arheolog1981 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Lol, 28:0 za Klivlend kraj prve četvrtine...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
*edited by mod Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Lol, 28:0 za Klivlend kraj prve četvrtine...Sent from my M2002J9G using TapatalkOvi su izgubili meč još na prvom snapu...Sent from my GM1913 using Tapatalk
renne Posted January 11, 2021 Author Posted January 11, 2021 davno ja rekoh da picburg ispada odmah u prvom kolu
arheolog1981 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 davno ja rekoh da picburg ispada odmah u prvom koluOd 6 poslednjih utakmica izgubili su 5 zar ne?Sent from my M2002J9G using Tapatalk
freakns Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 11 hours ago, omiljeni said: meni je to bio complete užasno suđenje na toj utakmici. posle su isto imali review kad su dosudili TD Washingtonu iako je bio out of bound. Pre toga mi je izgledalo da su poklonili Tampi posed kad su imali muff na puntu i isto su radili review i nisu promenili. muff na puntu? ako mislis na ono kad je pustio loptu da odskoci, nije nikog dodirnula lopta. TD Washingtona je sasvim regularan. ono bi bio idioizam da su promenili ali je bio cisti fumble Hajnikena na kraju poluvremena gde su pregledali, pa su ipak ostavili loptu Skinsima. ali bilo je generalano 5467 losih odluka, da.
Zverilla Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 16 hours ago, omiljeni said: meni je to bio complete užasno suđenje na toj utakmici. posle su isto imali review kad su dosudili TD Washingtonu iako je bio out of bound. Pre toga mi je izgledalo da su poklonili Tampi posed kad su imali muff na puntu i isto su radili review i nisu promenili. na pocetku hvatanja nema kontrolu lopte. od trenutka kada je uhvati ima 2 koraka i onda mu ispada. po onom pravilu odozgo, fali i treci korak i fudbalska akcija da bi bio complete
omiljeni Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 meni deluje da uspostavlja kontrolu nad loptom dok mu je desna noga dole, pa spušta i levu, i onda pravi još taj dodatni korak kad spušta ponovo desnu i tek onda mu izbija loptu. ispunjena su sva tri uslova da to bude catch 4 hours ago, freakns said: muff na puntu? ako mislis na ono kad je pustio loptu da odskoci, nije nikog dodirnula lopta. TD Washingtona je sasvim regularan. ono bi bio idioizam da su promenili ali je bio cisti fumble Hajnikena na kraju poluvremena gde su pregledali, pa su ipak ostavili loptu Skinsima. ali bilo je generalano 5467 losih odluka, da. nemam pojma kad je to bilo, ali pravo da ti kažem, celo veče sam pijuckao vino i dok je ta poslednja utakmica počinjala ja sam već sam solidno nacirkan, a onda sam zaspao i budio se xy puta i sve tako do 5-6 ujutro. moraću ponovo da pogledam sve. otvorim oči, ovi puntuju, odskače, meni se činilo iz jednog ugla da ga je dirla lopta po torbici na leđima, ali nisam bio baš mnogo siguran u to što sam video. uglavnom, tu su iz nekog razloga dosudili touchback iako je igrač washingtona uhvatio loptu na 10ak yarda od endzone. ništa mi nije bilo jasno, samo sam okrenuo i zakuntao. a taj poslednji touchdown mi je izgledao kao double catch i da je imao full kontrolu kad je već bio u autu. za taj call sam bio poprilično siguran da je pogrešan jer sam se tad već bio umio i prao zube i spremao da odem u spavaću sobu
freakns Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 6 minutes ago, omiljeni said: meni deluje da uspostavlja kontrolu nad loptom dok mu je desna noga dole, pa spušta i levu, i onda pravi još taj dodatni korak kad spušta ponovo desnu i tek onda mu izbija loptu. ispunjena su sva tri uslova da to bude catch nemam pojma kad je to bilo, ali pravo da ti kažem, celo veče sam pijuckao vino i dok je ta poslednja utakmica počinjala ja sam već sam solidno nacirkan, a onda sam zaspao i budio se xy puta i sve tako do 5-6 ujutro. moraću ponovo da pogledam sve. otvorim oči, ovi puntuju, odskače, meni se činilo iz jednog ugla da ga je dirla lopta po torbici na leđima, ali nisam bio baš mnogo siguran u to što sam video. uglavnom, tu su iz nekog razloga dosudili touchback iako je igrač washingtona uhvatio loptu na 10ak yarda od endzone. ništa mi nije bilo jasno, samo sam okrenuo i zakuntao. a taj poslednji touchdown mi je izgledao kao double catch i da je imao full kontrolu kad je već bio u autu. za taj call sam bio poprilično siguran da je pogrešan jer sam se tad već bio umio i prao zube i spremao da odem u spavaću sobu da, da, to je ta situacije kad je bezao od lopte. nije ga dirala po ledjima, ako budes gledao opet, videces. taj touchback ni meni nije jasan, jer je akcija valjda zavrsena tamo gde punt ekipa uhvati loptu. oni ni ne mogu da napreduju pa da je moguc touchback. zadnji td je mogao biti overturned, ali bi bio travesty da jeste. takvi playevi se moraju pustiti.
Malvo Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Jes Alabama favorit, ali ovo je gotovo smesno, kao da igra NFL tim protiv koledz ekipe. Ne samo da Ohajo ne moze da odbrani nista, oni i kad potrefe akciju i nekoliko njih je na RB ili WR, taj svejedno osvoji jos jedno pet jardi noseci ih sve na ledjima.
Jean-Luc Picard Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Gde je omiljeni da prokomentariše novog HC.
Frank Pembleton Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 "Jets agree in principle to hire Robert Saleh as head coach. Demeco Ryans frontrunner for DC, and Mike LaFleur as OC"Mada evo, priča se, da Ryans ostaje da ga zameni. .... Shiit has hit the fan!
mandingo Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Saleh je anti-Gase. Defensive coach, plus komunikativan, motivator... ono bas - ols school. Urban u Jaxima je isto zavrsena stvar.
omiljeni Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 intervjuisali su bar 10ak ljudi (što je ogroman broj) i izabrali onog koji im je bio prvi pick, a ako valja Douglasu, valja i meni.
arkonada Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Ovo uplaćujem za 200dindži pa šta bude, ne izgleda mi loše
Recommended Posts