +1 2
Posted (edited)

Goodfellas GIF

Aktuelni QB Giantsa. Lik se ladno zove Tommy Devito. :laugh:
Valjda su skapirali da Jones nije rešenje i da je vreme za jedan jak tank do samog kraja, mada je već dosta ekipa istaklo kandidaturu za prvi pik. Ostaje nada da će Panthersi i Cardsi dobiti još koju utakmicu do kraja.

Edited by Zizou
Posted

Glavanjoti dobio otkaz, Raidersi odma zabili 24 pts za poluvreme

btw za par nedelja će snage odmeriti Devito i Mekulica Džouns, tu će se lomiti koplja oko #1 overall picka

Posted

Baš me zanima ko će i kako da zaustavi ovaj brotherly shove.

Posted

Rukovodstvo lige ukazom.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Da,juce je GB to ponisteno zbog nepostojeceg ofsajda OL.

Posted

Kada je Elway predstavljao Manninga kao novog Bronkosa, rekao je “he raises all boats”.

Sa ovim Wilsonom iz Djetsa je obrnuto, sa njim sve ladje potonu.

Posted

ja bih samo da spomenem da Chargersi vise nisu najgora odbrana u istoriji lige. 

ne znam kako su uspeli u jednoj tekmi toliko da se uzdignu... racunam da je najvise do zestokog treninga, plus coaching. 

• Haha 1
Posted

Jel opet padala kiša ili su opet igrali protiv najbolje odbrane? Ili je opet bila očajna defanzivna ekipa koja je baš protiv njega pronašla mojo. Baš je sreće kurate.

Treba mi neko ko je trenirao football da mi objasni.

Posted

Ne znam koji je razlog ovom mazohizmu. Da od njega nema ništa je jasno, da će Rogers biti prvi QB ako se oporavi dogodine je isto jasno, da ne mogu da dobiju džak krompira u trejdu za njega je isto jasno. Čemu? Koja je poenta? Mogli su da potpišu bilo koga i da vide jel ima leba od njega da naredne godine bude ili rezerva ili starter ako se Rogers ne oporavi, ne bi sigurno bio gori.