Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Jes bio jeziv kraj. Videh da je 4th & 2 Ravens na 10-8 pa prebacio. Dok sam se uključio, Ravensi pred EZ. Fumble na hvatanju punta. Onda Lamar baca jeziv int u EZ, i Ravensi puštaju Picketta da ih ubije i njemu uspeva. Lamar fumble, ali Steelersi prave prekršaj u napadu da zaustave vreme 🤣. I na kraju Lamar sack na 4th down. Nisu nijednom probali dug pas sa 45 sekundi na satu. Pa jbt.

Posted
4 minutes ago, Venom said:

Jes bio jeziv kraj. Videh da je 4th & 2 Ravens na 10-8 pa prebacio. Dok sam se uključio, Ravensi pred EZ. Fumble na hvatanju punta. Onda Lamar baca jeziv int u EZ, i Ravensi puštaju Picketta da ih ubije i njemu uspeva. Lamar fumble, ali Steelersi prave prekršaj u napadu da zaustave vreme 🤣. I na kraju Lamar sack na 4th down. Nisu nijednom probali dug pas sa 45 sekundi na satu. Pa jbt.

Jezivi deo počinje na 10-3 i punt za Ravense, kada lik blokira kao da nema nikog ispred njega, i za pola inče ne upeva da napravi TD, nego bude safty... I tu kreće serija neverovatnih događaja...

Posted
16 minutes ago, radisa said:

I gotovo u PIT, bukvalno odbrana dobila utakmicu, neverovatno...

Odbrana osvaja titule, napad prodaje ulaznice ;)

Posted

Ne prodaje ako je QB Zach Wilson. Super početak Rams Eagles i ja prebacujem na ovog našeg mučenika i odmah sack za 3-18. 

I dok kucam fumble Broncosa na putu. Jesti treba da puntuju na svakom napadu, to je za sad najefikasnije.

Posted

Šta radi Zach Wilson... jel možemo da trejdujemo za Mike Whitea u sred utakmice?

• Haha 1
Posted

Jets napad u minusu protiv najgore odbrane u ligi. Jel ima Zach makar više jardi od Mahomesa? 

Posted
58 minutes ago, Venom said:

Šta radi Zach Wilson... jel možemo da trejdujemo za Mike Whitea u sred utakmice?

Sta radi? Opusteno seta 6-7 sekundi  pred kraj poluvremena unutar 10 jardi a nema time oute :blink:

Kakva moroncina.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Broncosi 0 jarda u prvih 20 minuta drugog, imaš run game, ali džaba sve kad qb ne može da doda osim ako ne stoji potpuno sam bez ikakvog pritiska. I na kraju baca int i sjebava tri poena, isto kao što je sjebao tri poena u prvom. Da je normalan qb bilo bi 35-13 minimum.

Ovo sam odbrana može da dobije.

Posted

Strip sack, td, game over. Ćao. Broncosi su jezivi.

Posted

ocekivan rezultat Niners-Cowboys. obzirom da je omiljeni odavno izjavio da je Dak svetski mega giga car koji zasluzuje svaki cent koji je iskukumacio od izlapelog Jonesa a da je Brock Purdy najveca prevara u NFL, drugacija tekma se i nije mogla ocekivati. 

juce nam je inace svecano saopstio da cemo videti ko je Sam Darnold, samo da Ninersi benchuju ovu prevaru. cini mi se da su sinoc to i Ninersi shvatili, pa je Darnold odigrao na kraju i skroz treba ocekivati da bude full time starter od sledeceg kola

Posted

Kako lepo igraju Najnersi na obe strane. Purdy je lutka. Samo da ostanu zdravi, vidim ih kao glavne favorite za titulu 

• +1 2
Posted

3rd & 4 at NYJ 31

(3:56 - 4th) (Shotgun) Z.Wilson pass short right to T.Conklin to DEN 32 for 37 yards (J.Simmons; A.Singleton).

(3:33 - 4th) Timeout #2 by DEN at 03:33.

1st & 10 at DEN 32

(3:33 - 4th) Bre.Hall up the middle to DEN 30 for 2 yards (J.Harris, A.Singleton).

2nd & 8 at DEN 30

(3:03 - 4th) Bre.Hall left guard to DEN 27 for 3 yards (J.McMillian; J.Harris).

Ako se neko pitao zašto Jetsi snapuju na 3:03 kad mogu da potroše još 10+ sekundi, neka pogleda snimak.

Forward progress dosuđen na 3:29 i play clock kreće da odbrojava 40 sec. Ali kad game clock dođe na 3:24 on se iz nekog razloga zaustavlja i stoji tako 13 sekundi. Play clock sve vreme normalno ide. I tako ti nama ukradu, a ovim krelcima poklone 13 sekundi.

over it bullshit GIF by CBC

Posted

19/26

to je skoro 75%

200 yarda, 7.7 per attempt je relativno visoko

passovi koje nije kompletirao:

2nd and goal, Wilson sam na under ruti, Surtain se sudario sa svojim. lopta mu prolazi kroz ruke i lupi ga u kacigu. dobro da nije uskočila nekom u ruke. sejfti je bio blizu i šansa za td nije veća od 10%, ali u toj situaciji Wilson ima barem 40/60. ali jbg, nije uhvatio loptu.

drugi incomplete je odmah sledeći play, doduše više nismo na 7 yards nego na 12 jer je jebeni WR napravio false start. Hteo je da uglavi loptu za skinny post/glance Conklina za TD, ali je odustao i onda zakasnio za Cobba i bacio sidearm

treći incomplete je 2nd and mile, pogodi Lazarda u ruke i umesto 3rd and manageable, imamo 3rd and mile, Becton i Tomlinson zajebu stunt, sack fumble, ali srećom Wilson ustaje ko mačka i uzme loptu.

četvrti incomplete, prebacuje Wilsona u endzone. lopta jeste bila dosta visočija nego što je trebalo, ali ja sam viđao da Wilson hvata takve lopte. kasno je video loptu i kasno skočio. peti incomplete kad Wilson hvata bombu za 40 yarda, ali u autu. Da je to pogodio bio bi TD :sad:

i jedini incomplete u drugom poluvremenu šesti  je ono kad sekretao u pocketu pa mu tipovao loptu mislim Pucrell

interception je bio loš ball placement, ali Wilson je i dalje trebao to da uhvati i da završimo utakmicu. sličnu loptu nije uhvatio ni protiv Chiefsa

imao 3 trčanja za 26 yards. i 4 sacks za 26 yards. prvi je bio odmah na početku utakmice, Bonito prošao Veru Tuckera, obara ga za face mask koji se vidi iz aviona. 31 tim tu rutinski dobija 1st down i 15 yarda, ali ne i Jetsi. drugi sack je isto Bonito, to je više bilo trčanje za -2 yarda nego sack. Wilson je na 1st and 20 izašao iz pocketa i predugo razmišljao da li da baci ili da trči i Bonito ga stigao sa leđa. treći sack sam već spomenuo, a četvrti je bio u red zone na 3rd & goal. Mislim da su ga tu iznenadili sa coverage i hteo je da trči i izmuva nešto kao protiv Chiefsa na 2-pt conversion, ali su ga odmah ukebali.

i sad neka meni neko objasni šta je tu toliko loše.

nula turnover worthy throws. dosta visok completion procenat. skroz efikasan passing napad. u utakmici gde imaš skoro 250 rushing yards, ovo je sve što nam treba.

naravno, ono što baš bode oči je užasan učinak u red zone. 5 puta smo bili i imali nula TDs i upisali samo 12 pts. jebiga, valjda će biti bolje. mora biti mnogo bolje ili smo jebali čvorka. protiv Chiefsa smo imali 2 TDs iz 3 red zone situacije (a njihov najbolji napad u istoriji predvođen QBom kojeg plaćaju pesta šesta milijardi je imao 0/4). Nismo bili ni nešto agresivni u tim red zone situacijama, ziheraški pristup je sigurno odmogao. mora i G-Dub odigrati bolje u tih par playeva kad je bio target u red zone.

drugi očigledan problem je ball security. 2 fumble, srećom smo oba uspeli da pokupimo mi. koketirao je i sa trećim fumbleom onda kad je istrčao 9 yarda na 3rd and 10, ali srećom ni tu nisu uzeli loptu, pa nisu ni tražili challenge. da se pregledalo boktepita šta bi se tu ispostavilo. Fumble protiv Chiefsa nas je sjebao i sudije nas dokrajčile, ali prve tri utakmice su bile čiste što se toga tiče i bilo bi dobro da se vrati u taj režim.

ono na kraju 2nd qtr, to je propust u coachingu. 10 sekundi je skroz dovoljno vremena da spajkuješ. ali linija i svi čekaju da sudija postavi loptu, pa će onda da se setuju i tu isuri vreme. to nije posao Zacha Wilsona da ih na treningu drilluje za takve stvari. Nije pomoglo ni što su u tom momentu oba tacklea bili backups jer su AVT i Becton bili u plavim šatorima. Ali to nije opradvanje. jednom nedeljno da za takve stvari odvojiš 10 minuta na treningu, bio bi sve ok i utefterili bi 3 pts, pa čak i da su sva petorica bili backups.

da ga moram oceniti 1-10, verovatno bih mu dao šesticu. sa decimalama bi bilo i skoro 6.5  not great, not terrible.

Posted

sinoć bilo:

UTEP vs Florida International

večeras:

East Carolina vs SMU 1.30

sutra veče:

Memphis vs Tulane 1.00

Colorado vs Stanford   4.00

subota:

Florida State vs Syracuse 18.00

Washington vs Oregon   21.30

LSU vs Auburn  1.00

Idaho vs Montana  4.30

Happy War Eagle GIF by Auburn Tigers

Posted

Coach Prime izgubio nakon 29-0 na poluvremenu od 1-4 tima :lol: cekamo Omiljenog da nam objasni kako Stanford ima 29x veci budzet od Colorada :D