September 25, 20222 yr 497:212 u osvojenim jardima, bez intersepšna uz samo 1 fumble i izgube utakmicu. Nadrealno. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
September 30, 20222 yr Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu. Edited September 30, 20222 yr by Zizou
September 30, 20222 yr 3 minutes ago, Zizou said: Ovo sto rade Dolfinsi sa Tuom je tezak kriminal. Juce potres mozga nakon “back injury” u nedelju. Nije trebalo da dozvole da ove nedelje bude na terenu. Meni je ono juče izgledalo jezzivo, mislio sam da je slomio nešto jaaako gadno...
September 30, 20222 yr ovo je 1 od najvećih skandala u istoriji lige. onog yale šupčića treba naguziti. ogroooman skandal.
October 1, 20222 yr nego da se mi okrenemo malo vedrijim temama: sudijske krađe screen protiv Brownsa flag zbog ineligible player downfield evo zamrznuto u trenutku kad Flacco baca pass: centar McGovern #60 je prešao liniju skrimidža za 1.5 yard, a dozvoljeno je samo 1 yard svaka čast sudac! oko sokolovo, nema šta. nije baš lako gledati da li je kvoterbek bacio loptu i da li je u tom trenutku linijaš prešao samo 1 ili 1.5 yard, ali ovaj line judge je izgleda kraljina koji to posmatra kao neo u matrixu. ista utakmica, malo kasnije: ovaj put rpo opet McGovern pravi grešku. sudija opet na visini zadatka. neka druga utakmica: ovo je RRPO. run-run-pass option Danny Dimes najpre čita #92 da odluči da li će dati loptu Barkleyu ili je keeper, pa zatim čita Diggsa #7 problem je što je sve to 1 time consuming proces. Centar, a i levi tackle su u trenutku passa odavno prešli 3-4-5 yarda od LOS ovo je college akcija. kod njih po pravilima ineligible igrač sme da pređe 3 yarda pre passa, pa je pre par godina smo ovde na topiću već pričali o istom ovom playu. Pedersonovi Eaglesi maznuli to iz Auburn playbooka. Wentz igra isto ovo protiv Broncosa i imao TD pass za Jefferya. Teacher i Grandilof pričali kako je Wentz najbolji Qb lige, a omunjeni im govorio da ne budu ludi. To su bili dani. btw sudija ovde nije shvatio da bi trebao baciti zastavicu. treća utakmica: dovoljno je samo gledati šta radi #79 na ovom screenu. sudija to izgleda ne vidi. TD Bills i tako...
October 1, 20222 yr Samo cu reci da su Jetsi bili najbolji passing napad lige 2 kola i jednu cetvrtinu treceg kola sa Flaccom, a onda iznenada nisu bili i da je tu Wilson bili bi 3-0. Da su Jetsi takodje prosle godine trebali biti 13-4, ali jbg slucajno i samo zbog sudija nisu bili. To sto Whitehead ne ume da tackle i sto Hall rutinski pass na trecem downu ne ume da uhvati, sta sad.Ja jesam govorio da je Wentz te sezone bio top 3 QB lige, i dalje cu govoriti, 10-1 skor ne pada sa neba i sto smo 5-6 utakmica dobili sa po 3 TDa razlike u tom periodu... Takodje ne sporim da je sve gori kako vreme odmice. I ne sporim da smo imali to dosta kod Pedersena sa RPO gde linijasi blokiraju posle 1y gde nije bilo zastavica, ali isto tako nama su poceli redovno to da sude, i gori slucajevi od pvog vaseg, mada ja necu praviti mrdalice, mrzi me.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
October 2, 20222 yr Umal' i to bas umal' dvaput da pogodi sa 60 i 61y...Sent from my SM-G780G using Tapatalk