arheolog1981 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Kakav veliki šampion je Pahomije. Da li je iko verovao sem njega da će nakon druge izgubljene uspeti da se vrati. Onaj pas na 3 i 15... vau. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Kakav veliki šampion je Pahomije. Da li je iko verovao sem njega da će nakon druge izgubljene uspeti da se vrati. Onaj pas na 3 i 15... vau. Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkPa, posle onakvih tekmi u PO, što da ne veruje... ... Shiit has hit the fan...
variola Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 43 minutes ago, stoutspectacledbold-head said: Verujem da ni oni sami pojma nemaju kako su stigli dokle su stigli. Obaška što kroz plejof očišćen im put, nisu sreli ni NEP ni Baltimor... User sezona. I predrago mi zbog toga. eh, sad ispada da su par nivoa ispod u stvari? realno je SF prokockao utakmicu koju je imao na pola cetvrtine do kraja, sto naravno ni malo ne umanjuje pobedu Chiefsa. SB jos jednom se pokazao vrednim ostajanja budnim
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Zapevajmo jednu za Morza. Tačno to... ... Shiit has hit the fan...
Venom Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 On 23.1.2020. at 19:32, Bogotac said: Gejdi ima mnogo vise SB nego sto zasluzuje,al jbg,ni to nije dovoljno,od tuck rule pa do zadnjeg SB protiv Remsa,jebenog Kerola i Senahana i dve najjdebilnije odluke koje su im poklonile dva sb,pa najgora divizija u istoriji lige Ovo o najgoroj diviziji se cesto pominje, ali ne znam po kom kriterijumu. Za 19 sezona koliko se NFL redovno gleda kod nas, ne racunajuci Patriotse AFC East je 10 puta uzeo wild card. Znaci od 39 mogucih, otprilike tacno cetvrtina. Na to ima i par sezona gde su tri ekipe zavrsile iznad .500 i onda svi ispusili za wild card. Pre ce biti da je ostalim ekipama bio hendikep sto igraju u diviziji sa konstantno jakom ekipom. Jedina bas losa ekipa za sve te godine su Billsi, donekle Miami, mada su oni cesto bili solidni i na kraju ostali bez plejofa.
Nikola77 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 hour ago, Venom said: Zapevajmo jednu za Morza. pazi kad je meni isto ovo palo na pamet
Jean-Luc Picard Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Najbolji dokaz da si omatorio je kada uzmeš slobodan dan da bi ispoštovao SB a onda zaspeš početkom 2/4.
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Najbolji dokaz da si omatorio je kada uzmeš slobodan dan da bi ispoštovao SB a onda zaspeš početkom 2/4. [emoji43]... Shiit has hit the fan...
Zizou Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Tu je bio illegal formation al nisu dosudiliAj mi pojasni molim te sta je u toj situaciji illegal formation. Vidim da se spominje wr u vrhu ekrana ali ne kontam pravilo pa me interesuje. I ko uopste prati formacije, neko u kabini ili sudije na terenu?
mandingo Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ove godine bez off season. XFL pocinje u Subotu, combine je za 20-tak dana. Za prefinjenu NFL publiku, koja prati NCAAF i ciji timovi nikad nisu u SB - ovo je jedan od boljih perioda u sezoni. \
omiljeni Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 hour ago, Zinedine Zidane said: Aj mi pojasni molim te sta je u toj situaciji illegal formation. Vidim da se spominje wr u vrhu ekrana ali ne kontam pravilo pa me interesuje. I ko uopste prati formacije, neko u kabini ili sudije na terenu? da, gore su im oba WRs (Hill i Robinson) bila na liniji skrimidža. pravilo je da na LOS (line of scrimmage) moraš imati minimalno 7 igrača. Kad si u formaciji kao Chiefsi na tom playu i imaš 2 WR na istoj strani i oba stoje na LOS onda imaš bar 8 igrača na LOS...njih dvojica, 5 ofanzivnih linijaša i još jedan skill igrač na drugoj strani (Watkins u ovom primeru), ali onda po pravilima Robinson gubi eligibility. A on je ipak trčao rutu i to je 5 yards penalty. to prate sudije, konkretno line judge (vide mu se noge gore na vrhu slike), ako obratiš pažnju WRs često komuniciraju sa tim sudijom kad se postave u formaciju i pokazuju rukom prema njemu što ustvari znači da ga pitaju da li stoje na LOS. sudijin posao je tu lak: 1 skill igrač mora biti na LOS, a ostali biti off the line i nije mi jasno kako je ovo prevideo. Ja sam odmah primetio grešku i bio sam siguran da će biti flag, ali... inače, Hillova greška milion %. On im je uvek (tj kad god može) stoji off the line jer je toliko brz da bi bio kandidat za medalju na 100m na OI i taj 1 yard mu ne znači ništa, a olakšava mu relaese, tj teže je cornerbacku da napravi kontakt, uspori ga i poremeti tajming.
mandingo Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) Huh, mislio sam da se sprdas ali ovako deluje da je IF. Teacher je offensive guru ovde.... bas me zanima sta on misli. Ako neko hoce da gleda Skiparu kako svira: Edited February 3, 2020 by mandingo
Nesh Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) 12 hours ago, *edited by mod said: Odlicna tekma, vredna ostajanja budnim. Da budem iskren da li je ili nije TD cemo verovatno uskoro saznati iz NASA, meni delovalo da nije, jebes ga, sa onakvim snimkom, stagod da je bila inicijalna odluka, ostala bi potvrdjena. Mislim da je falio milimetar, ali nevazno i da jeste, oni bi isli na cetvrti i bio bi opet TD. Ne moze da se pobedi kad cuvas 10 razlike i cekas da iscuri vreme bez napada, a igras protiv takvog napada. Edited February 3, 2020 by Nesh
Recommended Posts