Jump to content

Featured Replies

Just now, renne said:

ovo je bolno koliko erceg i jurišević navijaju za GB

Gde njih gledas,imas strimove

• Replies 8k
  • Views 347.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ima.

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Bahusova Gozba....Filip de Konink  1654.  

• meni je najjace od svega sto je covek 2 cm nizi od mene i 20 kila tezi, i uskace u prozor laganica... a ja to kad bih probao, hitna bi dolazila da me skuplja po onim stepenicama   postane ti

Posted Images

Gde njih gledas,imas strimove
Ma on to samo malo prebaci dok su na utisku nedelje reklame i kad nema sta da se moderise na lajfstajlu

Auuuuu

• Author

Brejdi!

Kakav performans odbrane GB... gotova utakmica na poluvremenu. Svaka čast

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

mrzim ga već 20 godina, ali jbg svaka mu čast

frice, el ti jos uvek zao sto je brejdi potpisao za vas :) 

najaci je ovaj 20 car, rodjace imao si jedan posao, samo treba da budes uz jednog coveka, koliko tesko moze biti

Brejdi :hail:

najaci je ovaj 20 car, rodjace imao si jedan posao, samo treba da budes uz jednog coveka, koliko tesko moze biti
Broj 20 je i kod prvog TD leteo kroz vazduh

Svaka čast Brejdiju ali odbrana nedopustivo, ostaviše 1 na 1, bez timeouta 6 sekundi do kraja. Nije ovo još gotovo,  Gb ima prvi loptu

10 minutes ago, goofs said:

Tu je ideja DC da se ovaj iz TB "gurne" ka sredini pa da imas i sejftija kao pomoc.Al covek imao druge planove

Jbg, ne koristiš svoje šanse... umesto td samo fg pa Rodžersova izgubljena na 20 i nešto sekundi se pretvori u td za TB. Ima čovek 6 presečenih pasova u sezoni, tri protiv Tampe

Kako mu izbi loptu, svaka cast. 

Odbrana GB dominira utakmicom