Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

E dobri su ova dvojica. Mada sada ih vodi ih adrenalin, pitanje je kad se malo umore iz nedelje u nedelju...

Posted

smrdimo ko gomila sardina ostavljena nedelju dana leti da truli na suncu, ali jeste bilo gušt gledati Jones-a  ( kojeg lično nešto i ne cenim preterano ) kako se raspucao i rastrčao sinoć u drugom poluvremenu. 

Posted

najebo i Cleveland. Deshaun je izgledao poprilicno pogubljeno... ne da im se da spoje pristojnu sezonu, nikako.

Posted

Colorado - CSU peti najgledaniji prenos regular season college fudbala u istoriji ESPN-a

a pritom je tv rejting osakaćen zbog termina utakmice. završila se u pola 9 ujutro po našem vremenu, na istočnoj obali je bilo pola 3 posle ponoći.

u top5 najgledanijih utakmica ove godine FSU-LSU, Alabama-Texas i još 3 utakmice Colorada :thumbup:

Prenos je kasnio zbog Gatorsa i Volsa, pa se nije videlo oko prvih 5 minuta utakmice i ceo pregame. U svlačionici pep talk govorancije drže Rock Johnson (kod mene ukući je poznatiji kao Foundation zbog Fortnite igrice) pa Sandersova keva! žena ima bliže 80 godina, kad se popela na neku binicu koju su improvizovali na sred svlačionice jedan od Sandersovih sinova više BAAAAKOOOO :lolol:

a onda kreću na teren kroz tunel, a ispred sa Sandersom ide reper (baš baš poznat, ali ja ne mogu sad da me ubiješ ja ne mogu da se setim kako se taj zove) koji ima mikrofon i to što on repuje ide na razglasu celog stadiona. I tu ima još gomila drugih repera koji su u svlačionici i posle na sajdlajnu, kao da su Grammy nagrade, a ne koledž tekma u 1 Coloradu :lolol:

Utakmica je bila 10/10. Ko nije poglado, obavezno da premotava

Posted

Ko u publici spazi non-WASPa, dobije cokoladu od mene.

Posted

18.00   Texas A&M v Auburn

21.30   Oregon v Colorado

01.00   LSU v Arkansas

04.30   Washington v California

Mr SHOW LUCK in da house! 

• +1 1
Posted

noćas je bila dobra Virginia-NC State, bar ovako laički, nemam pojma ko su ti igrači i ko može da završi u NBA, ali bilo je dobrih playeva i gomila neshvatljivih grešaka™, jako zabavno. oba q-beka bacaju klimavo ali trče kao Raseli Wilsoni

btw, zašto je ovde prekinuto vraćanje NC State, jel to neka specifičnost koledž pravila? ni oni se bune, znači sve je ok, ostala je njihova lopta ali zaustavljena akcija

Posted

Bio je down. U koledž pravilima je to kraj playa, ne mora biti down by contact.

poslednja tri i po minuta utakmice su bili baš zabavni, sve pre toga i ne baš 

• +1 1
Posted

Florida State dobila na gostovanju Clemsonu u produžetku