dig_chohano Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Netlimiter?Hvala, al ne fercera na Win7. Nešto slično?
Grunf Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog?ja sam nekad davno trosio ovo. trebalo bi da lepo radi, koliko se secam lepo se snalazi sa danima, nedeljama i mesecima. za esece nisam tako siguran :P
dig_chohano Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Odličan, hvala! Mogao bi i da mi pošalješ key u narednih esec dana, pre završetka trial perioda.
Grunf Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 poslao sam ti pm. je l treba i da sazvacem mesto tebe ili ces umeti sam? :P
dig_chohano Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mislim da bi red bio da dođeš to da mi instaliraš. Kupiću ti pivo i napraviti mućku :D
Renegade Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 (edited) Vapad,Ja u podešavanjima za ruter imam ovako nešto. Ne vidim šta bih tu mogao da stavim edit: odradio sam mu dmz enabled, nemam pojma da l' sam nešto sjebo ali radi to što sam hteo. Edited January 26, 2011 by Renegade
ion Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Treba mi neki program koji valjano belezi kolicinu down/uploada u toku dana/nedelje/eseca. Imal ko kakav predlog? ja sam nekad davno trosio ovo. trebalo bi da lepo radi, koliko se secam lepo se snalazi sa danima, nedeljama i mesecima. za esece nisam tako siguran :PPredlog: DU MeterBeleži mi protok već 3 godine bez greške.
korindjar Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ne radi mi mišxp, toshiba statelliteubacim sluške u njihov džek i to mi onemogući miša.prvi put je rešenje bilo u običnom isključivanju i ponovnom uključivanju miša, međutim sada mi trajno sjebalo miša i sve vreme mi blinka usb not recognized, čak i kada miš nije uključen.probo više miševa, moj miš radim na drugim računarima, instalirao drajvere ponovo...
Vapad Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jesi li probao da u divajs menadžeru kažeš view pa šou hiden divajses pa da vidiš da se nije nešto zbingovao, da li imaš miševa sa znacima uzvika ili usb-ova pa da to pobrišeš....?
korindjar Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 deinstalirao sam. ništa se nije promenilo, nemam pojma odakle da iščupam drajvere. gugl mi ne daje rezultate
Vapad Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Nema drajvera, nego on digne kada ubodeš a trebalo bi da spusti kada izvadiš, pa je bilo ono sa safely remove hardware...sve radi sam :) Ako ne radi, u BIOS-u proveri da li je uključena opcija USB mouse support ili USB legacy support, ako jeste...Imaš jednu foricu.Isključiš laptop, isključiš kabal, izvadiš bateriju. Sačekaš minut. Uključiš kabal i laptop, probaš mišonju, ako radi isključiš laptop i kabal, vratiš bateriju pa kabal i uključiš komp.Takođe, zanima me, u kontrol panelu u opcijama za zvuk treba da imaš manage audio devices, tj. na xp-u imaš gore playback a dole recording devices, šta imaš od opcija? Da li ta tošiba ima možda ATI grafiku?
korindjar Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) probaću to sa isključivanjemovde su bitni screenshotovi.nema atija, neg intel i mislim da zvuk nije toliko problematičan... valjdadivajs menadžerovo iskače svakih 7 sekundiCP Edited January 28, 2011 by korindjar
Vapad Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 A koji je error code na toj sa uzvičnikom ?Jesi li probao da ga ukloniš pa da gore ideš desnim na komp (root) i scan for hardware changes ?
Recommended Posts