Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

taj poslednji play su Billsi garant već videli Barkleya kako poleće sa 3 yarda i uskače u endzone. :D poslednji play u prvom poluvremenu je bila maltene ista formacija giantsa i billsi su igrali kao da ne postoji ni teoretska šansa da ćete trčati. i opet su nekako uspeli da odbrane to trčanje.

a bilo bi baš ljepo da ste ih dobili.

Posted

na espn napravili half-season award spiskove. ima i top10 najboljih utakmica sezone i ispada da je sport klub prenosio 3 najbolje tekme :thumbup:

1. oregon vs washington

2. oklahoma vs texas

3. stanford vs colorado

#1 i #3 su još uvek opcija za premotavanje 7 dana unazad.

btw, flag football će biti na olimpijskim igrama 2028 :wub:

Posted
On 16. 10. 2023. at 6:09, Venom said:

Ovaj koncept što imaju Jetsi su poslednji put imali Ravensi pre 20-25 godina. Odbrana i qb dileja koja mora da skupi 10-15 poena. S tim što ima valjda neki razlog zašto je danas 4000 pas jardi rutina a tad je 3000 jardi bila statistika za pro bowl.

Nisam gledao ali videh rezultat i prvo što sam pomislio, kako su dali td u 4q? Interception , fumble? A da pustili su ih da dobiju loptu nazad. Koji mučenik ovaj Wilson, ili dobiju loptu u dobroj poziciji od odbrane, ili se nekako dogegaju do 10-15 jardi i znaš da je tu kraj i 3 poena max.

da si fan Eaglesa, koliko na 1-10 skali ljubiš to puštanje da Jetsi postignu TD?

zaustavite 3 trčanja, potrošite 2 timeouta i ostaje malo ispod 1 minuta. krećete sa -25, treba da dodjete na +40 da bi kicker Žake Eliot imao šansu da puca za pobedu. to je 35 yarda.

ovako su imali 1:46 i 2 timeouta, ali moraju da predju svih 75 yarda i postignu TD 

ja sam, za razliku od tebe, fan Jetsa i mogu ti reći da sam baš zadovoljan što su Eaglesi izabrali opciju br. 2

Posted
13 minutes ago, omiljeni said:

da si fan Eaglesa, koliko na 1-10 skali ljubiš to puštanje da Jetsi postignu TD?

zaustavite 3 trčanja, potrošite 2 timeouta i ostaje malo ispod 1 minuta. krećete sa -25, treba da dodjete na +40 da bi kicker Žake Eliot imao šansu da puca za pobedu. to je 35 yarda.

ovako su imali 1:46 i 2 timeouta, ali moraju da predju svih 75 yarda i postignu TD 

ja sam, za razliku od tebe, fan Jetsa i mogu ti reći da sam baš zadovoljan što su Eaglesi izabrali opciju br. 2

Ne razumem pitanje. Poenta je u tome da sam se pitao kako je postignut TD, jer sam sumnjao da su Jetsi u stanju da preokrenu nekim normalnim TD-om dok je zbunjena veverica QB. Moj pik je bio na odbrani, i skoro da sam bio u pravu. Ako si pravi fan Jetsa, bićeš najzadovoljniji što je Hurts uopšte rizikovao taj pas. Da mu je neko pre toga skrenuo pažnju da ne rizikuje, jer mu je kolega Zach Wilson, bio bi punt i onda bi ostalo 14-12.

Posted

pa pitam te 'nako. zanima me šta bi ti uradio da si coach eaglesa posle interceptiona Tony Adamsa.

ako puntuješ pre tog picka, onda Wilson treba da pređe 40-50 yarda i namesti da te pobedi Greg The Leg.

malopre si rekao da se on uvek nekako dogega i dokotrlja do redzone. ali sad si odjednom siguran da bi Eaglesi tako sigurno pobedili jer se Wilson ne bi dogegao ni do 35 :unsure:

Posted

Zato što ili dobije loptu u dobroj poziciji od odbrane / specijalnog tima, ili daje loptu Hallu dok se ne dogegaju. Ili oboje. Sve se plašim da bi to bile realne opcije nakon punta i uz 2 minute drill. I na kraju uvek ostaje mogućnost da će zaboraviti spike. Strepnja mi je dublja od nade, ali ti se slobodno nadaj. Nije da si pokazao nešto drugo na forumu osim toga.

Evo protiv denvera

drugi drive, počinje na DEN20 - FG 
peti drive, devet trčanja zaredom, prvi pas na 3rd and goal - FG
šesti drive, zaboravio da uradi spike :lolol:
osmi drive, počinje na DEN49 - FG 
deveti drive, počinje na NYJ49 - FG 
deseti drive, eto konačno nešto i od njega, jedan pas za 30 jardi - FG

Čovek je očajan. Unapređena verzija Sama Darnolda. Unapređena u smislu koliko je očajan.

Posted

U svakom slučaju očekujem da će biti mnogo bolji naredni vikend. Jetsi imaju bye. 

A nakon toga Jets - Giants. Dok nisam manje više batalio praćenje uvek grozna utakmica za Jetse. Vidim da su sad dobili poslednje dve, ali to se ne računa. Setih se prve koja je bila kad smo počeli da gledamo, ne samo da je bila dobra utakmica, nego je išla u prenosu na 3K :) . Kakva su to vremena bila, nema stream, nema Youtube, nema snimaka osim ako ti neko ne da na DVD-u, tu i tamo je neko gledao preko satelita, ali za ostale je bilo dva prenosa nedeljno i to je to.

Godina 2003, dvadeset godina ove godine. Ta sezona počinje očajno za Jetse, Pennington se povredio prvi put (od mnogo puta) u predsezoni, propustio prvih nekoliko utakmica. To sve na velika očekivanja posle 2002. kad uzimaju diviziju Patriotsima i Dophinsima ispred nosa. I onda opet očekivanja skaču, kreće utakmica i ... Giantsi uglavnom sve vreme dominiraju. Jetsi se nešto koprcaju, pa malo stižu, pa hoće, pa neće, uglavnom sve vreme visi u vazduhu da neće preokrenuti. Santana Moss 3 TD-a, to mu je bila prva dobra utakmica nakon godina priča o tome koliko potencijala ima. Taman da ga nešto kasnije opet uzmu Redskinsi, kao Laveraneusa Colesa te godine. Iz nekog razloga su imali pik na Jets receivere tih godina. Zanimljivo po clipu da su na kraju stigli i da su Giantsi dobili u produžetku -- toga se uopšte ne sećam. Ali skoro svega ostalog da, i ovog poništenog hvatanja Mossa na kraju.

Posted
On 17. 10. 2023. at 21:40, Venom said:

U svakom slučaju očekujem da će biti mnogo bolji naredni vikend. Jetsi imaju bye. 

A nakon toga Jets - Giants. Dok nisam manje više batalio praćenje uvek grozna utakmica za Jetse. Vidim da su sad dobili poslednje dve, ali to se ne računa. Setih se prve koja je bila kad smo počeli da gledamo, ne samo da je bila dobra utakmica, nego je išla u prenosu na 3K :) . Kakva su to vremena bila, nema stream, nema Youtube, nema snimaka osim ako ti neko ne da na DVD-u, tu i tamo je neko gledao preko satelita, ali za ostale je bilo dva prenosa nedeljno i to je to.

Godina 2003, dvadeset godina ove godine. Ta sezona počinje očajno za Jetse, Pennington se povredio prvi put (od mnogo puta) u predsezoni, propustio prvih nekoliko utakmica. To sve na velika očekivanja posle 2002. kad uzimaju diviziju Patriotsima i Dophinsima ispred nosa. I onda opet očekivanja skaču, kreće utakmica i ... Giantsi uglavnom sve vreme dominiraju. Jetsi se nešto koprcaju, pa malo stižu, pa hoće, pa neće, uglavnom sve vreme visi u vazduhu da neće preokrenuti. Santana Moss 3 TD-a, to mu je bila prva dobra utakmica nakon godina priča o tome koliko potencijala ima. Taman da ga nešto kasnije opet uzmu Redskinsi, kao Laveraneusa Colesa te godine. Iz nekog razloga su imali pik na Jets receivere tih godina. Zanimljivo po clipu da su na kraju stigli i da su Giantsi dobili u produžetku -- toga se uopšte ne sećam. Ali skoro svega ostalog da, i ovog poništenog hvatanja Mossa na kraju.

ih, stara dobra vremena.

iz tog vremena se najvise secam najboljeg pracenja tekme ikada. 

na yahoo msg, ti, Mixxer, lord, ja... bio je jos neko, bilo nas 6-7 u chatu. svi gledaju crtice, a ti nasao radio prenos :lol: , i pratimo Chargers-Jets, playoff, tekma bila u subotu noc, Jetsi dobili u produzetku. to pracenje je bilo interesantnije nego kad smo uzeli jebenu titulu drugi put(prva je iz tog vremena, ona se pamti)... a DVD su se kupovali od Tumija. i to birqas koje 3 tekme iz sezone ces da kupis... on covek razvio biznis :D 

• +1 1
Posted

Vas dvojica ste uvek bili genijalci za crtice. Bolje znate utakmicu iz crtica od bilo koga ko je utakmicu gledao ili igrao, sudio, trenirao itd itd. Venom gleda crtice i u 2023, pa onda još dođe i zajebava omuljenog koji je svaki play pogledao barem 10-15 puta.

Pre neki dan mu napišem za broncos utakmicu šta se konkretno dešavalo na svakom negative playu, danas on meni izlista posede na broncos utakmici na kojima nismo postigli touchdown.

Wilson je na poslednje 3 tekme bio nfl kvoterbek. Prosečan. Da li bi bilo bolje da igra kao top5 qb, za šta definitivno ima potencijal? Pa bilo bi, naravno da bi bilo. Imali bi 6-0 i dobijali bi utakmicu sa 25 poena prosečno. Možda će nekad igrati i tako, ali sad ne igra. Igra onako kako igra. Velika je šteta što Venom nije zadovoljan prikazanim. Venom valjda misli da Wilson mora svaku utakmicu imati 400 yarda i 4TDs. On ne vidi kako drugi QBs igraju. U week 6 je bilo šest ili sedam QBs sa passing ratingom većim od 60. Jedan od njih je Zach Wilson. Ostalih 26 QBs su bili slabiji.

Zach Wilson je igrao protiv trojice prvoplasiranih sa prošlosezonskog MVP glasanja i na te 3 utakmice se dogodilo 9 interceptiona. Ali od svih tih pickova samo 1 int je bacio Wilson.

To su crtuce. I baš me čudi da takvi crtica savanti nisu uvideli takve stvari.

Posted

I deluje mi da je tvoj problem što si preučio. Ne znam kako drugačije da objasnim da nikako da ubodeš šta je dobar, a šta loš potez bilo koje ekipe u bilo kojem sportu.

Posted (edited)

Kakav kraj Jax - NO. Da ne spojlujem, ako neko hoće da gleda poslednjih 5 minuta je za preporuku. Tj. cela utakmica je, ko ima vremena :D

Edited by Engineer
Posted

tragicni smo, ali tragicni.

Ridder nas je razvalio. znam da krajnji rezultat ne pokazuje tako, ali to je samo zato sto je rtrd. sack fumble na 30 sec pred kraj poluvremena kada su bili inside 20. pa onda los snap fumble na 1 yrd od end zone. zacinio sa fumble kada je utrcavao u end zonu, izbili mu loptu, i izasla napolje u end zoni. to su 3 playa koja je odbrana uradili za celi mec. sve ostalo, lagana pretvaranja celi dan do podne.

na drugoj strani, mi trcanje nemamo. bukvalno mogu ja da budem RB, ne bi bilo losije. Baker se trudi nesretan, ali dzabe kad nume. u red zoni ne znamo sta cemo. Godwin nema TD ove godine, Evans ima 4, ali od ta 4, 3 su pasovi od preko 20 yds. TE imaju jedan TD za sezonu. za celu sezonu, imamo 10 ofanzivnih TD u 6 tekmi. 

Titansi, Giantsi, Djetsi, Bucsi... to ti je grupica ofanzivnih invalida. Bearsi imaju duplo vise TD od nas... let that sink in. 

Posted

Steelersi opet odbranom do pobede...  :D

Jbt, biće napadački najimpotetnije ekipa koja je ikada ušla u PO... Gora od one ekipe Steelersa od pre 2-3 godien sa nepokretnim Benom...

• Wub 1
Posted
1 hour ago, radisa said:

Steelersi opet odbranom do pobede...  :D

Jbt, biće napadački najimpotetnije ekipa koja je ikada ušla u PO... Gora od one ekipe Steelersa od pre 2-3 godien sa nepokretnim Benom...

I sve iz zaostatka u 4/4