Venom Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Ne samo najbolji u istoriji, nego jedini na utakmici.
omiljeni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 A jes video kako su navežbali spajk? Imali čak i manje vremena nego u Denveru i morali da pretrče 40+ yarda, da se setuju i spajkuju. Utegao Hackettara!
ObiW Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 4 hours ago, Venom said: Bajo protivnik je dve cetvrtine bio sasvim srecan da trci tri puta i puntuje tebi loptu u ruke, jer su igrali s rookie trecim QB-om koji nije mogao da baci loptu u aut. onokad imas 11% procenat kompletiranih pasova, 1/344 3rd down conversion, 87 jardi pasom (brojke su otprilike) i tvoj omiljeni fan je odusevljen jer ti je to druga najbolja utakmica u sezoni. Drugi pik!!! Unapredjeni Sam Darnold, kad bi gledali da ga naprave jos gorim. Najjace na konferenciji za stampu, drugo pitanje za Saleha "Robert, is this sustainable?" Kad je Timothy Richard Tebow igrao legendarne 2011 godine za Denver, dakle pre nego sto je bio punt protector za J-E-T-S JETS JETS JETS!, imao je na jednoj utakmici (khm, @ Kansas City, khm) statistiku bacanja 2/8, 54 yd, 1 TD. Na konferenciji za stampu posle tekme su ga pitali koji mu je bio omiljeni pass completion. 1
Venom Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 3 hours ago, omiljeni said: A jes video kako su navežbali spajk? Imali čak i manje vremena nego u Denveru i morali da pretrče 40+ yarda, da se setuju i spajkuju. Utegao Hackettara! Legendarno! Još samo pet sezona prakse i možda će uspeti da kompletira više od tri 3rd down pasa. A jesi video kako je svaki deseti plej panika da snapuju pre nego što istekne vreme. Mora još da radi. Ne znam šta si ti gledao. Ja sam se toliko smorio od cele utakmice da nisam ni srećan ni nesrećan, više nekako ravnodušan i sve mi je svejedno. Potpuni besmisao da je uopšte u ligi još uvek, a ne da negde startuje i to u solidnoj ekipi.
Jean-Luc Picard Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Što pročitah negde danas....Rodžers na ajahuaski sa pokidanom ahilovom tetivom bi bolje odigrao o Vilsona. 1
Venom Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Sve su objasnili: we almost lost to a QB that didn't throw the ball.
omiljeni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Odvratno vreme, McGovern se povredi, pa prebacimo Schweitzera sa guarda na centra, pa se povredi i on. pa je onda centra igrao onaj sa Baylora. Newman i još neko prezime. Taj je u karijeri odigrao 1 utakmicu kao centar. Dexter Lawrence nas je bukvalno razvaljivao. Thibodeaux je imao 3-4 sacka. Wilson je dobio ogromne batine, a trčanje nismo imali za ljek. Dropova ko pljeve. Breece Hall dropovao loptu kad je trebao imati gomilu yac. Lazard dropovao odličan pass na levi sideline, Garrett Wilson dropovao odličan pass na desni sideline za otrpilike 25 yarda. To je bilo 2:30 pre kraja regularnog dela. Lazard nije uspeo da uhvati odličan pass na 3rd and 10 otprilike minut i po pre kraja 4th qtr. To se pregledalo i ostalo je incomplete. Odličan pass na levi sideline za Garretta, ali je Breece video da je Zach pod teškim pritiskom pa je krenuo da skrembluje i flat rutu je smotao na wheel pa se maltene sudario sa Garrettom koji onda nije mogao da uhvati za 1st down. Ruckert nije uhvatio onaj pass za 1st down isto u 4th qtr. Uopšte nije bilo lako hvatanje jer je Dexter udario Wilsona pri releaseu, pa je pass bio malo kraći nego što je trebalo, ali Ruckert je to ipak trebao uhvatiti. Wilson je imao 1 baš loš pass (ono kad je pogodio Halla u kopačku na 3rd&1 na početku četvrte ) i sjebao nas je sa 2 loša sacka. Sve ostalo je bilo skroz Ok. Dečko je jebeni baller. I ko misli da je on imao lošu utakmicu nema blage veze o fudbalu. 1
omiljeni Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 https://streamable.com/xgvz22 1 interesantan podatak za week 8: Dexter Lawrence had 15 pressures. No other player in the NFL had more than 9
omiljeni Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 pustimo sad Dextera Lawrencea, on je nebitan. Bitan je samo Devito. Wilson valjda nije igrao protiv Lawrencea i Thibodeauxa, nego protiv Devita. I zato je morao da mune 45 pts, pa da celu četvrtu igra Boyle i da se kaleTM ova trojica UDFA receivera. Nismo imali trčanje. uzeli smo možda 20-30 yarda, a nije baš da uopšte nismo pokušavali. Onaj game winning play na 3rd&5 kad je Adoree napravio PI za 30 yarda, mi tu imamo 1st down i pucamo FG. Nismo hteli da trčimo 3 puta jer ćemo imati negativne yarde. Nismo hteli ni da rizikujemo da 4th string/emergency centar zajebe snap. Pass protekcija je bila očajna. Dexter sa 15 pressures je rekorder svih vremena. JJ Watt je valjda jednom imao 15 i neko je imao 18, ali da nose tackle ima 15 pressures, to se nije desilo nikad i verovatno više nikad i neće. Giants su igrali tzv Bear front skoro celu utakmicu. Tj čim su povredili CMG i Schweitzer su igrali samo 5 men front. 3 down linemana, Dexter, Leo Williams i tu su rotirali još Robinsona i Nuneza Rochesa. Njih trojica su garancija da su naš centar i oba guarda na ostrvu. Nema pomoći, nema ničega, samo helmet on helmet. A na egde je Thibodeaux imao utakmicu života, a Ward, Simmons, Boogie Basham isto nisu bili loši. To je bila situacija gde bi se raspadali bukvalno svi ovi top QBs što imaju ugovore na 40-50-60 miliona godišnje, ali Wilson je igrao fudbal. Nula turnover worthy plays u takvoj utakmici je OZBILJAN poduhvat. Skill igrači su imali previše dropova. Nisu to bili dropovi kao npr ono što su Ravens ispuštali pre par nedelja protiv Steelersa kad igrači ne uhvate loptu koju bi uhvatila i svaka baba, ali jbg ako imaš obe ruke na lopti onda ja očekujem da ćeš je uhvatiti. Od tih 8-9 incomplete passova koji su bili veoma catchable neka su uhvatili samo 5-6, ova utakmica bi bila skroz drugačija. 1
Venom Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Znači opet svi krivi, i saigrači i kiša i visoka trava, samo ne onaj što igra na nivou QB-a 1974. Doduše tad su i odbrane igrale malo drugačije, ne znam šta je njegov izgovor.
Venom Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Svake nedelje igra protiv najbolje odbrane. Prosto ne može da nađe nijednog slobodnog hvatača, baš su inspirisani kad igraju protiv njega. Kako to, nije mi jasno, nije valjda da, neko ga sabotira? 🤔
omiljeni Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 ne sabotira njega niko. popasli ste tri L u nizu brt. bilo bi i 4 da sudije nisu pokrale protiv chiefsa. ajde reci ti meni šta je ovde 5 najgorih passova. ili 10 najgorih. šta mu konkretno zameraš?TM
Recommended Posts