Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

brzo Rodzika odustao od Djetsa... ali no worries, Omiljeni je svakako tvrdio da je Wilson bolji od Rodgersa

Posted

Aron Rodžers pokidao Ahilovu tetivu? Ovo je kraj karijere ako je tako 

Posted

Ne treba da pogađate dva puta ko je bio oduševljen tom idejom.

Posted
49 minutes ago, arheolog1981 said:

Aron Rodžers pokidao Ahilovu tetivu? Ovo je kraj karijere ako je tako 

Koliko mu je garantovano na ugovoru? :fantom:

Posted

A i nas je sjebao...
Ostadosmo bez pika prve runde...

...shiiit has hit the fan...

Posted
21 minutes ago, radisa said:

Koliko mu je garantovano na ugovoru? :fantom:

In a long-anticipated move, Rodgers reworked his contract last week. Basically, it's a three-year, $112.5 million deal that includes $75 million in fully guaranteed money for 2023 and 2024.

Posted
9 hours ago, arheolog1981 said:

In a long-anticipated move, Rodgers reworked his contract last week. Basically, it's a three-year, $112.5 million deal that includes $75 million in fully guaranteed money for 2023 and 2024.

75mil za 4 i po meseci rada... ima li ko plaćeniji u istoriji? :)

Posted
3 hours ago, Zverilla said:

75mil za 4 i po meseci rada... ima li ko plaćeniji u istoriji? :)

nemoj slušati ove pacere i neznalice, vraća se Rodžika za sledeću sezonu

Posted

meni baš smješno kad hitler kaže da odbrane ne postižu tačdaunove. a ja baš pre neko veče gledao kako odbrana Cowboysa postiže tačdaunove, a napad Giantsa nikako.

btw najgledaniji MNF u istoriji, tj ESPN eri. prethodni rekord bio Traktorista vs Packers iz 2009

i HBO prijavljuje da je prva epizoda najgledanija epizoda u 20 godina emitovanja i trenutno najgledanija serija na Maxu. narod nas voli i obožava. sa razlogom, dodao bih.

što se tiče same utakmice, treba biti pošten pa reći da su nas sudije opet pokušale pokrasti. onaj glavanjoti kod tačdauna bacio pas iako je već bio prešao skrimidž za barem po yarda.

razvalili smo ih! najbolja utakmica ikad!

što se tiče Rodžike, znam da je mnogima ođe prisutnima zaigrao brk, ali možete samo da patite. možete i još nešto, ali nije moje da pišem o tome na ovom takoreći diskusionom forumu.

Vinny kad se sjebao imao je brat bratu 35-36 godina, vratio i posle toga igrao još skoro 10 godina. Marino se sjebao na pola sezone, a bio skroz spreman za početak sledeće sezone i imao jednu od boljih sezona u karijeri. I posle toga nastavio da igra još dosta dugo. Marino nije imao 39-40 poput Rodgersa nego "samo" 33, ali vala i od tih Vinny/Marino povreda je prošlo 25-30 godina i valjda je medicina napredovala bar malo.

Posted

Ne padaj Omunjeni!

...shiiit has hit the fan...

• Haha 1