arheolog1981 Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Tampa Bay Buccaneers outside linebacker Shaquil Barrett will miss the rest of the 2022 season after suffering a torn AchillesSent from my DN2103 using Tapatalk
levi Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 RedZone se skoro uopšte ne uključuje u Jets - NE, a ima šta da se vidi, rabona na onside kick-u
ObiW Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 (edited) U dvoboju kepeca, Denver dobio Jax. Jel može neko da mi objasni zašto je Lawrence mlada nada Jacksonvila? Edited October 30, 2022 by ObiW
Zizou Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 Trade 49ersa se isplaćuje za sada. McCaffrey razvaljuje Ramse. Running, receiving i passing TD u istoj tekmi. 1
Frank Pembleton Posted October 30, 2022 Posted October 30, 2022 50 minutes ago, Zizou said: Trade 49ersa se isplaćuje za sada. McCaffrey razvaljuje Ramse. Running, receiving i passing TD u istoj tekmi. Razvalio
arheolog1981 Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 CMC je četvrti Sent from my DN2103 using Tapatalk 1
ObiW Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 kakav trade deadline leptejebo… i na kraju mučeni Rogers ne dobi krštenog WR.
Zizou Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Ja sam pretpostavljao da ce oni ganjati Jeudyja a vidim da su i Giantsi bili u igri. Meni on deluje kao odlican WR ali izgleda da su pikovi 2. i 5. runde u ovom trenutku vredniji, barem ovim timovima koji su daleko od win now situacije.
ObiW Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 6 hours ago, Zizou said: Ja sam pretpostavljao da ce oni ganjati Jeudyja a vidim da su i Giantsi bili u igri. Meni on deluje kao odlican WR ali izgleda da su pikovi 2. i 5. runde u ovom trenutku vredniji, barem ovim timovima koji su daleko od win now situacije. Bolje bi im bilo da su ganjali KJ Hamlera. Jeudy je dobar za 15-20 jardi, Hamler, ako ima ko da mu baci loptu, može da lagano pretrči CB ja i uhvati 40 yard pass, nije mu mrsko da radi run blocking (Jeudy to ne voli, pokvare mu DB frizuru), a može i da bude decoy i da povuče za sobom CB i FS, a iza njega TE ostane sam, kao što je i bilo protiv JAX. Što je najvažnije Hamler ne kenja na tviteru kada mu ne bacaju loptu, što Jeudy obožava da radi.
Jean-Luc Picard Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 48 minutes ago, ObiW said: Bolje bi im bilo da su ganjali KJ Hamlera. Jeudy je dobar za 15-20 jardi, Hamler, ako ima ko da mu baci loptu, može da lagano pretrči CB ja i uhvati 40 yard pass, nije mu mrsko da radi run blocking (Jeudy to ne voli, pokvare mu DB frizuru), a može i da bude decoy i da povuče za sobom CB i FS, a iza njega TE ostane sam, kao što je i bilo protiv JAX. Što je najvažnije Hamler ne kenja na tviteru kada mu ne bacaju loptu, što Jeudy obožava da radi. Ja se slazem, ali navodno je Dabol hteo Jeudyja jer je već radio sa njim ranije dok je bio na Alabami.
arheolog1981 Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Seattle pozitivno iznenađenje ove sezone, bolje igraju i imaju bolji skor bez Vilsona. S ove distance jednostavno jedan od najboljih trejdova ikad su odradili. Za oktobar mesec ofanzivni ruki je Kenneth Walker a defanzivni Tariq Woolen...oba igrača su dobijeni pikovima Denvera. KW je 40. pik a TW 153. A da, najbolji ofanzivni igrač meseca oktobra u NFC je Geno Smith koji ima sjajnu sezonu za sad. https://www.instagram.com/p/Ckf7TIqL6Uv/?igshid=MDJmNzVkMjY=Sent from my DN2103 using Tapatalk
simeon_lupus Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Kakav pas Kara za TD. 30ak jardi sigurno
arheolog1981 Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Detroit napravi odbranu GB na majmune. S druge strane Rodgers 2 INTSent from my DN2103 using Tapatalk
arheolog1981 Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Bengalsi 35:0 protiv Pantersa na poluvremenu, Mixon 4 TDSent from my DN2103 using Tapatalk
Recommended Posts