Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Na koju foru gube bilsi. Neverovatno.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

497:212 u osvojenim jardima, bez intersepšna uz samo 1 fumble i izgube utakmicu. Nadrealno.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

GB@TB utakmica u kojoj su postojale samo odbrane 

Posted (edited)

Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu.

Edited by Zizou
Posted
3 minutes ago, Zizou said:

Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu.

Meni je ono juče izgledalo jezzivo, mislio sam da je slomio nešto jaaako gadno...

Posted

ovo je 1 od najvećih skandala u istoriji lige. onog yale šupčića treba naguziti. ogroooman skandal.

Posted

nego da se mi okrenemo malo vedrijim temama: sudijske krađe VNeI5BW.gif

MRboLSv.gif

screen protiv Brownsa

flag zbog ineligible player downfield

evo zamrznuto u trenutku kad Flacco baca pass:

VouwKgL.png

centar McGovern #60 je prešao liniju skrimidža za 1.5 yard, a dozvoljeno je samo 1 yard

svaka čast sudac! oko sokolovo, nema šta.

nije baš lako gledati da li je kvoterbek bacio loptu i da li je u tom trenutku linijaš prešao samo 1 ili 1.5 yard, ali ovaj line judge je izgleda kraljina koji to posmatra kao neo u matrixu.

ista utakmica, malo kasnije:

IRewkdu.gif

ovaj put rpo

opet McGovern pravi grešku.

sudija opet na visini zadatka.

neka druga utakmica:

qFqZV8l.gif

ovo je RRPO. run-run-pass option

Danny Dimes najpre čita #92 da odluči da li će dati loptu Barkleyu ili je keeper, pa zatim čita Diggsa #7

problem je što je sve to 1 time consuming proces. Centar, a i levi tackle su u trenutku passa odavno prešli 3-4-5 yarda od LOS

ovo je college akcija. kod njih po pravilima ineligible igrač sme da pređe 3 yarda pre passa, pa je pre par godina smo ovde na topiću već pričali o istom ovom playu. Pedersonovi Eaglesi maznuli to iz Auburn playbooka. Wentz igra isto ovo protiv Broncosa i imao TD pass za Jefferya.

Teacher i Grandilof pričali kako je Wentz najbolji Qb lige, a omunjeni im govorio da ne budu ludi. To su bili dani.

btw sudija ovde nije shvatio da bi trebao baciti zastavicu.

treća utakmica:

58qQATC.gif

dovoljno je samo gledati šta radi #79 na ovom screenu.

sudija to izgleda ne vidi. TD Bills

i tako...

Posted

Samo cu reci da su Jetsi bili najbolji passing napad lige 2 kola i jednu cetvrtinu treceg kola sa Flaccom, a onda iznenada nisu bili i da je tu Wilson bili bi 3-0. Da su Jetsi takodje prosle godine trebali biti 13-4, ali jbg slucajno i samo zbog sudija nisu bili. To sto Whitehead ne ume da tackle i sto Hall rutinski pass na trecem downu ne ume da uhvati, sta sad.

Ja jesam govorio da je Wentz te sezone bio top 3 QB lige, i dalje cu govoriti, 10-1 skor ne pada sa neba i sto smo 5-6 utakmica dobili sa po 3 TDa razlike u tom periodu... Takodje ne sporim da je sve gori kako vreme odmice. I ne sporim da smo imali to dosta kod Pedersena sa RPO gde linijasi blokiraju posle 1y gde nije bilo zastavica, ali isto tako nama su poceli redovno to da sude, i gori slucajevi od pvog vaseg, mada ja necu praviti mrdalice, mrzi me.

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

Posted

Double doink u Londonu...

....shiit has hit the fan.

Posted

Umal' i to bas umal' dvaput da pogodi sa 60 i 61y...

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

Posted

Jbg, sad sam vratio da vidim...

Baš jbg...

Posted

Džetsi, Isuse

Sent from my DN2103 using Tapatalk