Tuesday at 21:452 days 7 hours ago, Fakundo Sava said:@Tsai Da li ti je isključem defender i zašto ako jeste ?225883 okreni moj broj javi mi se tisam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??
Tuesday at 21:592 days 11 minutes ago, Tsai said:da li je do update-a nekog??Možda da reinstaliraš surfshark nije mi se tako nešto dešavalo
Tuesday at 22:382 days 52 minutes ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Restartuj komp... ako se i dalje bude dešavalo, reinstaliraj poslednju/najnoviju verziju
Wednesday at 06:462 days Verovatno ti surfshark iskljucuje defendera. Pogledaj na netu kako da ga sprecis u tome.
Wednesday at 12:321 day ali da je tako stalno bi mi izlazila notifikacija. ovako izadje jedno 20 puta i prestane. resetovo komp, apdejtovo surfshark, nista ne pomaze. sacekam da odradi 20ak notifikacija i onda prestane samo od sebe. kada otvorim virus & threat protection prozor sad pise da oba rade i da su oba on, ali kad dodje do tog baga sa notifikacijom, prozor se automatski refreshuje i ugasi i onda pise da su oba off, pa posle nekog vremena pise da je prvo surfshark on, pa onda i defender
Wednesday at 12:431 day 14 hours ago, Tsai said:sam se iskljucuje i ukljucuje, kao da je neki bug. na svakih trideset sekundi ponovo loaduje kad udjem u virus & threat protection prozor. jedno dvadeset puta se pojavi ova notifikacija i onda se smiri, onda radi i defender i surfshark. da li je do update-a nekog??Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima. Edited Wednesday at 12:451 day by zmanic
Wednesday at 12:531 day 9 minutes ago, zmanic said:Stavi DEFENDERUI:https://www.defenderui.com/i imaćeš logove sa potrebnim detaljima.instalirao upravo.kad sam kliknuo quick scan preko njega, ovo mi je izaslo
Wednesday at 13:161 day samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.
Wednesday at 13:311 day 14 minutes ago, Tsai said:samo da napomenem da sam poprilicni duduk za kompjutere. jedino mi je bitno da nisam fasovao neku viruscinu ili da nisam hakovan.Ne verujem da jesi, imao sam sličan problem ali ne mogu da se setim kako sam rešio...Tj ne sličan nego isti, iskakalo mi je to svaki sekund.