Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Tampa Bay Buccaneers outside linebacker Shaquil Barrett will miss the rest of the 2022 season after suffering a torn Achilles

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Posted

RedZone se skoro uopšte ne uključuje u Jets - NE, a ima šta da se vidi, rabona na onside kick-u

Posted (edited)

U dvoboju kepeca, Denver dobio Jax. Jel može neko da mi objasni zašto je Lawrence mlada nada Jacksonvila?

Edited by ObiW
Posted

Trade 49ersa se isplaćuje za sada. McCaffrey razvaljuje Ramse. Running, receiving i passing TD u istoj tekmi.

• +1 1
Posted
50 minutes ago, Zizou said:

Trade 49ersa se isplaćuje za sada. McCaffrey razvaljuje Ramse. Running, receiving i passing TD u istoj tekmi.

Razvalio

Posted

CMC je četvrti ab36872be5cf777707cee84e53877a86.jpg

• +1 1
Posted

kakav trade deadline leptejebo… i na kraju mučeni Rogers ne dobi krštenog WR.

Posted

Ja sam pretpostavljao da ce oni ganjati Jeudyja a vidim da su i Giantsi bili u igri. Meni on deluje kao odlican WR ali izgleda da su pikovi 2. i 5. runde u ovom trenutku vredniji, barem ovim timovima koji su daleko od win now situacije.

Posted
6 hours ago, Zizou said:

Ja sam pretpostavljao da ce oni ganjati Jeudyja a vidim da su i Giantsi bili u igri. Meni on deluje kao odlican WR ali izgleda da su pikovi 2. i 5. runde u ovom trenutku vredniji, barem ovim timovima koji su daleko od win now situacije.

Bolje bi im bilo da su ganjali KJ Hamlera. Jeudy je dobar za 15-20 jardi, Hamler, ako ima ko da mu baci loptu, može da lagano pretrči CB ja i uhvati 40 yard pass, nije mu mrsko da radi run blocking (Jeudy to ne voli, pokvare mu DB frizuru), a može i da bude decoy i da povuče za sobom CB i FS, a iza njega TE ostane sam, kao što je i bilo protiv JAX. Što je najvažnije Hamler ne kenja na tviteru kada mu ne bacaju loptu, što Jeudy obožava da radi.

Posted
48 minutes ago, ObiW said:

Bolje bi im bilo da su ganjali KJ Hamlera. Jeudy je dobar za 15-20 jardi, Hamler, ako ima ko da mu baci loptu, može da lagano pretrči CB ja i uhvati 40 yard pass, nije mu mrsko da radi run blocking (Jeudy to ne voli, pokvare mu DB frizuru), a može i da bude decoy i da povuče za sobom CB i FS, a iza njega TE ostane sam, kao što je i bilo protiv JAX. Što je najvažnije Hamler ne kenja na tviteru kada mu ne bacaju loptu, što Jeudy obožava da radi.

Ja se slazem, ali navodno je Dabol hteo Jeudyja jer je već radio sa njim ranije dok je bio na Alabami.

Posted

Seattle pozitivno iznenađenje ove sezone, bolje igraju i imaju bolji skor bez Vilsona. S ove distance jednostavno jedan od najboljih trejdova ikad su odradili. Za oktobar mesec ofanzivni ruki je Kenneth Walker a defanzivni Tariq Woolen...oba igrača su dobijeni pikovima Denvera. KW je 40. pik a TW 153. A da, najbolji ofanzivni igrač meseca oktobra u NFC je Geno Smith koji ima sjajnu sezonu za sad.

https://www.instagram.com/p/Ckf7TIqL6Uv/?igshid=MDJmNzVkMjY=

Posted

Kakav pas Kara za TD. 30ak jardi sigurno

Posted

Detroit napravi odbranu GB na majmune. S druge strane Rodgers 2 INT

Posted

Bengalsi 35:0 protiv Pantersa na poluvremenu, Mixon 4 TD