teacher Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Mislim da bi u regularnom delu ovo sudili kao pushoff ... Shiit has hit the fan... ma nisu sudili samo zato što su u pitanju saintsi. sudije ih mrze.
Frank Pembleton Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Vikinzi na SF...Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkDa mi čekamo pobednika sledeće... ... Shiit has hit the fan...
mandingo Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Mislim da bi u regularnom delu ovo sudili kao pushoff ... Shiit has hit the fan... Sumljivo je bilo... Ako ga nisu dosudili on the field - ovo nikad ne bi vratili, pa makar bilo u prvoj 1/4 u week 1.
Frank Pembleton Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 ma nisu sudili samo zato što su u pitanju saintsi. sudije ih mrze.Zajebavaș? Odakle ti sad to? ... Shiit has hit the fan...
Mercuzzio Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Nije da su Saintsi zaslužili da dobiju pa da ti bude žao za ovo na kraju... U svakom slučaju, Vikingsi su mega zabavni. Biće protiv SF dobra tekma
Frank Pembleton Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Nije da su Saintsi zaslužili da dobiju pa da ti bude žao za ovo na kraju... U svakom slučaju, Vikingsi su mega zabavni. Biće protiv SF dobra tekmaBiće. On sad ima Kuka da ga rastereti... Kad je bio bez njega dovoljno je da ga DEF zbuni i to je to... Evo ga Pejton na podijumu... ... Shiit has hit the fan...
teacher Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 minute ago, Frank Pembleton said: Zajebavaș? Odakle ti sad to? ... Shiit has hit the fan... pa realno, prošle sezone su im praktično uzeli titulu, onda su zbog saintsa morali da pregledaju ove DPI i OPI
Frank Pembleton Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 pa realno, prošle sezone su im praktično uzeli titulu, onda su zbog saintsa morali da pregledaju ove DPI i OPITi si nešto pomešao [emoji12]... Shiit has hit the fan...
stoutspectacledbold-head Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Tamou Glupan vs. Tupan, a vodje sad udario sakat na bogalja.
omiljeni Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 sudije kradu sve u 16, publika ko u Riđici bio sam svom snagom za hawkse al sad kad uđe Joshara počeo sam malo da se premišljam valjda će se vratiti onaj debilitet pa da mogu bezbrižno utakmicu i kako mu prvi begeš lige drži čas
teacher Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 16 minutes ago, omiljeni said: sudije kradu sve u 16, publika ko u Riđici bio sam svom snagom za hawkse al sad kad uđe Joshara počeo sam malo da se premišljam valjda će se vratiti onaj debilitet pa da mogu bezbrižno utakmicu i kako mu prvi begeš lige drži čas Uf u Riđici ne možeš ni u kuruze, jer je granica, a dalmoši svaki ima pištolj i pušku.
freakns Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 26 minutes ago, omiljeni said: sudije kradu sve u 16, publika ko u Riđici bio sam svom snagom za hawkse al sad kad uđe Joshara počeo sam malo da se premišljam valjda će se vratiti onaj debilitet pa da mogu bezbrižno utakmicu i kako mu prvi begeš lige drži čas ako McCown dobije ovo Wentzaru cutovati pre konfe
arheolog1981 Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Beast mode!Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nikola77 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 jbg, mozda bi sve bilo drugacije ali Venc a.k.a. kilava-devojcica-koja-se-uvek-povredi-i-nema-ga-nikad-kad-je najpotrebnije-umesto-da stisne-zube-i-odigra-nesto je opet bio samo najplaceniji navijac Filadelfije u plej ofu
James Marshall Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ne voli čovjek te plejof utakmice, too much pressure
Recommended Posts