January 24, 20214 yr veljo, veceras samo bez nervoze, pa sta bude i ne obracaj paznju na ova lupetanja omiljenog... i bubreg i dupe bi prodao da Rodgers odigra jednu sezonu u Djetsima
January 24, 20214 yr veljo, veceras samo bez nervoze, pa sta bude [emoji4] i ne obracaj paznju na ova lupetanja omiljenog... i bubreg i dupe bi prodao da Rodgers odigra jednu sezonu u DjetsimaDruže,Nek bude što biti mora!Očekujem dobru tekmu, e sad ko će šta će vidićemo!Puno sreće! .... Shiit has hit the fan!
January 24, 20214 yr Pa koliko vidim na nfl networku trenutno pada sneg u Viskonsinu mada kažu da će stati do utakmice.
January 24, 20214 yr Pa koliko vidim na nfl networku trenutno pada sneg u Viskonsinu mada kažu da će stati do utakmice.Nadam se reprizi snowbowl-a iz 1985. godine... ne mora u količini snega, rezultat je sasvim dovoljan Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 24, 20214 yr ja svratio na da vidim kako se njih dvojica svađaju i prizivaju jedni drugima iljade povreda, a oni "srećno druže neka pobedi bolji šta bude biće" nadam se da će sudije već u 1st qtr ukradu u korist Packersa, pa da freak uđe u anaerobni režim i unese malo živine na topić
January 24, 20214 yr Ja ću svakako biti na "onom" topiku svi ste dobrodošli [emoji12].... Shiit has hit the fan!
January 24, 20214 yr 38 minutes ago, omiljeni said: ja svratio na da vidim kako se njih dvojica svađaju i prizivaju jedni drugima iljade povreda, a oni "srećno druže neka pobedi bolji šta bude biće" nadam se da će sudije već u 1st qtr ukradu u korist Packersa, pa da freak uđe u anaerobni režim i unese malo živine na topić nah... ja sam potpuno zadovoljan sezonom. ako pobedimo, fenomenalno. ako izgubimo, izgubio je i Brady, tako da opet dobro. usput, Djetsi i Phila nisu ni videli playoff, pa imam bragging rights za sledecu sezonu. na kraju, nastavio potpunu dominaciju nad Grandijem. pre dve godine, Evans vs Odel, win prosle sezone, Jameis vs Wentz, win ove godine, Tampa vs Phila, win sramota kako dominiram.
January 24, 20214 yr The Philadelphia Eagles announce Indianapolis Colts offensive coordinator Nick Siriani (39) as head coach
January 24, 20214 yr 7 novih head coacheva, 0 crnaca i 6 belaca. i jedino mi zaposlili prvog arapa/muslimana head coacha u istoriji lige. i čekaju se Texansi da oni izaberu nekog bjelca. npr do finala konferencije je doguralo 8 koordinatora: 4 crnca i 4 belca jebiga, tako se zalomilo xexe xe xe
January 24, 20214 yr Jetsi su odlično izabrali, sledeće godine ih igram sve under poene. AFC east možda bude sledeće godine i najjača divizija
January 24, 20214 yr Odbrana GB Ispadaju zadnjih 5 puta zbog nje,ali ne,nikako da je oprave.Steta sto ne stavih pare na Tampu.