Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Dva ludačka preokreta, Đetsi 2 TD u zadnja 2 minuta, Majami 28:3 u 4/4 

Tua 6 TD pasova :ohmy: i 2 INT na sve to :D

Posted

DAL dobi bengalse...

....shiit has hit the fan.

Posted
5 hours ago, zoki said:

naš comeback je 1 od najluđih u istoriji lige. Brownsi su nas bukvalno imali. Onaj play kada je Chubb postigao touchdown 1:55 pre kraja, tu smo u jednom trenutku bili mrtvi, ali nas je taj TD rezurektovao. Da je Chubb kleknuo dole u terenu to bi bio kraj utakmice. Ustvari nije čak ni morao da ostaje u terenu već je za pobedu Brownsa bilo potrebno samo da ne postigne TD :laugh:

Jer bi posle tog playa išao 2 minute warning koji bi zaustavio sat. Onda oni urade victory formation 3 puta i ubiju sat do kraja jer mi više ne ne možemo nikako da zaustavimo sat.

Ali Chubb je postigao TD i tu se stvorila šansa za Jetse.

Ta šansa se merila promilima. Ovakav comeback nije viđen još od one utakmice kad su Bears preokrenuli protiv Brownsa. A to je bilo 2001, jedan prvih NFL prenosa na pokojnom Trećem Kanalu i tad se po' Srbije naložilo da prati sport kad su ovi postigli 2 TDs u poslednjih pola minuta.

Jetsima je u odnosu na tu utakmicu bilo dosta teže da uzmu loptu na onside kick, jer su pre par godina menjana pravila i drastično je pao procenat uspešnosti. Pomoglo nam je što nismo gubili 14 nego "samo" 13, pa nismo morali u overtime.

• +1 1
Posted

From Week 9 of 2001 through Week 1 of 2022, teams had lost 2,229 consecutive games when trailing by at least 13 points in the final 2 minutes. Until today. #Jets

Posted
9 hours ago, omiljeni said:

happy erection GIF by neomagazinroyale

me-too-efe-omowale.gif

Posted
9 hours ago, zoki said:

ma Djetsi im dali fore. kontrolisali tekmu sve vreme

Posted
ma Djetsi im dali fore. kontrolisali tekmu sve vreme

A i uostalom Lamar je u holdout-u to je svima jasno, idu na 4-0...

Posted

bili smo bolji tim. da nas sudije nisu razvaljivale celo drugo poluvreme dobili bi bez previše stresiranja.

Ovako je pobeda sladja, ali nećemo se mi leba najesti dok Saleh ne odvede ekipu u svlacionicu odmah prvi sledeći put kad nam ga zebre uparkiraju. 15ominutni štrajk upozorenja pa da se i sudije i 30 ostalih ownera malo češu

Posted

Nathaniel Hacket :D

Denver Broncos su Jets West. 

3rd &1, option play ali ne QB RB nego HB RB i…  -1.

4 & 2, Wilson ostaje na terenu ideeemooo… ne ipak ne idemo, ajde napad trči napolje kicking team ajde brzo ulazi na teren hajmo 54 yard field goal, vreme ističe, TO? Jok, delay of game. Hoćemo 59 yard field goal, ipak je to 1600 metara nadmorske visine? Ne, ipak punt.:D.

Dobro, zaustavili smo napad Hjustona, sad će punt, special teams u formaciju, stani gde nam je punt returner, nema ga na terenu? Hajmo TO. :D

Najveće ludilo je bilo polovinom poslednje četvrtine kada je publika odbrojavala game clock da pomogne Wilsonu da ne napravi delay of game. :D

Mislio sam da nema gorih trenera od Josepha i Fangia ali sam se grdno zajebao. Dve utakmice, 5 puta goal to go, 6 poena. 25 accepted penalties. 

Posted
Nathaniel Hacket [emoji3]

Denver Broncos su Jets West. 

3rd &1, option play ali ne QB RB nego HB RB i…  -1.

4 & 2, Wilson ostaje na terenu ideeemooo… ne ipak ne idemo, ajde napad trči napolje kicking team ajde brzo ulazi na teren hajmo 54 yard field goal, vreme ističe, TO? Jok, delay of game. Hoćemo 59 yard field goal, ipak je to 1600 metara nadmorske visine? Ne, ipak punt.[emoji3].

Dobro, zaustavili smo napad Hjustona, sad će punt, special teams u formaciju, stani gde nam je punt returner, nema ga na terenu? Hajmo TO. [emoji3]

Najveće ludilo je bilo polovinom poslednje četvrtine kada je publika odbrojavala game clock da pomogne Wilsonu da ne napravi delay of game. [emoji3]

Mislio sam da nema gorih trenera od Josepha i Fangia ali sam se grdno zajebao. Dve utakmice, 5 puta goal to go, 6 poena. 25 accepted penalties. 

Jbga, on "uči zanat" u realnom vremenu i za skupe pare.
Postoje neki OC koji prosto ne mogu da budu HC.

Posted
bili smo bolji tim. da nas sudije nisu razvaljivale celo drugo poluvreme dobili bi bez previše stresiranja.
Ovako je pobeda sladja, ali nećemo se mi leba najesti dok Saleh ne odvede ekipu u svlacionicu odmah prvi sledeći put kad nam ga zebre uparkiraju. 15ominutni štrajk upozorenja pa da se i sudije i 30 ostalih ownera malo češu

To ce se desiti....

Posted
8 hours ago, Frank Pembleton said:

Jbga, on "uči zanat" u realnom vremenu i za skupe pare.
Postoje neki OC koji prosto ne mogu da budu HC.

Ovaj je jedan od takvih. 

Posted

S druge strane neko sa NYG uzme 2 pobede zaslužuje puno poštovanje.
[emoji12]

Posted
13 hours ago, Frank Pembleton said:

To ce se desiti....

valjda nece

zamisli da izadju, ovi bi ih odmah kickovali iz lige.

onda bi Omiljeni poceo da navija za neki dobar tim... postao bi potpuno nepodnosljiv