Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Mrežna wifi kartica je bolje rešenje od USB wifi adaptera, ako imaš slobodan PCI slot u kompu (a imaš sigurno, ako nije laptop).

No znaj da WiFi konekcija nije uvek pouzdana, pogotovo u tom smeru kad tvoj komp treba da šalje neki strim (sliku sa kamere). Možeš da isprobaš kako ide, no kabl je uvek najproverenija opcija.

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

@Frank Pembleton Napiši model kamera

Verovatno nisam bio jasan.

Stiže signal sa kamera u komp koji je u podrumu.

Cilj je da komp "spojimo" na internet, e da bi sa telefona putem aplikacije mogli da "vidimo" kamere...

Probali smo iz jednog stana da povežemo mrežnim kablom i ok je ali je krajne nepraktično...

Kamere su HIK

Ako ima WIFI dometa do tog racunara, onda pci wifi kartica, usb je manje pouzdan.

Mozete i da uzmete neki stari telefon, ubacite karticu sa dosta interneta i napravite tako hotspot. I onda wifi kartica i to je to.

23 hours ago, Frank Pembleton said:

Ajde mala pomoć.

Stavili smo kamere u ulaz i hodnike ali sad imamo problem sa konekcijom sa telefona.

Treba da "dovedemo" internet do računara...

Da sprovedemo kabl je komplikovano, ja razmišljam o nekom USB modemu/sticku koji bih "bocnuo" u taj komp.

Koje bi bile opcije i da li to uopšte može i radi?

Ja sma skoro kupio dve kamere sa temu-a sa WIFI u njima za 1600 din...

Da nemaju same kamere wifi možda? Neverovatno mi da nemaju ako imaju ove od 1600...

Hvala svima.

Ipak je "rešeno" tako što je komšija "spustio" mrežni kabl i "utakao" ga u komp od kamera...

Sad sve šljaka...

@Frank Pembleton

A kako je to medjukomšijski i pravno regulisano ?

Ko ima pristup kamerama i pod kojim uslovima ?

• Author
6 hours ago, Mil@n said:

Ja sma skoro kupio dve kamere sa temu-a sa WIFI u njima za 1600 din...

Da nemaju same kamere wifi možda? Neverovatno mi da nemaju ako imaju ove od 1600...

HikVision obicno idu direktno u recorder kablom (neke koaksijalnim, neke Cat5e)...

4 hours ago, braca said:

@Frank Pembleton

A kako je to medjukomšijski i pravno regulisano ?

Ko ima pristup kamerama i pod kojim uslovima ?

Live mogu da gledaju svi sa šifrom.

Snimke upravnik i troje komšija.

Ovo je realno nezakonito jer je po zakonu trebalo da obavestimo MUP, ali kada su rekli kolika kinta treba da se plati kao neka taksa, bilo je bukvalno "ne damo pare"

Jos da stavite tablu sa obavestenjem

Byr2b_uCMAErILN.jpg:large

D

imam jednog telefonskog sagovornika s kojim stalno neki nesporazumi ko je sta rekao, pa sam instalirala cube acr da snimam razgovore.

sad ne znam koji je redosled: da li prvo zovem pa idem u tu aplikaciju da tapnem mikrofon, ili prvo to aktiviram, pa zovem. nigde objasnjenja, verovatno je previse banalno, ali ne i za tehnoidiota kao sto je ovaj koji pita.

poz

Nazovi nekog prijatelja, pa probaj, tzv manual testing.

Edited by brusli

nesto cudno se desava, na svakih pola minuta mi iskace ova notifikacija, kao da konstantno pokusava da aktivira surfshark i antivirus sam, da ga pali i gasi. odlepicu bukvalno. kako da resim ovo?

vius .png

@Tsai Da li ti je isključem defender i zašto ako jeste ?

4 hours ago, le petit nicolas said:

imam jednog telefonskog sagovornika s kojim stalno neki nesporazumi ko je sta rekao, pa sam instalirala cube acr da snimam razgovore.

sad ne znam koji je redosled: da li prvo zovem pa idem u tu aplikaciju da tapnem mikrofon, ili prvo to aktiviram, pa zovem. nigde objasnjenja, verovatno je previse banalno, ali ne i za tehnoidiota kao sto je ovaj koji pita.

poz

225883 okreni moj broj javi mi se ti