November 4, 20231 yr Omiljeni ušao u profesor ispitivač mod. A šta mu zameraš konkretno? Imaš pet strana zamerki, ali evo ti dajdžest: zameram mu što nije NFL QB. Nije to strašno, malo ih je koji to mogu, imao je svoju šansu i sad nek je traži negde drugde. Zameram mu što balavi loptu tri gladne godine dok ga ne sackuju ili još gore ne bude fumble, što i kad vidi nekog otvorenog baci krompir, što ne može da sastavi drive osim jednom slučajno, i kad dođe u 20 jardi ne može da baci TD pas, takođe osim slučajno. Jao nije on kriv, igrao je protiv najbolje odbrane, padala je kiša i bila je visoka trava. Osim što smo to gledali i prošle godine (i pretprošle!) pa je Mike White izgledao kao HOFer u poređenju s njim.
November 4, 20231 yr Nije problem u pasovima koje pravi, problem je u pasovima koje ne napravi. Kao Wentz posle povrede, statistika super, sve sto baci uglavnom dobro, ali tek kad vidis sta sve nije bacao bude ti jasno u cemu je problem.
November 4, 20231 yr 12 hours ago, Prlapan said: Nije problem u pasovima koje pravi, problem je u pasovima koje ne napravi. Kao Wentz posle povrede, statistika super, sve sto baci uglavnom dobro, ali tek kad vidis sta sve nije bacao bude ti jasno u cemu je problem. daj neki primer šta je trebao baciti a nije. onaj video gde su svi playevi sa giants utakmice, napiši vreme na snimku i šta je trebao da uradi a nije.
November 5, 20231 yr Bome odabrao sam dobru college tekmu da gledam USC i Huskiese, suketaju se na sve strane u prvom. A bome ima i Alabama i LSU... Edited November 5, 20231 yr by Grandilof
November 5, 20231 yr Ova dva kretena melju 200 na sat bez da bilo koji od njih baci pogled na ekran i na ono što gleda. Nadam se da nisu u stanju da rade ovo celu utakmicu.
November 5, 20231 yr Precenjeni Majami njihov PC,gde nemas ni trecu opciju na WR,ni TD,jednodimenzionalno.
November 5, 20231 yr 1 hour ago, Venom said: Evo ovaj Bagent iz Bearsa je izmislio fudbal za drugog pika. Al ga ureče
November 5, 20231 yr 1 minute ago, arheolog1981 said: Al ga ureče Prebacio sam na nešto drugo, ali i dalje čisto sumnjam da je gori od ovog našeg mučenika. Gledao sam danas dve utakmice i boli koja je to nebo i zemlja razlika kad igra ili ne igra QB koji je pogubljen.