Jump to content
IGNORED

NFL

renne

Recommended Posts

Posted

problem kod gledanja ove utakmice je što na svakih pola minuta moraš sebe da podsetiš da gledaš pravu utakmicu, a ne film sa najjadnijom dramatizacijom šklj produkcije od koje bi pripala muka čak i onim klincima što misle da su spajdermen naruto i thanos istorijske ličnosti. božićni filmovi sa tv diva bi izgledali kao ben-hur u poredjenju sa takvim djubretom od filma.
ali ako ostaneš svestan da je u pitanju utakmica onda je zagarantovana čista 10/10 zabava.

Posted

A ja otišao da spavam na +15

Posted
Just now, *edited by mod said:

A ja otišao da spavam na +15

Ma ja još na poluvremenu...

Kutros ustajem i vidim da je pobeda posle OT i ne kontam da je bilo do kraja ludo...

Tek kad sam pročitao šat je @arheolog1981 napisao, odalzim da vidim Highlightse i frapiram se šta se sve dešavalo...

Posted

Ma ja još na poluvremenu...

Kutros ustajem i vidim da je pobeda posle OT i ne kontam da je bilo do kraja ludo...

Tek kad sam pročitao šat je [mention=8933]arheolog1981[/mention] napisao, odalzim da vidim Highlightse i frapiram se šta se sve dešavalo...

Skandal bukvalno, ja isto zaspao kad sam mislio da je gotovo. Bolje i da je bilo nego onakav rolerkoster i poraz u poslednjoj sekundi. Još su slepci promašili FG na 14:17. Navijao sam da ispadnu LV i PIT i baš oni prođu :D

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

to je bio pass sa pola terena, lopta dugo leti i sudija vidi da ovaj pravi PI i baca zastavicu. sudije mogu posle da ponište taj flag ako procene da je lopta bila uncatchable. ali ko bi tu mogao da bude 101% siguran da ovaj ne bi uhvatio pass? lopta je pala na R, prekršaj je bio na I i to jeste velika distanca, receiveru bi trebao bar 1 ceo sekund da dotrči do tamo, ali je i putanja lopte veoma duga i ne znam ko bi mogao tek tako da proceni da ovaj ima ili nema taj sekund da koriguje rutu.

mora biti očigledno da je pass uncatchable, a ovde to nije slučaj.

Posted

Flores out, ali zato će onaj nesposobni smor Sudija DŽo ostati, pa da li neko može da obmota taj apsurd oko glave. 

Posted

Zimmer i MIN GM out

Nagy i CHI GM out

Flores out

... Shiit has hit the fan

Posted

Sad čitam, kao tikva je pukla odavno između GMa i Floresa. U toj borbi ja sam teamflores, ono, ovaj baja je dao neke od najboljih igrača za pikove koje je spičkao na underachievere, a Flores je drugi dio sezone vodio najveće overachievere

• +1 1
Posted

Jasno je da će Flores naći posao bez problema.

... Shiit has hit the fan

Posted
Sad čitam, kao tikva je pukla odavno između GMa i Floresa. U toj borbi ja sam teamflores, ono, ovaj baja je dao neke od najboljih igrača za pikove koje je spičkao na underachievere, a Flores je drugi dio sezone vodio najveće overachievere
Ozbiljno glup potez, vrhunski ih je vodio i tek bi bili dobri pod njim. Ako neće daleko da se seli verujem da bi ga Jaguari dočekali raširenih ruku :)

Posted

U pravi čas