Frank Pembleton Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ala ce Velja veceras da navija za Saintse... seca se dobro ko im je skino gace[emoji106].... Shiit has hit the fan!
radisa Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Jebale ih boje dersova an KC-KLE, sve mi isto...
renne Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 super je ovo hajde da poguramo kanzas za svaki slučaj, da se nešto slučajno nepredviđeno ne desi
Frank Pembleton Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 I onda posle ove moje guraju... .... Shiit has hit the fan!
renne Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 i ovo nije kaciga u kacigu jebo te bog 1
renne Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 nek im daju odmah titulu jebo im pas mater
Moća Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Moze neko da mi objasni ovo pravilo? Sta se sad desilo?
renne Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Just now, Moća said: Moze neko da mi objasni ovo pravilo? Sta se sad desilo? ništa sudije pojele govna, jel kanzas mora biti prvak inače, tač bek je bio, ako izgubiš loptu u end zoni, lopta za protivnika (usrano pravilo kako god)
radisa Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Just now, Moća said: Moze neko da mi objasni ovo pravilo? Sta se sad desilo? Kad bude fumble, pa ipsadne lopta iz terena kroz end zonu, onad je tuch back, i protivnik dobija loptu sa 25y od svog gola...
arheolog1981 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Moze neko da mi objasni ovo pravilo? Sta se sad desilo?Touchback, risiver je izgubio kontrolu nad loptom koju je imao u posedu i ona je završila u protivničkoj end zoni i nakon toga napustila teren... mrtva lopta takoreći i automatski se dodeljuje protivničkom timu.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
arheolog1981 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 ništa sudije pojele govna, jel kanzas mora biti prvak inače, tač bek je bio, ako izgubiš loptu u end zoni, lopta za protivnika (usrano pravilo kako god)Da, pravilo je ozbiljan bullshit, ne sviđa mi se ni malo. Ali ovo kaciga o kacigu, pa ne mogu da verujem da nisu videli. Bukvalno ispred jednog od sudija se desilo... i naravno tako nešto ne podleže naknadnom pregledu. Toliko dreče o sigurnosti igrača a ovakav kriminalan start ne podleže pregledu...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
renne Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 ovo je baš bilo odvratno Diklejmer ne navijam za bilo koga, ja sam NE navijač, kao što se zna
radisa Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 6 minutes ago, arheolog1981 said: Da, pravilo je ozbiljan bullshit, ne sviđa mi se ni malo. Ali ovo kaciga o kacigu, pa ne mogu verujem da nisu videli. Bukvalno ispred jednog od sudija se desilo... i naravno tako nešto ne podleže naknadnom pregledu. Toliko dreče o sigurnosti igrača a ovakav kriminalan start ne podleže pregledu... Sent from my M2002J9G using Tapatalk Ovo je kao kad nisu na Everton-Liverpool pregledali da li je nameran udarac golmana u koleno igrača crveni karton, ali su pregledali 10 minuta jel' bio ofsajd, dok je lekarksa ekipa krpila igrača... Jbg, niko nije primetio kasapski start, ali je bitno da li je ofsajd... Vidiš ovde kako sudija prati loptu, i da uopšte ne misli ni na jedan drugi mogući prekršaj u tom trenutku... Totalni brainfarth.... I to da se pojedini prekršaji ne pregledajau je bullshit. Čemu to, ako se želi da se dobije što pravednije suđenje? 1
omiljeni Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 I zbog toga o sudjenju mozes i trebas samo da cutis
arheolog1981 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Ja ne navijam ni za koga, ni ovde ni inače ali je suđenje kriminal cele sezone. Bukvalno kao slepci da sude. Pass interference se sudi kao na baletu, roughing the passer je postao smešan a onda ne sude ovako nešto...Evo u studiju upravo kažu da je touchback rule glupost u ovakvom formatu a još veća što ovaj start ne podleže pregledu...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Recommended Posts