Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Oregon vs Washington, uživancija za gledanje

btw tek sad sam skontao da Ravens i Titans kreću za po sata.

Posted

Nažalost, gledao sam samo 1/4. Sad pratim Karolina - Majami. I pored trenutnog rezultata, mislim da će Majami ovo preokrenuti i lagano dobiti

Nego, ako sam dobro video, za ovih 5 utakmica u Evropi bilo je milion i po zainteresovanih za ulaznice?! Možda ekipa u Londonu i nije tako nerealna opcija :D

Posted
On 13. 9. 2023. at 23:41, omiljeni said:

šta znaš možda ode u paragvaj angolu ili tako neđe pa ga vračevi zaleče i vrati se za playoff. možda pojede placentu nekog torbara ili bude pio kefir od orangutanovog mljeka, pa se vrati već u oktobru. to bi baš bilo on brand

Rodžika baca na zagrevanju :cool:

Posted (edited)

Ovaj koncept što imaju Jetsi su poslednji put imali Ravensi pre 20-25 godina. Odbrana i qb dileja koja mora da skupi 10-15 poena. S tim što ima valjda neki razlog zašto je danas 4000 pas jardi rutina a tad je 3000 jardi bila statistika za pro bowl.

Nisam gledao ali videh rezultat i prvo što sam pomislio, kako su dali td u 4q? Interception , fumble? A da pustili su ih da dobiju loptu nazad. Koji mučenik ovaj Wilson, ili dobiju loptu u dobroj poziciji od odbrane, ili se nekako dogegaju do 10-15 jardi i znaš da je tu kraj i 3 poena max.

Edited by Venom
Posted
2 hours ago, Venom said:

Ovaj koncept što imaju Jetsi su poslednji put imali Ravensi pre 20-25 godina. Odbrana i qb dileja koja mora da skupi 10-15 poena. S tim što ima valjda neki razlog zašto je danas 4000 pas jardi rutina a tad je 3000 jardi bila statistika za pro bowl.

Nisam gledao ali videh rezultat i prvo što sam pomislio, kako su dali td u 4q? Interception , fumble? A da pustili su ih da dobiju loptu nazad. Koji mučenik ovaj Wilson, ili dobiju loptu u dobroj poziciji od odbrane, ili se nekako dogegaju do 10-15 jardi i znaš da je tu kraj i 3 poena max.

filigrandska partija Zacha Nejakog!

bacio 50yds u prvom poluvremenu da bi ih zbunio. i drzao tako dok nije dosao momenat odluke a onda uradio najbolje urucenje RB od kada je fudbala.

ti samo numes da cenis prave vrednosti i ljubomoran si sto ce Zach da opali Taylor Swift! a verovatno i kevu joj...

Posted

NIko ne komentariše brainfart na kraju poluvremena NYG? Koji ih je na kraju koštao utakmice...

Posted

Briljantno stvarno. Možda je nešto u vodi u NY.

Posted
4 hours ago, Venom said:

na koliko je rogers povređen?

ali koju kolekciju qb draft failova u poslednjih 10 godina imaju jetsi: geno smith, darnold, wilson... od sancheza ne mogu da ubodu kasvetnog kvoterbeka.

Posted

Rogers je gotov za sezonu/karijeru.

Inače, što mi je milo. COACH PRIME!

Posted

spomenuo sam to na prosloj strani. umro sam od smeha :D

Omiljeni u kuci proglasio dan zalosti. nije da on navija za Colorado, ali je coach prime najbolji ikada jer ce jos malo da pusti kamere da ih snimaju dok pisaju pred utakmicu, sto je po Omiljenom kljuc da bi se gledala tekma i onda kvalitetno ispratio Skip Bayless. 

@Sundance , kakav crni Sanchez jbt? :lol: mislim ako je to etalon, onda stvarno... Djetsi nisu imali krstenog QB jos od Penningtona, a on nije mogao da baci duze od 7 yds a da se usput i ne povredi

Posted
4 hours ago, Venom said:

Briljantno stvarno. Možda je nešto u vodi u NY.

Kažu da je Tejlor imao pozvan pas sa klupe, ali da je promenio u run iako je apsolutno svima bilo nejasno zašto.

Ako ono nije DPI u zadnjem pleju na utakmici onda samo još da ga odvali bejzbol palicom dok pokušava da uhvati fudbal, samo je to blatantnije od ovog. Ali nema veze, možda uzmu napokon QB-a da valja na draftu kad završe 3-14 na kraju sezone. 

Posted
35 minutes ago, freakns said:

spomenuo sam to na prosloj strani. umro sam od smeha :D

Omiljeni u kuci proglasio dan zalosti. nije da on navija za Colorado, ali je coach prime najbolji ikada jer ce jos malo da pusti kamere da ih snimaju dok pisaju pred utakmicu, sto je po Omiljenom kljuc da bi se gledala tekma i onda kvalitetno ispratio Skip Bayless. 

@Sundance , kakav crni Sanchez jbt? :lol: mislim ako je to etalon, onda stvarno... Djetsi nisu imali krstenog QB jos od Penningtona, a on nije mogao da baci duze od 7 yds a da se usput i ne povredi

da znas da sam na kratko razmisljao da li da i sancheza stavim u ovu nesrecnu ekipicu ali ajde on je makar bio korektan neko vreme, ako me secanje ne vara. a penningtona sam bas gotivio pre 20 godina.

Posted
6 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Kažu da je Tejlor imao pozvan pas sa klupe, ali da je promenio u run iako je apsolutno svima bilo nejasno zašto.

Ako ono nije DPI u zadnjem pleju na utakmici onda samo još da ga odvali bejzbol palicom dok pokušava da uhvati fudbal, samo je to blatantnije od ovog. Ali nema veze, možda uzmu napokon QB-a da valja na draftu kad završe 3-14 na kraju sezone. 

ja bih baš voleo videti šta bi odigrali da ovaj nije promenio play. 13 personnel u onoj formaciji u toj situaciji je maltene jednak wtf kao i samo trčanje. WR je bio Hodgins koji je odličan bloker i vaš najveći receiver. orginalni call je "mi tu kao nešto foliramo da ćemo trčati a oni tu kao nešto znaju da nećemo trčati".

Taylor je samo prebrojao ljude i trčanje je odjednom imalo nekog smisla.

jebiga, Hurtsu zebre dosude tuddy kad extenduje sa 2.5 yarda u endzone i iz aviona se vidi da je bio down, a Barkley i vaši ne mogu da ga umuljaju sa 1 yard.

Posted

Bukvalno sam napisao šta sam pročitao, nisam gledao tu situaciju na kraju prvog HT.  Jedino što sam video je zadnji plej na utakmici.

Što pročitah..."Jel može neko da zamisli da suci ne pozovu DPI u onoj situaciji da je bio Mahomes do Kelce-ja, sa Sfiftarom u publici. Ni ja..."