kralj Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Na koju foru gube bilsi. Neverovatno. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
kralj Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 497:212 u osvojenim jardima, bez intersepšna uz samo 1 fumble i izgube utakmicu. Nadrealno. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Frank Pembleton Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 GB@TB utakmica u kojoj su postojale samo odbrane
Zizou Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 (edited) Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu. Edited September 30, 2022 by Zizou
radisa Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 3 minutes ago, Zizou said: Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu. Meni je ono juče izgledalo jezzivo, mislio sam da je slomio nešto jaaako gadno...
omiljeni Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 ovo je 1 od najvećih skandala u istoriji lige. onog yale šupčića treba naguziti. ogroooman skandal.
omiljeni Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 nego da se mi okrenemo malo vedrijim temama: sudijske krađe screen protiv Brownsa flag zbog ineligible player downfield evo zamrznuto u trenutku kad Flacco baca pass: centar McGovern #60 je prešao liniju skrimidža za 1.5 yard, a dozvoljeno je samo 1 yard svaka čast sudac! oko sokolovo, nema šta. nije baš lako gledati da li je kvoterbek bacio loptu i da li je u tom trenutku linijaš prešao samo 1 ili 1.5 yard, ali ovaj line judge je izgleda kraljina koji to posmatra kao neo u matrixu. ista utakmica, malo kasnije: ovaj put rpo opet McGovern pravi grešku. sudija opet na visini zadatka. neka druga utakmica: ovo je RRPO. run-run-pass option Danny Dimes najpre čita #92 da odluči da li će dati loptu Barkleyu ili je keeper, pa zatim čita Diggsa #7 problem je što je sve to 1 time consuming proces. Centar, a i levi tackle su u trenutku passa odavno prešli 3-4-5 yarda od LOS ovo je college akcija. kod njih po pravilima ineligible igrač sme da pređe 3 yarda pre passa, pa je pre par godina smo ovde na topiću već pričali o istom ovom playu. Pedersonovi Eaglesi maznuli to iz Auburn playbooka. Wentz igra isto ovo protiv Broncosa i imao TD pass za Jefferya. Teacher i Grandilof pričali kako je Wentz najbolji Qb lige, a omunjeni im govorio da ne budu ludi. To su bili dani. btw sudija ovde nije shvatio da bi trebao baciti zastavicu. treća utakmica: dovoljno je samo gledati šta radi #79 na ovom screenu. sudija to izgleda ne vidi. TD Bills i tako...
Grandilof Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Samo cu reci da su Jetsi bili najbolji passing napad lige 2 kola i jednu cetvrtinu treceg kola sa Flaccom, a onda iznenada nisu bili i da je tu Wilson bili bi 3-0. Da su Jetsi takodje prosle godine trebali biti 13-4, ali jbg slucajno i samo zbog sudija nisu bili. To sto Whitehead ne ume da tackle i sto Hall rutinski pass na trecem downu ne ume da uhvati, sta sad.Ja jesam govorio da je Wentz te sezone bio top 3 QB lige, i dalje cu govoriti, 10-1 skor ne pada sa neba i sto smo 5-6 utakmica dobili sa po 3 TDa razlike u tom periodu... Takodje ne sporim da je sve gori kako vreme odmice. I ne sporim da smo imali to dosta kod Pedersena sa RPO gde linijasi blokiraju posle 1y gde nije bilo zastavica, ali isto tako nama su poceli redovno to da sude, i gori slucajevi od pvog vaseg, mada ja necu praviti mrdalice, mrzi me.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Double doink u Londonu.......shiit has hit the fan.
Grandilof Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Umal' i to bas umal' dvaput da pogodi sa 60 i 61y...Sent from my SM-G780G using Tapatalk
arheolog1981 Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Džetsi, Isuse Sent from my DN2103 using Tapatalk
Recommended Posts