freakns Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 mozda nismo dobri, ali divizija je jos gora Mariota, Winston i Darnold? fali jos Wentz, i cetiri jahaca apokalipse NFLa su tu 1
freakns Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 kakav roughing the passer na Bradyju, tacno me sramota :( uzasno sudjenje.... prvo sumnjivi holding na Evansu, onda ocgledan DPI na Milleru ne sude, pa nam vrate sa ovim roughing the passer.
Frank Pembleton Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Moram da priznam da sam iznenadjen pobedom. Ocekivao sam blowout win Packersa sto je i moglo da se desi da Bellinger nije za dlaku izbegao tackle pri TD na kraju prvog poluvremena. Mislim da bi 20:6 bilo previse za stici. Jones je iznenadjujuce dobar bio, Saquon je bog fudbala, Slayton je bio odlican, Bellinger je pored TD uhvatio i jos neki third down, cini mi se. U drugom poluvremenu je i odbrana bila mnogo bolja. Izgleda da je Daboll uspeo da pokrene ovu ekipu.Svaka čast!Ovo je pobeda vaših trenera.Drugo poluvreme ste nas odvalili.....shiit has hit the fan.
freakns Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 ne znam koliko je uticaja Rhule imao, ali covek je imao Newtona, Darnolda i sada Bakera... pa da je carobnjak sa tim rupama nemos pobediti
omiljeni Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Luda utakmica. Ried i Glavanjoti sa 2pts conversion odlukama, pa sudije, a onda Adams koji od apsolutnog heroja utakmice uspe da u samo pola minuta sve sjebe. najpe ne uspe da uhvati onaj pass koji je otprilike bio za pobedu, pa se u sledećem playu zabije u Renfrowa i onda još na ulasku u tunel gurne nekog tonca/kamermana i sad će biti debela kazna, možda i suspenzija. Zabava 92/100
omiljeni Posted October 14, 2022 Posted October 14, 2022 joj sad sam pogledao kako su Bearsi izgubili od Washingtona. baš bezveze. izgubili od ekipe koja ne znam ni da li je imala 200 total yards. i to još onakav kraj ufuf.
Jean-Luc Picard Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 @omiljeni Ko je večeras veća faca u NYC, Giantsi ili Jetsi
Zizou Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Ladno padoše i Rejvensi. Lepo nam je poklonio loptu Lamar nakon onog ispuštenog snepa, a i odbrana Džajantsa prilično dobar pritisak pravi. Dobri i Džetsi, Vilson je povremeno kritičan ali ovaj Bris Hol je ozbiljan RB. Već nekoliko nedelja baš odlično igra.
ducca Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Kakve 2 minijature oba tima u zadnjih minut i po
Recommended Posts