omiljeni Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 problem kod gledanja ove utakmice je što na svakih pola minuta moraš sebe da podsetiš da gledaš pravu utakmicu, a ne film sa najjadnijom dramatizacijom šklj produkcije od koje bi pripala muka čak i onim klincima što misle da su spajdermen naruto i thanos istorijske ličnosti. božićni filmovi sa tv diva bi izgledali kao ben-hur u poredjenju sa takvim djubretom od filma.ali ako ostaneš svestan da je u pitanju utakmica onda je zagarantovana čista 10/10 zabava.
radisa Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, *edited by mod said: A ja otišao da spavam na +15 Ma ja još na poluvremenu... Kutros ustajem i vidim da je pobeda posle OT i ne kontam da je bilo do kraja ludo... Tek kad sam pročitao šat je @arheolog1981 napisao, odalzim da vidim Highlightse i frapiram se šta se sve dešavalo...
arheolog1981 Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Ma ja još na poluvremenu... Kutros ustajem i vidim da je pobeda posle OT i ne kontam da je bilo do kraja ludo... Tek kad sam pročitao šat je [mention=8933]arheolog1981[/mention] napisao, odalzim da vidim Highlightse i frapiram se šta se sve dešavalo...Skandal bukvalno, ja isto zaspao kad sam mislio da je gotovo. Bolje i da je bilo nego onakav rolerkoster i poraz u poslednjoj sekundi. Još su slepci promašili FG na 14:17. Navijao sam da ispadnu LV i PIT i baš oni prođu Sent from my M2002J9G using Tapatalk
omiljeni Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 to je bio pass sa pola terena, lopta dugo leti i sudija vidi da ovaj pravi PI i baca zastavicu. sudije mogu posle da ponište taj flag ako procene da je lopta bila uncatchable. ali ko bi tu mogao da bude 101% siguran da ovaj ne bi uhvatio pass? lopta je pala na R, prekršaj je bio na I i to jeste velika distanca, receiveru bi trebao bar 1 ceo sekund da dotrči do tamo, ali je i putanja lopte veoma duga i ne znam ko bi mogao tek tako da proceni da ovaj ima ili nema taj sekund da koriguje rutu. mora biti očigledno da je pass uncatchable, a ovde to nije slučaj.
Jean-Luc Picard Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Flores out, ali zato će onaj nesposobni smor Sudija DŽo ostati, pa da li neko može da obmota taj apsurd oko glave.
Frank Pembleton Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Zimmer i MIN GM outNagy i CHI GM outFlores out... Shiit has hit the fan
James Marshall Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Sad čitam, kao tikva je pukla odavno između GMa i Floresa. U toj borbi ja sam teamflores, ono, ovaj baja je dao neke od najboljih igrača za pikove koje je spičkao na underachievere, a Flores je drugi dio sezone vodio najveće overachievere 1
Frank Pembleton Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Jasno je da će Flores naći posao bez problema. ... Shiit has hit the fan
arheolog1981 Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Sad čitam, kao tikva je pukla odavno između GMa i Floresa. U toj borbi ja sam teamflores, ono, ovaj baja je dao neke od najboljih igrača za pikove koje je spičkao na underachievere, a Flores je drugi dio sezone vodio najveće overachievereOzbiljno glup potez, vrhunski ih je vodio i tek bi bili dobri pod njim. Ako neće daleko da se seli verujem da bi ga Jaguari dočekali raširenih ruku Sent from my M2002J9G using Tapatalk
arheolog1981 Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 U pravi časSent from my M2002J9G using Tapatalk
Recommended Posts