omiljeni Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 imao je sad u nedelju Burrow isti ovakav pass, Boyd nije uspeo da uhvati. Ta lopta izgleda kao da je puntovana. Richardsonova lopta je frozen rope
omiljeni Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 petak na subotu: 1.30 Oklahoma State - Kansas State subota: 18.00 Texas - Oklahoma 21.30 Clemson - Wake Forest 1.00 Georgia - Kentucky 4.30 USC - Arizona
omiljeni Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Patrick Mahomes has made 127 total starts in college or the NFL (including postseason). Only one opposing QB has finished with: More completions More passing yards More TD passes Fewer INTs Zach Wilson, Sunday night.
Venom Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 3 minutes ago, omiljeni said: Patrick Mahomes has made 127 total starts in college or the NFL (including postseason). Only one opposing QB has finished with: More completions More passing yards More TD passes Fewer INTs Zach Wilson, Sunday night. Ja sam dr Protic, a u danasnjoj seansi cemo se baviti isceznucem problema kroz poricanje stvarnosti. 1
omiljeni Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 s tobom ne vredi pričati, pun si autošovinizma priznaj da ti je pao kamen sa srca kad su im sudije poklonile pobedu
Venom Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Pašće mi kamen sa srca kad zamene Wilsona s vevericom na ekstaziju. Taj potez bi doneo neophodan mir na terenu. 1
omiljeni Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Wilson je odigrao na 60% svojih mogućnosti. 65% max. I uradio je nešto što niko nije mogao da uradi na 137 utakmica protiv Mahomesa. Znaš ti šta je 137 utakmica?! btw ovo je najjači sports fact u istoriji a pogle tek ovo 22 uzastopne tekme nismo dopustili 300 passing yards
Zverilla Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 19 hours ago, omiljeni said: Patrick Mahomes has made 127 total starts in college or the NFL (including postseason). Only one opposing QB has finished with: More completions More passing yards More TD passes Fewer INTs Zach Wilson, Sunday night. Neki igrači nabijaju besmislene statistike, neki pobeđuju. Ja više cenim ove druge ZW bio sasvim ok, kao da nije isti čovek igrao dva kola za redom. Ako ovako ili bolje odigra celu sezonu, možda i bude nešto od njega. *Ako.*
Engineer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Izvukoše se Jaguari, nije loša utakmica bila. Gledam sad NE, opet raspad
Venom Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Da li će Zach Nejaki uspeti da izađe na kraj s najgorom odbranom NFL-a? Stay tuned, mrtva trka.
pojmaš Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Zamolio bih vas sve da pogledate lowlightse festivala pojmašenja na Pittsburgh-Baltimore, upalite neđe od 10-3 za Baltimore kad kreće Baltimoreov punt.
radisa Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Mrtvi PIT se i ove godine šlepa na odbranu, ovo je neverovatno kako dobijaju Ravense...
radisa Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 I gotovo u PIT, bukvalno odbrana dobila utakmicu, neverovatno...
pojmaš Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 6 minutes ago, radisa said: I gotovo u PIT, bukvalno odbrana dobila utakmicu, neverovatno... Presmiješno, ne pamtim da sam gledao ovakav pokušaj obostranog samoubistva nego su Steelersi nesposobni da i to urade kako treba.
Recommended Posts