Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Omiljeni ušao u profesor ispitivač mod. A šta mu zameraš konkretno? Imaš pet strana zamerki, ali evo ti dajdžest: zameram mu što nije NFL QB. Nije to strašno, malo ih je koji to mogu, imao je svoju šansu i sad nek je traži negde drugde. Zameram mu što balavi loptu tri gladne godine dok ga ne sackuju ili još gore ne bude fumble, što i kad vidi nekog otvorenog baci krompir, što ne može da sastavi drive osim jednom slučajno, i kad dođe u 20 jardi ne može da baci TD pas, takođe osim slučajno. 

Jao nije on kriv, igrao je protiv najbolje odbrane, padala je kiša i bila je visoka trava. Osim što smo to gledali i prošle godine (i pretprošle!) pa je Mike White izgledao kao HOFer u poređenju s njim. 

Posted

Nije problem u pasovima koje pravi, problem je u pasovima koje ne napravi. Kao Wentz posle povrede, statistika super, sve sto baci uglavnom dobro, ali tek kad vidis sta sve nije bacao bude ti jasno u cemu je problem.

Posted
12 hours ago, Prlapan said:

statistika super, sve sto baci uglavnom dobro

image.thumb.png.6ae704d0c8fa51bda5de4c0e8243f6bf.png

1624579548.jpg

Posted
12 hours ago, Prlapan said:

Nije problem u pasovima koje pravi, problem je u pasovima koje ne napravi. Kao Wentz posle povrede, statistika super, sve sto baci uglavnom dobro, ali tek kad vidis sta sve nije bacao bude ti jasno u cemu je problem.

daj neki primer šta je trebao baciti a nije.

onaj video gde su svi playevi sa giants utakmice, napiši vreme na snimku i šta je trebao da uradi a nije.

Posted

Evo sad cu.

A za statistiku sam pricao o wentzu. 

• +1 1
Posted (edited)

Bome odabrao sam dobru college tekmu da gledam USC i Huskiese, suketaju se na sve strane u prvom.

A bome ima i Alabama i LSU...

Edited by Grandilof
Posted

Ova dva kretena melju 200 na sat bez da bilo koji od njih baci pogled na ekran i na ono što gleda. Nadam se da nisu u stanju da rade ovo celu utakmicu.

• +1 1
Posted

Precenjeni Majami njihov PC,gde nemas ni trecu opciju na WR,ni TD,jednodimenzionalno.

Posted

Evo ovaj Bagent iz Bearsa je izmislio fudbal za drugog pika.

Posted

ovaj rukisha iz Houstona ce biti opasan igrac. 

• +1 2
Posted
1 hour ago, Venom said:

Evo ovaj Bagent iz Bearsa je izmislio fudbal za drugog pika.

Al ga ureče :)

Posted
1 minute ago, arheolog1981 said:

Al ga ureče :)

Prebacio sam na nešto drugo, ali i dalje čisto sumnjam da je gori od ovog našeg mučenika. Gledao sam danas dve utakmice i boli koja je to nebo i zemlja razlika kad igra ili ne igra QB koji je pogubljen.

Posted

Game winning drive za 40 sekundi, sve ti jebem...

• +1 1
Posted

46 sekundi, 2 timeouta...

i covek nam zabode TD

rekoh ja, rukisha je opasan