levi Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 sad sam pogledao SNF, imam jedno stručno pitanje pretposlednji pas Chargersa u regularnom delu, koji su pregledali i odlučili da je hvatanje, sa laktom na zemlji, znači tu je kraj akcije u terenu, vreme treba da nastavi da teče. zašto su im zaustavili vreme na 5 sec, kad nije izašao iz terena, nemaju tajmaut, kraj utakmice.. to nije baš u duhu pravila da dobiju gratis tajmaut zbog gledanja snimka, trebalo bi da se skida neko vreme sa sata
omiljeni Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 ne, kraj akcije nije bio kad je laktom dodirnuo teren nego kada je dodirnuo aut liniju. a taj izlazak van terena je zaustavio i sat. kao da je uhvatio loptu i istrčao u aut, samo što nije trčao nego se otkotrljao. zato se u takvim situacijama i pozivaju akcije gde se pass baca na sideline da bi igrač odmah po hvatanju mogao izaći van terena. da ga je npr raiders cornerback samo dodirnuo nakon hvatanja a pre nego što je izašao u aut, onda bi to bio kraj utakmice. sudije bi pregledale snimak, dosudile hvatanje i down by contact i onda bi uradili 10 seconds runoff i to bi značilo da je utakmica završena jer je bilo ostalo manje od 10 sekundi. pravila regulišu takve i slične situacije i ne postoji opcija da ti sudije poklone timeout. 3
levi Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 da da, mislio sam da je imao čoveka na leđima. sad sam pogledao ponovo, sam je pao i otkotrljao se u aut, sve ok
arheolog1981 Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Posle Džentlmena ode i Sudija... NYG posle ovoga mogu samo napred Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 7 hours ago, arheolog1981 said: Posle Džentlmena ode i Sudija... NYG posle ovoga mogu samo napred Sent from my M2002J9G using Tapatalk Pa sa mesta na kom su oni, mnogo teže je ići unazad nego unapred....
levi Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) gde je utakmica, na kom kanalu prenose? na 5. od 4 kanala, kakvi indijanci. sve izgubili dabogda od Arene Edited January 15, 2022 by levi
Moća Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Na programu stoji SK1, mozda kad prodju vesti? 1
levi Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 u Buffalu NY sledi tradicionalni winter classic, trenutno prijatnih -12 za ovo doba godine, ali ima još skoro 3 sata do utakmice
omiljeni Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 neko od sudija je dunuo u pištaljku dok je lopta letela. pre hvatanja. to bi po pravilima moralo da poništi td, ali su priznali
radisa Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 37 minutes ago, omiljeni said: neko od sudija je dunuo u pištaljku dok je lopta letela. pre hvatanja. to bi po pravilima moralo da poništi td, ali su priznali Baš sad gledam jesi napisao nešto o ovome... Pa jbt, ovo je da ceo sudijski tim dobije otkaz na poluvremenu...
Frank Pembleton Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 I evo CIN puca sebi u nogu... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts