Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

Filadelfija zalutala i ofanzivno i defanzivno u PO... očekivano pranje od strane TB

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• +1 1
Posted

sudije šilje kurac na i ovako nemoćnima

Posted

Kraduckaju zebre, lep PO nas čeka

Posted

Na samom početku su "postavili stvari na svoje mesto" sa onim roughing the passer

... Shiit has hit the fan

• +1 1
Posted

Tužna Fila...

Jbt, ajde u neredne dve da bude bar neke vatre, ovo je dosadno...

Posted

Zanimljiv plejof u PM, razmišljam da napravim koji goblen kao alternativu... ili eventualno dva sata gledanja u zid. Obe opcije mi deluju privlačnije

• +1 1
Posted

Готово је ово за Далас

Posted

Šta bi ovo sa sudijom da ih tako blokira?

Posted

i zašto se nisu odmah izmenili kad su uzeli prvi down, zašto su držali spec tim na terenu, wtf

Posted

ovaj batica sa SK što daje ove ultimativne ocjene tri koraka unaprijed ("gotovo je ovo", "gotova utakmica", "ma ovo je holding/PI") ajde što sere za sve pare i što misli da je pametniji od trenera, sudija i profesionalnih američkih komentatora, već što ubija svaki ćejf gledanja ovom svojom fatalističkom odlučnošću

Posted

Mani strašno ide na kurac što naviaju...

Jbt, počeli su da me nerviraju još više kad navijaju za isti tim za koji ja navijam, nego za suprotni...

Posted

Ajde što navijaju (i što otvoreno mrače kad ne ide u njima željenom smjeru), ovaj je ovu utakmicu odjavio prije 15 minuta, a mi gledamo dramu, kako god da je tanka. 

Posted
Just now, James Marshall said:

Ajde što navijaju (i što otvoreno mrače kad ne ide u njima željenom smjeru), ovaj je ovu utakmicu odjavio prije 15 minuta, a mi gledamo dramu, kako god da je tanka. 

Ma bviše nije ni toliko tanka...

ALi ovaj i dalje odjavljuje, a ovaj dtrugi navija, kao da je kuću stavio na Dalas...

• +1 1
Posted

Nevjerovatno je, jebote, ok, nisam ljubitelj ni onih što na 26 razlike najavljuju preokret, ali ovaj je baš u kontri majku mu, najzanimljivijih par minuta on je bio otpisao davnih dana.