Jump to content

Featured Replies

Definitivni znak da si mator je kad pevača na SB poluvremenu prvi put u životu vidiš na SB poluvremenu :(

• Replies 8k
  • Views 347.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

4 minutes ago, Bogotac said:

Tako je redovno,zbog kladze jos pratim,rano je da odma Mahoms bude goat i dinastija,treba popuniti vreme u medijima.Ne postoji veci uticaj sudija od nfl,mislim ovo dpi.Haha.

Proslu tekmu sviraju dpi na kraju,ali ne sviraju to na drugoj strani,i pade td Milera.

Jeste, i Endi Rid zove dva tajmauta zbog popunjavanja vremena u medijima. Ili Kerol pas plej onomad, Atlanta izvodi sebe iz FG zone... Brejdi je Faust, trebalo se odavno pomriti s tim.

6 minutes ago, Zverilla said:

Definitivni znak da si mator je kad pevača na SB poluvremenu prvi put u životu vidiš na SB poluvremenu :(

moja cerka cak zna da se ovaj picopevac nekad zabavljao sa Belom Hadid

Potpuno nebitno,kriminal sta rade,inace ova ekipa zebri baca najvise flegova po tekmi,16,a u 2 tekme koje su sudili KC,po 10 flegova protiv njih.

ovi retardi, poglavice, nemaju odbranu ali se trude

Nemaju bogme ni OL

Ovi igraju ko da su od Jetsa pozajmljeni

Steta sto Mahomes ne igra veceras... :fantom:

-22. they have them right where they want them. saće Mahomes.

Propala Mila Kunis skroz.

Propala Mila Kunis skroz.
Kost i koža...

.... Shiit has hit the fan!

Veljo jesi video nekad ovu reklamu?

jel beše  Mahomesu fali neko bitan iz OL? ne može ovako da se igra, ne može da baci loptu uopšte

1 minute ago, levi said:

jel beše  Mahomesu fali neko bitan iz OL? ne može ovako da se igra, ne može da baci loptu uopšte

Cela OL mu fali, otprilike...

@levifali Eric Fisher, LT

Edited by ObiW

Kao i Aaronu Baktiari,kako neke rece,najsrecniji qb ikada.Faust.

Cestitke Tampi,odbrana ih dovukla do titule.