Jump to content

Featured Replies

28 minutes ago, renne said:

neš za tomicu?

Ja navijam za klub, ne za igrača, otkako je otišao, nisam neki fan :fantom: zajebanciju na stranu, neće mi biti mrsko ako uzme pogotovo ako ponovo naguzi Rodžersa i Mahomsa usput, ali ne pratim NFC toliko :lolol:

• Replies 8k
  • Views 348.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Ja za Titane,mnogo volim Vrabela,igraju maksimalno "physical".

Nadam se Henriju,ako moze Ejkrs da se vrati kao nov posle ahilove tetive,moze i on.

50K kažnjen Arijans zbog ovoga

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

titanse ostrugao zach thrillson, a benalse mike fucking white. i sad oni kao igraju neko polufinale konferencije, a zato vreme mi gledamo senior bowl

zbog takvih stvari se ja odmah vatam za novčanik kad god mi neko spomene pravdu

Za Billse i San Francisko.  Baš gotivim Allena, a SF mi je oduvek jedna od dražih franšiza posle mrtvih Giantsa ( a nije zasmetalo ni što su izbambusali kravaboyse )

Samo za Debelog, kad su moji ispali.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Joe Schoen novi GM Giantsa. 

Daboll ce za njim.

Odličan izbor u oba slučaja

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

... Shiit has hit the fan

ovi malopre rekoše false start centra Titansa, kako može centar da napravi false start?

3 minutes ago, levi said:

ovi malopre rekoše false start centra Titansa, kako može centar da napravi false start?

Moze, ako cima defanzivne linijase, bilo kakav brz pokret koji nije snap, nema pravo na to.

A ima i ona everybody but the center, ali nekad i njemu pripisu to. :D

Edited by Grandilof

INT zavrsnica