ObiW Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Umro Dan Reeves, biviši HC Denvera, NYG i Atlante. 4 Superbowla, nula titula kao HC. Superbowl je ipak osvojio kao igrač Dalasa.
Peter Fan Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 1 hour ago, ObiW said: Umro Dan Reeves, biviši HC Denvera, NYG i Atlante. 4 Superbowla, nula titula kao HC. Superbowl je ipak osvojio kao igrač Dalasa. Ja ga sa najvise sjecam kad je Vikingsima "ukrao" Super Bowl i onda otplesao Dirty Dance. I onda izgube od kljakavog Elway u SB.
ObiW Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 1 hour ago, Peter Fan said: Ja ga sa najvise sjecam kad je Vikingsima "ukrao" Super Bowl i onda otplesao Dirty Dance. I onda izgube od kljakavog Elway u SB. Ja ga se sećam iz vremena kada je bio HC u Denveru. Pred kraj nije bio dobar sa Elwayom, i kad je Elway tražio da mu u draftu uzme Carla Pickensa (WR), on draftuje Maddoxa (QB) u prvoj rundi. Te godine se Elway povredi, Maddox nije bio dobar, i Reeves nadje solomonsko rešenje: jednu seriju igra Maddox, jednu Maddoxov backup. Ne zajebavam se. Na kraju sezone ga je Bowlen otpustio.
arheolog1981 Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Jel to AB ima još jedan breakdown Sad je upravo skinuo opremu, bacio potkošulju u publiku i otrčao u tunel go do pojasa...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 A Tomica ga stalno ugošćavao na gajbi, sa sve decom i ženom prisutnima... ... Shiit has hit the fan
radisa Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 A popizdio jer mu je rečeno da ostane na sidelineu... Kreten...
arheolog1981 Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Baltimor baš nema sreće, koliko tesnih utakmica su izgubili neverovatno.A Džamar Čejs radi šta hoće, 266 jardi jbtSent from my M2002J9G using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Chase kida, biće to ozbiljno ubitačan tandem QB-WR u budućnosti... ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 O jbte Jets... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts