Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Ovo je neverovatno. Uključujem se, prvi posed, Zach fumble ali mu daju incomplete, sledeći play komotno čovek gleda kuda dok se pocket raspada, fumble, Giants lopta na nyj20. Hodajuća tragedija.

Posted

Najgora utakmica u istoriji.

* Giantsi 12, Jetsi 11 puta punt.

* Giantsi 3 poena kad je Wilson imao fumble na svojih 25 (ili tako nešto) i jedan jedini drive gde su imali jedno 30+ jardi trčanje i dve gadne kazne za Jetse

* Giantsi spali na trećeg QB-a u 2q gde je krajem treće postalo jasno da nemaju nameru nijednom da bace pas. a i što bi, trči, troši vreme i daj loptu Wilsonu

* Giantsi 4 kompletirana pasa celu utakmicu

* navijači Giantsa zviždali pred kraja da puste čoveka da baci pas

* Jetsi ostali bez prvog centra, pa se zamena sjebala posle 10 minuta, pa treći centar loš prvi snap i fumble

* Jetsi  0/12 3rd down conversion, Wilson imao na kraju jedno trčanje u poslednjem drajvu

* odmah nakon toga prvi down, sack. posle toga četvrti down sack. gleda i gleda i gleda i ... ništa. i tako svaki put

* jedini poeni Jetsa, dump off Hallu koji je sam izmislio TD od 50 jardi

* kad je već postalo jasno da Giantsi neće baciti nijednom, Jetsi imali dva drajva zaredom 3rd & 1, ono je neopisivo kakav je to pas bio kod drugog - potpuno otvoren čovek i ovaj mu baca metar ispred nogu

Eto to je to. Rekoh posle Eaglesa da su se samoubili jer je trebalo da puntuju i stave loptu ovoj dileji Wilsonu u ruke i ne bi izgubili nikad. Giantsi su uradili bukvalno to, samo ne na kraju nego poslednje dve četvrtine. Ovaj treći QB kad je ušao završili su sa 4 pasa i 35 trčanja otprilike. Sad će da dođe omiljeni da objasni nešto nama što se razumemo u crtice i nismo trenirali nikad.

• +1 1
Posted

Dobise dzetsi u OT. 

28sec pre kraja dzajentsi promasen lagan FG kod 10-7 za njih. 

FG u bukvalno zadnjoj sekundi bez tajmauta za izjednacenje. 

Posted
11 minutes ago, radnik said:

Dobise dzetsi u OT. 

28sec pre kraja dzajentsi promasen lagan FG kod 10-7 za njih. 

FG u bukvalno zadnjoj sekundi bez tajmauta za izjednacenje. 

bolest mozga

• Haha 1
Posted

Jel' ovo sinoć bila najlošija partija Mahomes, hm, ikada?

Posted
14 hours ago, Venom said:

Ovo je najgora utakmica u istoriji 

Ovaj kanal

https://www.youtube.com/results?search_query=thatsgoodsports

ima serijal "The worst game ever". Siguran sam da će kasnije u toku dana, eventualno sutra ova utakmica zauzeti vidno mesto u okviru istog. Inače lik koji ovo radi  je veoma duhovit tako da preporučujem da se ponešto odgleda.

• +1 1
Posted

Tragično je što su bili na konjski nokat od W :laugh:

F9qPINLWgAAFMbC?format=png&name=small

Posted

Giantsi da su pogodili najlaksi moguci FG, dobili bi utakmicu sa manje od 10yds passing. samo zbog ovog podatka je steta sto su izgubili. 

ljudi izmisljaju nacine kako da izgube utakmicu.

Posted
3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Tragično je što su bili na konjski nokat od W :laugh:

F9qPINLWgAAFMbC?format=png&name=small

Ovaj detalj sam zaboravio. Bilo je -8 na poluvremenu mislim. Nadrealno.

Posted
5 hours ago, radisa said:

Jel' ovo sinoć bila najlošija partija Mahomes, hm, ikada?

Negde sam pročitao, jedine dve utakmice gde mu je QBR manji od 60 su bile ona pre 2 nedelje protiv Denvera i ova juče. Ne u sezoni, u karijeri.

Posted
2 hours ago, freakns said:

Giantsi da su pogodili najlaksi moguci FG, dobili bi utakmicu sa manje od 10yds passing. samo zbog ovog podatka je steta sto su izgubili. 

ljudi izmisljaju nacine kako da izgube utakmicu.

Kicker ima povređenu nogu kojom šutira već mesec dana. Bukvalno ide na operaciju sutradan nakon što završi sezonu. To je već pitanje za Dabola i ekipu zašto....a) nije na IR i zašto nije angažovan neki drugi kicker. b) Zašto mu se uopšte dalo da šuta kad je svima jasno koliko je sati. 

Posted

Bajo protivnik je dve cetvrtine bio sasvim srecan da trci tri puta i puntuje tebi loptu u ruke, jer su igrali s rookie trecim QB-om koji nije mogao da baci loptu u aut. onokad imas 11% procenat kompletiranih pasova, 1/344 3rd down conversion, 87 jardi pasom (brojke su otprilike) i tvoj omiljeni fan je odusevljen jer ti je to druga najbolja utakmica u sezoni. Drugi pik!!! Unapredjeni Sam Darnold, kad bi gledali da ga naprave jos gorim.

Najjace na konferenciji za stampu, drugo pitanje za Saleha "Robert, is this sustainable?" :lolol:

Posted

24 sec, 0 timeouts, 4 plays, 58 yards

najbolji 2 minute drive u istoriji? realno