Zverilla Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 3 hours ago, omiljeni said: Nije uspeo mene da prevari, a kamoli ljude koji su profesionalci i drže fudbal u malom prstu. ...koji su u toj sezoni videli Geno Smitha kao buduceg velikog QB.a Jetsa
freakns Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 4 hours ago, Frank Pembleton said: Pedala Šurmuru, za DG se još nisu izjasnili... ... Shiit has hit the fan... DG ostaje ne znam hoce li JLP preci u nas tabor, ili mu dosta najurivanje Schurmura...
Jean-Luc Picard Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Šalu na stranu, ali zaista verujem da je najgora moguća kombinacija da se jedan otpusti a drugi zadrži, čak lošija nego da obojica ostanu.
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Ron Rivera u WAS na 5 godina.... ... Shiit has hit the fan...
teacher Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 19 hours ago, Jean-Luc Picard said: Šalu na stranu, ali zaista verujem da je najgora moguća kombinacija da se jedan otpusti a drugi zadrži, čak lošija nego da obojica ostanu. Navodno je uradio mnogo dobrih stvari iza kulisa (skauting sistem, sabermetrics odeljenje) uz kvalitetan draft. Za ovo prvo ne znam, niti vidim neke efekte, ali draft se drži o tankoj niti Danijela Džounsa.
freakns Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 McCarty na razgovoru u Giantsima. Marrone ostaje u Jaguarsima
Jean-Luc Picard Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 2 hours ago, teacher said: Navodno je uradio mnogo dobrih stvari iza kulisa (skauting sistem, sabermetrics odeljenje) uz kvalitetan draft. Za ovo prvo ne znam, niti vidim neke efekte, ali draft se drži o tankoj niti Danijela Džounsa. Pametnom dovoljno što čovek koji je sarađivao nekoliko godina sa DG nije dao ni šansu Giantsima, nego je otišao u još goru i disfunkcionalniju organizaciju sa arguably najgorim vlasnikom u celom pro američkom sportu.
teacher Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Pametnom dovoljno što čovek koji je sarađivao nekoliko godina sa DG nije dao ni šansu Giantsima, nego je otišao u još goru i disfunkcionalniju organizaciju sa arguably najgorim vlasnikom u celom pro američkom sportu. Ja bih dodao i kvalitetan fail u FA. Solder, Stewart, Bethea, oterani OBJ, Collins. Mislim, strah mi je veći od nade sad kad se otvara prostor u seleri kepu. Takođe, jebala ga zdrava atmosfera u svlačionici. Ko da igrači moraju da budu članovi akademije nauka.
teacher Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 2 hours ago, mandingo said: Hteo da vodi tim 100% sabermetric, kao u bejzbolu, da GM ima uticaja direktno na igru, a da se smanji uticaj trenera
mandingo Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 3 hours ago, teacher said: Hteo da vodi tim 100% sabermetric, kao u bejzbolu, da GM ima uticaja direktno na igru, a da se smanji uticaj trenera Da vidimo koga ce brownsi uzeti za GMa i HCa. Baker u trecoj godini ce uci sa trecim play callerom. Ako ponovi ovakvu sezonu, moze i on da leti.
Frank Pembleton Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Hteo da vodi tim 100% sabermetric, kao u bejzbolu, da GM ima uticaja direktno na igru, a da se smanji uticaj treneraČekaj zar nije Haslam doveo nekog pored Dorsija, DePodestu koji je "analitičar" i da su oni u ratu? ... Shiit has hit the fan...
teacher Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Just now, Frank Pembleton said: Čekaj zar nije Haslam doveo nekog pored Dorsija, DePodestu koji je "analitičar" i da su oni u ratu? ... Shiit has hit the fan... uf, da, izgleda da je obrnuto. dakle brownsi će postati prvi football analytics driven team
omiljeni Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 12 minutes ago, Frank Pembleton said: Čekaj zar nije Haslam doveo nekog pored Dorsija, DePodestu koji je "analitičar" i da su oni u ratu? ... Shiit has hit the fan... DePodesta je onaj iz Moneyball filma.
Frank Pembleton Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Ma ko zna sa nesretnim Browns-ima...... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts