Zverilla Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 @freakns i @omiljeni ni reč da prozbore o utakmici, a ja već spremio kokice E stvarno - ajd neki komentar Meni vilson izgledao odlično u highlights.u, a i generalno je napad jetsa bio prilično kreativan
arheolog1981 Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Sem poslednje odluke da probaju QB sneak na 4&2, to je bilo baš vtf. Imali su Tampu realno.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
James Marshall Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 čisto tankovanje, šta će im pobjeda nad Tampom, Džetsi su bogovi draft pozicioniranja 1
arheolog1981 Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Bogovi da sjebu draft prospekte. Vidi šta je Sinsi uradio u dva poslednja drafta, uzeše dva ubedljivo najbolja ofanzivna igrača na oba i napraviše ozbiljan tim.Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1
James Marshall Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Znam bre, zajebavam, ono, malo ko je spržio ni na šta toliko top pikova u posljednjoj deceniji kao oni. Mada, nekad i oni ne ispadnu donji u nekom dilu, kao recimo ove godine sa Sijetlom.
Zverilla Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 6 hours ago, arheolog1981 said: Sem poslednje odluke da probaju QB sneak na 4&2, to je bilo baš vtf. Imali su Tampu realno. Sent from my M2002J9G using Tapatalk Navodno bila greška u komunikaciji, trebao je da trči berios (koji inače ubija kako igra celu sezonu). Al nisam baš skapirao kakva greška i kako je do nje došlo
omiljeni Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 meni je izgledalo kao da je dizajnirano tako da qb ima opciju da da loptu na jet sweep ili da je zadrži kod sebe za sneak. mi smo već par puta igrali takav play ove sezone u short yardage situacijama, ali je iz nekog razloga Wilson zabagovao i probao sneak za 2 yarda protiv bear fronta. jebenga glupava. ne znam šta je tu mogla da bude greška u komunikaciji. to je verovatno izjavio neko od trenera. "poštapalica" koju koriste da ne bačaju igrače pod bus.
arheolog1981 Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 https://www.instagram.com/p/CYWpqkmK-84/?utm_medium=share_sheet2.2.22 Washington dobija novo ime i logo, priča se da su kandidati Armada, Admirals, Presidents i Red Hogs između ostalih. Red Hogs ako mene pitaju, prosto zvuči kako treba Ali cenim da će biti Admirals ili ArmadaSent from my M2002J9G using Tapatalk
omiljeni Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 dobra utakmica za sada, ali pocrkaće Broncosi. nisam gledao statse ali deluje kao da su Chiefsi odigrali bar 30 playeva više do sada
omiljeni Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Herbstreit 5 puta bolji komentator od svih ovih što komentarišu nfl utakmice
Jean-Luc Picard Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Zanimljivo...ne zato što mislim da treba da ostane, nego zato što im u skorije vreme sledi promena vlasništva, a to opet znači novi FO i vrlo verovatno opet novi HC. Onaj koji se prihvati posla će vrlo moguće biti tu samo placeholder za jednu sezonu.
Frank Pembleton Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Zanimljivo...ne zato što mislim da treba da ostane, nego zato što im u skorije vreme sledi promena vlasništva, a to opet znači novi FO i vrlo verovatno opet novi HC. Onaj koji se prihvati posla će vrlo moguće biti tu samo placeholder za jednu sezonu. Kad se setim da je u onom cirkusu letos sa AR i GB Denver figurirao kao mesto za trejd. ... Shiit has hit the fan
Zizou Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Koltsi nude Stilersima mesto u plej ofu ali ovi nešto nisu raspoloženi.
Frank Pembleton Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 3 minutes ago, Zizou said: Koltsi nude Stilersima mesto u plej ofu ali ovi nešto nisu raspoloženi. Ben se vec oprostio, sta sad da se smara
Recommended Posts