January 10, 20214 yr Kakve ruke oprane Lenorom hvatača Bears-a... šta čovek propusti kroz šake potpuno neometan za TD.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 10, 20214 yr evo nešto gde bi Peja Jurišević bio solidan fit: NFL on Nickelodeon https://www.sportsvideo.org/2021/01/08/nfl-playoffs-get-nick-ified-on-sunday-when-cbs-sports-nickelodeon-combine-production-efforts/
January 10, 20214 yr Da, ovo mi nije jasno zašto nije fumble... koja bi tu logika mogla biti? Lik je uhvatio loptu i nastavio da trči, defender ga izuo iz cipela i ispala mu lopta...Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 10, 20214 yr lol nemoj me zajebavati bre. pa ono bi samo ćorav sudija dosudio kao fumble. doduše, dosudio bi i neki koji je došao da pokrade Bearse. a posle onog tauntinga Kmetu je sve u igri.
January 10, 20214 yr Ma bre čovek je imao punu kontrolu nad loptom, osigurao je i onda bum... .... Shiit has hit the fan!
January 10, 20214 yr Nije dovršio "football move".Jbga ja video barem dva koraka... .... Shiit has hit the fan!
January 10, 20214 yr Just now, Frank Pembleton said: Jbga ja video barem dva koraka... .... Shiit has hit the fan! Bio je samo jedan, ispala je lopta pre drugog... Mislim, ja nabvijam sa NO na ovoj utakmici, ali stvarno nije bio complete...
January 10, 20214 yr textbook bang-bang play da li je imao 2 koraka ili samo 1, skroz je nebitno. dobar sudija će fumble da dosudi tek posle trećeg koraka.
January 10, 20214 yr Kakav vaterpolo rezultat... NO ima blokadu u PO, svi oni porazi uzimaju danak Kakva glupost odbrane Bears-a na 4th and 3Sent from my M2002J9G using Tapatalk
January 10, 20214 yr textbook bang-bang play da li je imao 2 koraka ili samo 1, skroz je nebitno. dobar sudija će fumble da dosudi tek posle trećeg koraka.Znači mora tri koraka da napravi? .... Shiit has hit the fan!