Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Mrežna wifi kartica je bolje rešenje od USB wifi adaptera, ako imaš slobodan PCI slot u kompu (a imaš sigurno, ako nije laptop).

No znaj da WiFi konekcija nije uvek pouzdana, pogotovo u tom smeru kad tvoj komp treba da šalje neki strim (sliku sa kamere). Možeš da isprobaš kako ide, no kabl je uvek najproverenija opcija.

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

Verovatno nisam bio jasan.

Stiže signal sa kamera u komp koji je u podrumu.

Cilj je da komp "spojimo" na internet, e da bi sa telefona putem aplikacije mogli da "vidimo" kamere...

Probali smo iz jednog stana da povežemo mrežnim kablom i ok je ali je krajne nepraktično...

Kamere su HIK

Ako ima WIFI dometa do tog racunara, onda pci wifi kartica, usb je manje pouzdan.

Mozete i da uzmete neki stari telefon, ubacite karticu sa dosta interneta i napravite tako hotspot. I onda wifi kartica i to je to.