Jump to content

Featured Replies

Ovi napadi koje su organizovali za tačdaun bili su užasni.

• Replies 8k
  • Views 353.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Veljo jesi video nekad ovu reklamu?

I onda zaigra za MIN i zamalo SB [emoji57]

.... Shiit has hit the fan!

odbrana odigrala perfektnu tekmu

potez Winfielda na kraju seronjski. zaustavio si 4ti, dobio tekmu, idi na klupu, sta provociras Hilla koji kurac

SB :)

Težak ljakse.

Just now, freakns said:

potez Winfielda na kraju seronjski. zaustavio si 4ti, dobio tekmu, idi na klupu, sta provociras Hilla koji kurac

SB :)

Čestitke...

Ovi što komentarišu, opet luupaju gluposti, jebao ih Brady u guzicu glupavu... Vljada je za njih istorija američkog sporta počela pre 20 godina...

SB [emoji4]

Svaka čast.
Ako zadržite KC bez TD to je zaista velika stvar.

.... Shiit has hit the fan!

Vrhunski spektakl kao i uvek, ali za pravu utakmicu treba i poraženi da pruži dobru igru, a KC je bio nemoćan da išta uradi, 

Goat zaslužuje bolju ribu od Žizel

'Mattress Mack' wins $3.46 million on Super Bowl bet

https://www.chron.com/sports/texans/article/Mattress-Mack-Jim-McIngvale-wins-Super-Bowl-bet-15932444.php?IPID=Chron-HP-Trending

As usual, McIngvale’s bet was his way of hedging one of his in-store promotions. Like he has done for other big sporting events in the past, McIngvale’s Gallery Furniture stores offered customers a chance to win free furniture if the Bucs won. If customers spent $3,000 or more on a Tempur-Pedic, Sealy or Stearns & Foster mattress/box spring and/or adjustable base, they get their money back since Tampa Bay won.

• Author

bravo tomice, bravo friče, čestitam

[emoji238]

Svaka čast Tom Brejdi i ekipa. Vrhunski sportista. Sjajna zabava. Šteta što Kanzas nije postojao u finalu, da ulepšaju rekord.

5 hours ago, freakns said:

А морао је да му врати, контам да је о томе маштао ових петнаест дана :D

• Author

Al kako su sakovali onog golaća na gol liniji :rolf:

Jedan od lošijih SB poslednje decenije pre svega zbog odsustva neizvesnosti. S druge strane doktorska partija odbrane TB i mislim da bi prava odluka bila da se nekom od braniča da MVP... al ne, mora starac Fočo. Zaustaviti ovakav napad KC i svesti ih na 3 FG bez TD je partija za anale.
Nijednu grešku nisu napravili, presekli su milion pasova, ukrali dve lopte...
Za sledeću sezonu se nadam da će biti manje povreda i da napokon vidimo kompletne Ramse, 49-erse, Čifse, Pakerse i Tampu. Pa kom obojci kom opanci

Sent from my M2002J9G using Tapatalk